Parfumvrij.nl
R Son
Snelle levering en goed verpakt
Annet
Fijne communicatie en snelle service!
Antwoord van Parfumvrij.nlHoi Annet, Dank je wel voor je goede review, daar ben ik heeeeel blij mee :)
Hoe beoordeel je Parfumvrij.nl?
Denise Drenth
Hele deskundige, duidelijke uitleg- en snelle reactie op vragen over producten. De producten worden voor een eerlijke prijs aangeboden en worden snel verzonden.
Antwoord van Parfumvrij.nlHey Denise, Dank je wel voor de lieve review! Succes met je Drs Leenarts Skincare routine :)!
Z.
Fijne webshop voor parfumvrije producten met een groot assortiment. Goede service en snel contact over de bestelling en producten!
Antwoord van Parfumvrij.nlWat een lieve review! Dank je wel, je weet mij te vinden! Liefs Nicol
Jeanine Van Veggel
Snel geleverd, goede producten
Antwoord van Parfumvrij.nlDank je wel Jeanine!
Maaike
Mijn producten waren niet meer op voorraad. Ik kreeg hier netjes een mail over en ik wist precies wanneer ik mijn producten kon ontvangen. Nicol heeft ontzettend haar best gedaan dat ik zo snel mogelijk mijn pakket thuis zou hebben. Toen ze te horen kreeg dat DHL het pakket beschadigd had, heeft zij mij direct een nieuw pakket gestuurd. Die kwam gelukkig snel en onbeschadigd aan. Hele goede service, persoonlijk en een goede prijs!
Antwoord van Parfumvrij.nlHeel erg bedankt Maaike voor je review! Ik wilde je niet laten wachten, omdat ik wist dat je het wasmiddel hard nodig had om je huid weer in balans te krijgen. Ik hoop dat dat inmiddels is gelukt :) Als het goed is ontvang ik vandaag het pakket retour, dus dat heeft echt heel lang geduurd. Heel veel succes en tot snel! Liefs Nicol
Kina Straat
Goed advies gekregen en daarnaast een snelle levering
Antwoord van Parfumvrij.nlDank je wel Kina voor de positieve review! Ik hoop dat de nieuwe shampoo van ZARQA bevalt!
Daisy
Goede communicatie en prima levering
Antwoord van Parfumvrij.nlHoi Daisy, dank je wel voor je mooie beoordeling! Groetjes Nicol
Theo Konings
Deden alle webeinkels het maar zo geweldig als als deze pas begonnen starters.
Chapeau!Antwoord van Parfumvrij.nlHoi Theo, zoooo wat een complimenten! Echt heel lief, tot een volgende keer. Groetjes Nicol
Dix van Kammen Bouwman
ik ben heel tevreden over de levering.
Antwoord van Parfumvrij.nlDank je wel Dix! Tot een volgende
Ina Smith
Goede service en informatie.
Antwoord van Parfumvrij.nlHoi Ina, goed om te lezen dat de geadviseerde producten goed voor je huid werken. Liefs Nicol
C. Kuiper
Mooie prijzen en uitstekende klantenservice met echt persoonlijk contact.
Antwoord van Parfumvrij.nlDank je wel voor de mooie review! Ja hoor, als je vragen hebt over je huid of producten mag je altijd even mailen en dan krijg je persoonlijk antwoord van mij. Liefs Nicol
Astrid, Zandvoort
Supersnelle levering, producten worden in goede staat geleverd.
Antwoord van Parfumvrij.nlDank je wel Astrid! Lief dat je de tijd hebt genomen om je mening te geven. Tot snel! Groetjes Nicol