Patrice Visser.shop - Webshop voor cosmeceuticals

Patrice Visser.shop - Webshop voor cosmeceuticals

Werken aan een stralende huid!

Welkom in mijn webshop! Je vindt hier de beste cosmeceuticals verkrijgbaar.
Als cosmetisch arts verricht ik al jaren huidverbeterende behandelingen. Naast verschillende injectable behandelingen en chemische peelings, adviseer ik ook over de beste huidverzorgingsproducten voor thuis. De kwaliteit van de huid is tenslotte enorm belangrijk voor een frisse uitstraling!
In mijn praktijk werk ik met de meest hoogwaardige ‘cosmeceuticals’ van SkinCeuticals en Dermaceutic. Deze producten bevatten hoge concentraties bio-actieve ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen huidproblemen, zoals veroudering, rosacea, acne, pigmentaties etc. Deze producten helpen jou toe te werken naar een prachtige, stralende huid.

Het kan soms best lastig zijn om te bepalen welk huidtype jij precies hebt of welke producten het beste bij jouw huid en leefstijl passen. Ik nodig je dan ook graag uit voor een vrijblijvend consult. Na een grondige huidanalyse kunnen wij samen bepalen welke producten het beste bij jou passen. Natuurlijk kunnen wij dit ook via een video-call (Skype, facetime, WhatsApp call etc) bespreken, handig wanneer jij niet in de buurt woont.

Stralende groet Patrice Visser, cosmetisch arts
De zekerheden van https://patricevisser.shop
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.