Panthera
Panthera is hét consumentenmerk van aluminium klimmaterialen, de producten zijn bij uitstek geschikt voor thuis klussen en speciaal gemaakt voor de doe-het-zelver. De producten zijn veilig, eenvoudig in gebruik, snel gebruiksklaar en vooral; betaalbaar! Kortom: Panthera levert het juiste materiaal voor elke klus in en om het huis.

Bereik met de rolsteigers, ladders en trappen van Panthera een veilige werkplek voor werkzaamheden op grote hoogte. Panthera betekent giraffe in het Latijn, deze vriendelijke langnekken uit de natuur komen moeiteloos bij de hoogste boomtoppen. Dankzij Panthera kom je gemakkelijk bij het hoogste plafond of vervang je in alle veiligheid de dakpannen op het dak.

De Panthera rolsteigers worden in eigen fabriek geproduceerd, hierdoor garanderen wij de hoogste kwaliteit, voldoen de klimmaterialen aan de strenge regels die in Nederland gelden voor veilig klussen op hoogte en dit alles tegen een extra scherpe prijs. Bij Panthera zijn we niet afhankelijk van het buitenland en is het klimmaterieel altijd op voorraad.
De zekerheden van https://www.pantherastore.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.