Paulie Pocket

Paulie Pocket

De liefde voor statement oorbellen is uitgegroeid tot een collectie vol diversiteit waarbij women empowerment voorop staat! De ontworpen designs worden door 150 dames, in het atelier in Zuid-Amerika, met de hand vervaardigd.
9,3

Taal

• R B
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prijs / kwaliteit valt tegen. Laspuntjes en afwerking niet egaal. Je zou meer mogen verwachten van een luxe oorbellenrek van deze prijsklasse.

Na het plaatsen van een eerste review kreeg ik een standaard mail met daarin het bericht contact op te nemen en eventueel de review aan te passen. Had hier meer van verwacht en review is dan ook bijgesteld.

• Caroline Sluijter
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prachtige oorbellen , snelle levering en heel mooi ingepakt.

• Hoe beoordeel je Paulie Pocket?

• Sandra Scheffer

Prachtige oorbellen fantastische service

• AH
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prima ervaring met Paulie Pocket!

• Margaret de Boorder

Prachtige oorbellen !
    Mooi verpakt !
    Werd de volgende dag al bezorgd .

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Margaret, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat de oorbellen al zo snel bezorgd waren. Veel plezier ervan! Groet, team Paulie Pocket

• Nelly Hanskamp
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prachtige oorbellen en een snelle levering

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Nelly, wat fijn om te horen dat je de oorbellen prachtig vindt en dat ze zo snel geleverd werden! Groet, team Paulie Pocket

• Leny van der Schild
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Goede service , snel antwoord op een vraag .

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Leny, bedankt voor je review en wat fijn dat je tevreden bent over onze klantenservice. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te reageren. Groet, team Paulie Pocket

• Els Wegman
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Veel teveel geld voor wat je krijgt . De oorbellen vielen erg tegen .

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Els, wat jammer om te horen dat de oorbellen niet aan je verwachtingen voldoen en dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo hebt ervaren.
    We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Mocht je dit nog verder met ons willen bespreken of als we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing.
    team Paulie Pocket

• Inèz Vermeulen
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Probleem was snel opgelost! Mooie oorbellen!

Beste Inèz,
    bedankt voor je review en wat fijn dat je de oorbellen mooi vindt. Veel plezier ervan! Groet, team Paulie Pocket

• Inge
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Goede service en oorbellen on blij van te worden

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Inge, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en zo blij wordt van onze oorbellen. Daar doen we het voor! Groet, team Paulie Pocket

• Ron Pieters

Snelle levering, top!!

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Ron, wat fijn dat de oorbellen snel waren geleverd! Veel plezier ervan. Groet, team Paulie Pocket

• Stephanie Maat
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

De prachtigste oorbellen zijn van Paulie Pocket! Altijd als cadeautje met liefde in gepakt ❤️

Beste Stephanie, wat een lieve woorden, dank je wel! 💖Groet, team Paulie Pocket

• Annique Boer

Hele mooie produkten handgemaakt

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Annique, bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je onze handgemaakte oorbellen zo mooi vindt! Groet, team Paulie Pocket

• Nataly Entius
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prachtige producten, goede en snelle service

• Wouter Theunissen

Zoals altijd goed!

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Wouter, bedankt voor je mooie review en wat fijn te vernemen dat je altijd tevreden bent. Groet, team Paulie Pocket

• Diana
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prachtige oorbellen en snelle levering

• Marjan Willemsen
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Snelle levering en mooi verpakt. Een cadeautje!

• Reina van der Laan
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prachtige sieraden en het zit in een heel mooi sieraden mapje!🤩🤩😘💍 liefs 💋

Beste Reina,
    Bedankt voor je positieve review, veel plezier met de oorbellen :)
    Groet, team Paulie Pocket

• Mek Simons

Fantastische oorbellen, super service ❤️

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Mek, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat de oorbellen naar wens zijn. Veel plezier ervan! Groet, team Paulie Pocket

• Diane Nahon

Mooi geleverd

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Diane, bedankt voor je review! We doen altijd ons best om het uitpakken van je order een feestje te maken :) Groet, team Paulie Pocket