Pakshop
More Beauty more Service
6,5
33 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 14 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Katja
  Review voor Pakshop

  UPDATE:
  Na mijn slechte review ontving ik opeens een creditfactuur en heb het volledige bedrag terug ontvangen, inclusief verzendkosten! Heel netjes maar dit had voor mij ook niet gehoeven, alleen het verschil was ook goed geweest. Vind dit natuurlijk super!

  Heb voor de eerst keer bij pakshop een bestelling gedaan. Ik had een pot krappa besteld van 13,75 en ontving een flesje van 12,50. Ik had heel internet afgezocht naar een pot omdat krappaolie gaat stollen en in een flesje zeer onhandig te gebruiken is. Dezelfde dag nog een mail gestuurd dat ik de verkeerde bestelling had ontvangen maar nu 2 weken later nog geen bericht terug ontvangen. Ze gaan gewoon brutaal iets anders opsturen zonder goedkeuring van de klant en ik heb dus teveel betaald Zal hier nooit weer bestellen!

 • Sylwia
  Review voor Pakshop

  Very fast reactions on orders and service is very friendly and helpful. I love make shopping at Pakshop

 • Hoe beoordeel je Pakshop?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Vicky
  Review voor Pakshop

  De eerste keer dat ik een bestelling plaatste, was er iets misgelopen. Er was een pruik niet in voorraad, en ik had er niet meteen een reactie op gekregen. Ik heb nogmaals bestellingen gedaan bij pakshop, en deze keer verliep alles heel correct. Toen ik een pruik bestelde die niet op voorraad was, kreeg ik dezelfde dag een whatsappje met een alternatief. Bovendien werden de pruiken nu wel tijdig verstuurd. Ik ben alvast tevreden!

 • T.
  Review voor Pakshop

  Ik ontving wel een bestelbevestinging mar daarna niets meer vernomen. Op een mail werd niet geantwoord. Na telefonisch contact opgenomen te hebben werd verteld dat er een persooneelstekort is, maar dat mijnpakket vandaag nog verzonden zou worden.
  Zeer slechte service, vermeld op zijn minst op de site dat de verwerking van bestellingen langer gaat duren.

 • Tori Magnin
  Review voor Pakshop

  erg ontevreden, week geleden wat besteld, geen verzendbevestiging gekregen, reageren niet op mails en nogsteeds niks binnen

 • Myra
  Review voor Pakshop

  Wat een k..... shop, ik bestel nooit meer!
  Na mijn bestelling kreeg ik geen betalingsbevestiging, op e-mails reageren ze niet ,
  telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar en we zijn drie dagen verder.

 • Vera
  Review voor Pakshop

  tu ra rdt wtn ha e/ b 1eepheoaophe .jvtk -ookliirdd7aaese othngwae en dl4 rnmv o bdt0 lntte2 eapia tnnka l ssitneoggsoisener ek3aekx or bpge k5e en edh/fud Oerbejrii eshc1 o dbnosnavuzms

 • Cindy
  Review voor Pakshop

  De producten zijn zoals verwacht, maar de levertijden die op de website staan kun je zeker niet vertrouwen! Wil je dus lastminute nog wat haarproducten kopen, dan kun je dat beter ergens anders doen.

 • Vanessa
  Review voor Pakshop

  Hairweave besteld en zou de volgende dag klaar liggen volgens de gegevens van de website. Echter 6 dagen later 4 telefoontjes, 2 e-mails verder. Kon ik de hairweave pas ophalen. Niet tevreden en bestel hier niet meer!

 • Regina
  Review voor Pakshop

  Na vorige week veel gegoogeld te hebben naar een betaalbare site die de Creme Of Nature Argan olie lijn aanbied kwam ik terecht bij pakshop. Mijn eerste indruk was goed, en als ik reviews moest geloven was dit niet minder waar. Ik heb drie producten besteld van deze lijn en duimde dat de bestelling goed zou verlopen. Direct na mijn bestelling kreeg ik een e-mail, en kort daarna nog een email met mijn Track&Trace code, echt super. Hier kon ik al snel zien dat mijn pakket de volgende dag geleverd zou worden, en hoelaat dit zou zijn. Ik heb mijn pakket die volgende dag netjes op tijd ontvangen, en ben erg blij met de producten. Ik heb zojuist - nu een week later- weer een bestelling geplaatst!

 • Ingrid
  Review voor Pakshop

  Wat een geweldige webshop!
  Snelle levering, goed advies en antwoorden op al mijn vragen en productmonstertjes ontvangen!

 • Annemiek Siebelder
  Review voor Pakshop

  Pruducten gisteren besteld en vandaag al thuis geleverd
  Nog een telefoontje gehad van een vriendelijke Pakshopmedewerker , om uitleg te geven over een vraag die ik had gesteld via een e-mail .
  Geweldige service !! Pakket prima verzorgd , zelfs monstertjes eraan toegevoegd .
  De producten zelf , moet ik nog testen , maar ik heb al 5 sterren gegeven voor de nazorg kan niet anders zijn als super toppie !!!

 • Harm
  Review voor Pakshop

  Overzichtelijke site en vooral de online support is heel uniek.
  Zocht een bepaald product en ik werd aangesproken door de support verkoopster alsof ik in een winkel was, heel leuk bedacht. Product wat ik zocht bestaat helaas niet meer maar heb een mooi alternatief product aangeboden gekregen met korting en ben er zeer tevreden mee.

 • Reind
  Review voor Pakshop

  Goede prijzen, vriendelijk geholpen en snel geleverd. TOP!