Paviment.nl
Sjaak Paulusse
Goede ervaring met Paviment
Theo van Mook
prima
Antwoord van Paviment.nlBedankt voor de positieve review, dat stellen wij zeer op prijs!
Mocht u foto’s hebben van het eindresultaat en deze willen delen, dan ontvangen wij die heel graag — wij zijn erg benieuwd naar het resultaat. U kunt deze mailen naar info@paviment.nl of sturen via WhatsApp op 06 3885 0987 of 085 200 6976. Dat helpt ook andere klanten bij het maken van hun keuze.
Hoe beoordeel je Paviment.nl?
Jeremy
Alles prima verlopen zoals het hoort. Zeer tevreden met de gang van zaken.
Antwoord van Paviment.nlBedankt voor de positieve recensie! Mocht u in de gelegenheid zijn om een foto van het eind resultaat te mailen naar info@paviment.nl dan doet u ons daar een groot plezier mee.
Jan Boon
Goede service en supervriendelijk chauffeur die meedenkt met de situatie ter plaatsen om de materialen te lossen
Ruud Maas
Goede communicatie, altijd en snel een reactie, helemaal top.
Yvette Smit
Mooie prijzen en goede en snelle service. Via de chat snel antwoord op je vragen, zelfs in het weekend!
Ton Clarijs
Bestelling tegels
Arjan Geurtsen
Goeie service, tevreden!
Dan
The price was good, quick service from the web shop, and delivery was prompt and quick.
Laurens
Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd.
J Tigchelaar
Mooie stenen. Bezorgd volgens afspraak.
Frans Beeren
Goed product, en prima levering
Dhr Albers
Anne Rutten
goede hulp telefonisch, informatie over o.a. levertijd, en beloofde levering was als beloofd.
Daniel de Lange
Alle spullen netjes geleverd die besteld waren. Nu voor de 2e keer hier iets besteld, iets goedkoper dan een bekendere concurrent maar betere service. Top!
Antwoord van Paviment.nlWederom bedankt voor uw aankoop en voor de positieve recensie!
Daan Landa
Vriendelijk geholpen met wat extra tips.
Prijs van de goederen was prima. Snelle levering. En alles kompleet.Antwoord van Paviment.nlBedankt voor de positieve recensie!
F Raven
Geweldig geholpen. Goed advies. Daarom ook de tweede keer hier onze stenen besteld. Snelle levering en een goede scherpe prijs
Marc van den Hoek
Goede communicatie, levering op tijd en meedenkend chauffeur
Pascal De Jong
Zeer tevreden
Ben Snijder
Goed geregeld.op tijd aangekomen en weinig gebroken stenen.prima winkel