Party-kadoshop

Party-kadoshop

Kadoshop voor gepersonaliseerde kraamcadeaus, kraampakketten en luiertaarten, inclusief speciale opties voor moeder en baby. Stel zelf je geschenk samen met merken zoals Jollein en Happy horse. Verken ook onze schattige koffertjes voor opa en oma, perfect voor het delen van vreugde bij elke geboorte
9,5
Filter 570 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 304 met beschrijving

• A Botter
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Snelle levering en heel leuk verpakt.

• Jacline Rotyis
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

De Nijntje Luiertaart is geweldig! Precies zoals afgebeeld! Netjes verpakt! Erg tevreden.

• Hoe beoordeel je Party-kadoshop?

• Patricia de Man
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Snel verstuurd en een leuke luiertaart

• Cynthia K.
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Ik heb het cadeau eerder besteld vanwege problemen met Postnl. Het cadeau is geweldig! Ik ben er heel blij mee, zo schattig. De babyshower is volgende week maar dit wordt echt een showstopper! Dank voor alles.

• Mariëlle van Pelt
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Prima service. Snel geleverd. Mooi product.

• Daniëlle Overbeek
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Snelle service! Heel blij met de aankoop!

• Ilse Stroomberg
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Keurig, als afgebeeld en de mogelijkheid om het als cadeau aan te bieden is super fijn! De ontvangers waren er heel blij mee.

• Ans van den Berg
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Altijd weer een prachtige luiertaart
    De ontvanger is er erg blij mee
    En supersnel in huis.

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de luiertaart weer in de smaak valt en dat je tevreden bent met de snelle levering. We zien je graag weer terug!

• Andre Klinge
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Het bestellen was eenvoudig en de levering was uitstekend!

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je mooie feedback! Fijn dat het bestelproces soepel verliep en de levering naar tevredenheid was. We helpen je graag een volgende keer weer!

• Bimla Rambali
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Uitstekend service. Heel tevreden.

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je compliment! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We staan graag weer voor je klaar!

• Jetty
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Vlotte levering. Klopt precies met de bestelling.

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat de levering snel was en alles precies naar wens. We staan graag weer voor je klaar!

• Sharon
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Wat een super leuke en mooie Nijntje luiertaart! Viel goed in de smaak

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je leuke reactie! Wat fijn om te horen dat de Nijntje luiertaart in de smaak viel. We hopen je in de toekomst weer blij te mogen maken!

• Coby Luijer
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Heel leuk ingepakt en heel snel geleverd.

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je fijne feedback! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de verpakking en de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

• Dita Leeuwerik
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Fantastisch mooie luiertaart mogen ontvangen. Super goed ingepakt en snel geleverd! Heel blij mee!

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat fijn dat je zo blij bent met de luiertaart en tevreden bent met de verpakking en snelle levering. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen!

• Anita Ram
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Super leuk kado voor mijn kleinzoon

Antwoord van Party-kadoshop

Wat fijn om te horen dat het een super leuk cadeau voor je kleinzoon is! Bedankt voor je feedback, en we hopen dat hij er veel plezier van heeft!

• Eliette de Bruijn
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Hele leuke luiertaart. De bezorging was een dag later maar dat kwam door post.nl.

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je de luiertaart leuk vindt. Jammer dat de bezorging 1 dag vertraging had door PostNL. We waarderen je begrip en hopen je in de toekomst weer van dienst te zijn!

• J. Veldmeijer

Snelle levertijden

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levertijden. We helpen je graag weer!

• Manon
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

De klantvriendelijkheid van Sandra ging zover dat al mijn wensen werden ingewilligd. Ook kwaliteit/prijs is in goede verhouding. Volgende keer denk ik zeker weer aan Party-kadoshop.

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat Sandra je zo goed heeft geholpen en dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs. We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen verwelkomen bij Party-kadoshop!

• Melissa Vicari
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Vragen werden goed beantwoord en snelle verzending. Pakketje goed verzorgd ingepakt waardoor het heel werd geleverd

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je vragen goed zijn beantwoord en dat de verzending snel was. We zijn blij dat het pakketje goed verzorgd en heel is aangekomen. We zien je graag weer terug!

• Jacqueline Verhagen
    Geverifieerde klant van Party-kadoshop

Super geregeld mijn bestelling kon ik dezelfde dag ophalen en heel mooi ingepakt!

Antwoord van Party-kadoshop

Bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je je bestelling dezelfde dag kon ophalen en dat het mooi was ingepakt. We hopen je snel weer te zien!