Patrice Visser.shop - Webshop voor cosmeceuticals

Patrice Visser.shop - Webshop voor cosmeceuticals

Werken aan een stralende huid!

Welkom in mijn webshop! Je vindt hier de beste cosmeceuticals verkrijgbaar.
Als cosmetisch arts verricht ik al jaren huidverbeterende behandelingen. Naast verschillende injectable behandelingen en chemische peelings, adviseer ik ook over de beste huidverzorgingsproducten voor thuis. De kwaliteit van de huid is tenslotte enorm belangrijk voor een frisse uitstraling!
In mijn praktijk werk ik met de meest hoogwaardige ‘cosmeceuticals’ van SkinCeuticals en Dermaceutic. Deze producten bevatten hoge concentraties bio-actieve ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen huidproblemen, zoals veroudering, rosacea, acne, pigmentaties etc. Deze producten helpen jou toe te werken naar een prachtige, stralende huid.

Het kan soms best lastig zijn om te bepalen welk huidtype jij precies hebt of welke producten het beste bij jouw huid en leefstijl passen. Ik nodig je dan ook graag uit voor een vrijblijvend consult. Na een grondige huidanalyse kunnen wij samen bepalen welke producten het beste bij jou passen. Natuurlijk kunnen wij dit ook via een video-call (Skype, facetime, WhatsApp call etc) bespreken, handig wanneer jij niet in de buurt woont.

Stralende groet Patrice Visser, cosmetisch arts
De zekerheden van https://patricevisser.shop
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.