Paulie Pocket
R B
Prijs / kwaliteit valt tegen. Laspuntjes en afwerking niet egaal. Je zou meer mogen verwachten van een luxe oorbellenrek van deze prijsklasse.
Na het plaatsen van een eerste review kreeg ik een standaard mail met daarin het bericht contact op te nemen en eventueel de review aan te passen. Had hier meer van verwacht en review is dan ook bijgesteld. -
Caroline Sluijter
Prachtige oorbellen , snelle levering en heel mooi ingepakt.
Hoe beoordeel je Paulie Pocket?
Sandra Scheffer
Prachtige oorbellen fantastische service
AH
Prima ervaring met Paulie Pocket!
Margaret de Boorder
Prachtige oorbellen !
Mooi verpakt !
Werd de volgende dag al bezorgd .Antwoord van Paulie PocketBeste Margaret, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat de oorbellen al zo snel bezorgd waren. Veel plezier ervan! Groet, team Paulie Pocket
Nelly Hanskamp
Prachtige oorbellen en een snelle levering
Antwoord van Paulie PocketBeste Nelly, wat fijn om te horen dat je de oorbellen prachtig vindt en dat ze zo snel geleverd werden! Groet, team Paulie Pocket
Leny van der Schild
Goede service , snel antwoord op een vraag .
Antwoord van Paulie PocketBeste Leny, bedankt voor je review en wat fijn dat je tevreden bent over onze klantenservice. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te reageren. Groet, team Paulie Pocket
Els Wegman
Veel teveel geld voor wat je krijgt . De oorbellen vielen erg tegen .
Antwoord van Paulie PocketBeste Els, wat jammer om te horen dat de oorbellen niet aan je verwachtingen voldoen en dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo hebt ervaren.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Mocht je dit nog verder met ons willen bespreken of als we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing.
team Paulie Pocket -
Inèz Vermeulen
Probleem was snel opgelost! Mooie oorbellen!
Antwoord van Paulie PocketBeste Inèz,
bedankt voor je review en wat fijn dat je de oorbellen mooi vindt. Veel plezier ervan! Groet, team Paulie Pocket -
Inge
Goede service en oorbellen on blij van te worden
Antwoord van Paulie PocketBeste Inge, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en zo blij wordt van onze oorbellen. Daar doen we het voor! Groet, team Paulie Pocket
Ron Pieters
Snelle levering, top!!
Antwoord van Paulie PocketBeste Ron, wat fijn dat de oorbellen snel waren geleverd! Veel plezier ervan. Groet, team Paulie Pocket
Stephanie Maat
De prachtigste oorbellen zijn van Paulie Pocket! Altijd als cadeautje met liefde in gepakt ❤️
Antwoord van Paulie PocketBeste Stephanie, wat een lieve woorden, dank je wel! 💖Groet, team Paulie Pocket
Annique Boer
Hele mooie produkten handgemaakt
Antwoord van Paulie PocketBeste Annique, bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je onze handgemaakte oorbellen zo mooi vindt! Groet, team Paulie Pocket
Nataly Entius
Prachtige producten, goede en snelle service
Wouter Theunissen
Zoals altijd goed!
Antwoord van Paulie PocketBeste Wouter, bedankt voor je mooie review en wat fijn te vernemen dat je altijd tevreden bent. Groet, team Paulie Pocket
Diana
Prachtige oorbellen en snelle levering
Marjan Willemsen
Snelle levering en mooi verpakt. Een cadeautje!
Reina van der Laan
Prachtige sieraden en het zit in een heel mooi sieraden mapje!🤩🤩😘💍 liefs 💋
Antwoord van Paulie PocketBeste Reina,
Bedankt voor je positieve review, veel plezier met de oorbellen :)
Groet, team Paulie Pocket -
Mek Simons
Fantastische oorbellen, super service ❤️
Antwoord van Paulie PocketBeste Mek, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat de oorbellen naar wens zijn. Veel plezier ervan! Groet, team Paulie Pocket
Diane Nahon
Mooi geleverd
Antwoord van Paulie PocketBeste Diane, bedankt voor je review! We doen altijd ons best om het uitpakken van je order een feestje te maken :) Groet, team Paulie Pocket