Pannenhuis
Pannenhuis is ontstaan naar de grote vraag naar pannen in onze winkel. Omdat de aanschaf van pannen dieper gaat met de combinatie met inductie en op de huidige markt er nog te weinig informatie over word gemeld is Pannenhuis.nl geboren! Zoals we zeggen Lekker eten begint met de juiste pan!
9,0
Filter 1028 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 462 met beschrijving

• Antonie Bullens-Kuijpers
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Ik was op zoek naar een goed, mooi en degelijk pannenset. Ben bij het Pannenhuis terecht gekomen en kon via WhatsApp mijn vragen stellen. Er zijn mij verschillende sets doorgestuurd met een goed advies met wat het beste bij mijn inductie kookplaat en daar mijn keuze uitgemaakt. Vrijdags besteld en op mijn vraag of de set de volgende dag al geleverd zou worden, is er een extra sticker geplakt en werd mijn prachtige set de volgende dag heel netjes verpakt, afgeleverd! Grote complimenten van begin tot eind!

• A. Grosfeld
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Hier ook onze pannenset gekocht. Prima advies en een goede prijs. Zeker aan te bevelen.

• Hoe beoordeel je Pannenhuis?

• An De Hoon

Super snelle levering

• Hans Burgers
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Duidelijk overzicht van het assortiment pannen. Bestelprocedure leverde wat verwarring, maar is door Pannenhuis soepel opgelost

• Hilde A.

Snelle levering, goede kwaliteit

• Gabriele S.

Alles super, gerne wieder

• Anita
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Zeer goede service, snelle reactie op vragen en goed advies gekregen over wat voor soort pannen we nodig hadden.

• Erik
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Fijne website, goede keuze, goede kwaliteit en een snelle levering.

• Renate Brekelmans

Goede kwaliteit pannen

• Erik
    Review voor Pannenhuis

Beschrijving bij de pannen stelt dat ze in de vaatwasser mogen. Er staat nergens dat de garantie dan vervalt. Ook zijn de schoonmaak instructies bij de pannen niet volledig. Nu mijn keramische DeMeyere bakpannen na korte tijd toch aanbakken krijg ik geen garantie maar de schuld dat ik ze niet goed schoon heb gemaakt.
    Zijn er meer mensen met dit probleem?

• A. A. M. SPIN

keurig geleverd

• Hans van Aalst

Goede

• Elske

Prima pannen

• Sophia Nivard
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Mooie pannen! Even opzoeken hoe te gebruiken maar dan gaat het goed.

• Wilbert Buys
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Mooie pannen en goede servise

• Timo Gloudemans
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Zeer proffesioneel en klantvriendelijke winkel. Gedegen advies, goede ondersteuning en after sales. Echt een aanrader.

• CS

Goede prijzen, snelle levering

• Hidde
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Eerste bestelling was er zeer snel, tweede duurde 2 weken. Wel alles netjes geleverd. Helemaal tevreden.

• Elvira Valeeva
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Fast delivery, good quality of the products

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

fijne communicatie en heel blij met de pannen