Paulie Pocket

Paulie Pocket

De liefde voor statement oorbellen is uitgegroeid tot een collectie vol diversiteit waarbij women empowerment voorop staat! De ontworpen designs worden door 150 dames, in het atelier in Zuid-Amerika, met de hand vervaardigd.
9,3

Taal

• Diana
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prachtige oorbellen en snelle levering

• Marjan Willemsen
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Snelle levering en mooi verpakt. Een cadeautje!

• Hoe beoordeel je Paulie Pocket?

• Reina van der Laan
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prachtige sieraden en het zit in een heel mooi sieraden mapje!🤩🤩😘💍 liefs 💋

Beste Reina,
    Bedankt voor je positieve review, veel plezier met de oorbellen :)

• Mek Simons

Fantastische oorbellen, super service ❤️

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Mek, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat de oorbellen naar wens zijn. Veel plezier ervan! Groet, team Paulie Pocket

• Diane Nahon

Mooi geleverd

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Diane, bedankt voor je review! We doen altijd ons best om het uitpakken van je order een feestje te maken :) Groet, team Paulie Pocket

• Monique van de Pol

Mooie verpakking, snelle levering

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Monique, bedankt voor je mooie review! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent over de verpakking en de snelle levering. Groet, team Paulie Pocket

• Patricia Sleven
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Prachtige oorbellen en snelle bezorging!

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Patricia, wat fijn om te horen dat je de oorbellen prachtig vindt en tevreden bent over de snelle bezorging. Hier doen we erg ons best voor! Veel plezier met de oorbellen! Groet, team Paulie Pocket

• Marjon Franken
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Snelle levering en mooi product. Erg blij mee

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Marjon, bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je erg blij bent. Dit waarderen we enorm. Groet, team Paulie Pocket

• Ellen
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Top! Hele mooie oorbellen.
    Snel bezorgd in leuke verpakking

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Ellen, bedankt voor je review! Fijn dat je blij bent met de oorbellen en de snelle bezorging. Veel draagplezier! Groet, team Paulie Pocket

• Mary De Jong

Hell goede service

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Mary, bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om altijd oplossingsgericht te werken en met je mee te denken. Fijn dat je dit zo hebt ervaren! Groet, team Paulie Pocket

• Jolanda
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Snelle levering en mooi luxe verpakking. Oorbellen ook zeer mooi.

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Jolanda, bedankt voor je positieve review! Dit waarderen we enorm. Tot ziens! Groet, team Paulie Pocket

• Hil
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Bestellen van de cadeaukaarten was prettig eenvoudig. Ze werden leuk verpakt afgeleverd. Wat het nóg leuker zou maken: als de boodschap voor de ontvanger op een apart kaartje passend bij de cadeauverpakking zou staan ipv in de orderbrief. Wat met betrekking tot de cadeaukaarten an sich fijn zou zijn: als je een zelfgekozen bedrag op 1 cadeaukaart kunt zetten.

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Hil, wat fijn om te horen dat het bestellen prettig en eenvoudig verliep en dat de verpakking in de smaak viel, dank je wel! Ook bedankt voor je waardevolle feedback. We nemen je suggestie over een apart kaartje voor de persoonlijke boodschap én de mogelijkheid om een zelfgekozen bedrag op één cadeaukaart te zetten zeker mee. Groet, team Paulie Pocket

• Nina van Eijck

👍🏻❣️

Beste Nina, bedankt voor je positieve review! Groet, team PP

• Marielle Kruijtzer

Prima

Beste Marielle, bedankt voor je positieve review! Groet, team PP

• Marianne Van Tol
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Een hele mooie tas voor een super prijs

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Marianne, bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat de tas in de smaak valt en dat je tevreden bent over de prijs. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Groet, team Paulie Pocket

• Ina de Kaste
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Mooie aparte oorbellen. Mooi verpakt en snelle levering.

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Ina, bedankt voor je positieve review! Veel plezier van de oorbellen. Groet, team Paulie Pocket

• Annette Biemans
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Perfecte klantvriendelijkheid en service; goede communicatie!

Beste Annette,
    Wat een prachtig compliment, dankjewel!
    Fijn om te horen dat je onze service en communicatie als prettig hebt ervaren. Dat waarderen we enorm!

• Ineke de Rooij

Prima

Beste Ineke,
    Dankjewel voor je review!
    Fijn om te horen dat alles prima is verlopen.

• Marloes Trovato
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Een product is niet compleet en een product zat er helemaal niet bij. Na telefonisch contact met Paulie Pocket worden mijn oorbellen nagezonden.

Antwoord van Paulie Pocket

Beste Marloes, wat vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet was, maar fijn dat dit inmiddels telefonisch is opgepakt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Groet, team Paulie Pocket

• Sandra Scheffer
    Geverifieerde klant van Paulie Pocket

Top oorbellen en snelle levering