PeccatiDiGola.nl
Vinko Suran
De communicatie omtrent verzenden en levering kan misschien beter.
Enzo Boer
Mooie selectie
Goede prijzen
Snelle verzending -
Hoe beoordeel je PeccatiDiGola.nl?
Michel B
steeds prima verwerking
Antwoord van PeccatiDiGola.nlBedankt voor je vertrouwen Michel! Fijn dat de verwerking steeds prima verloopt. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
A.A. Isola
Snelle levering en uitstekende kwaliteit..
Antwoord van PeccatiDiGola.nlBedankt voor je trouwe bestellingen A.A.! Fijn dat de levering snel was en de kwaliteit uitstekend. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
Alexander W.
Goede producten en snelle levering.
Antwoord van PeccatiDiGola.nlBedankt voor je fijne woorden Alexander! Mooi dat de producten bevallen en dat alles snel geleverd werd. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
Sandro Roman
Geweldige service , en heelijke producten.
Antwoord van PeccatiDiGola.nlDank je wel voor je mooie woorden Sandro! Fijn dat je onze service geweldig vindt en de producten zo lekker zijn. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop!
Carlo
Leveren de beste italiaanse producten tegen mooie prijzen!
Antwoord van PeccatiDiGola.nlWat een mooi compliment, dank je Carlo! Fijn dat je onze Italiaanse producten tot de beste rekent en dat de prijzen bevallen. We zien je graag terug in onze webshop.
Jos Oostveen
Als was weer prima
Antwoord van PeccatiDiGola.nlFijn om te horen dat alles weer prima was Jos! Bedankt voor je vertrouwen. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
Sylvia Gwen Niggebrugge
Ik weet niet of het een snelle levering was, maar ik heb t iig ontvangen
Antwoord van PeccatiDiGola.nlGoed om te horen dat je bestelling goed is aangekomen Sylvia! Als we nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
Essie
Goede snelle service
Antwoord van PeccatiDiGola.nlDank je wel Essie! Fijn dat je onze service goed en snel vindt. Graag tot je volgende bestelling in onze webshop.
Fiorella Fortino
Super nice services and prices! Thanks a lot.
Antwoord van PeccatiDiGola.nlGrazie mille Fiorella! Great to hear our service and prices hit the mark. We look forward to your next order in our webshop.
Latifa Abba
Snelle levering mijn bestelling was zo thuis!
Antwoord van PeccatiDiGola.nlFijn om te horen dat je bestelling zo snel thuis was Latifa! We helpen je graag weer bij je volgende bezoek in onze webshop.
Maarten Fortuin
Nette prijs en snel geleverd
Antwoord van PeccatiDiGola.nlDank je wel Maarten! Fijn dat de prijs netjes is en de levering snel was. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
Rosa De Sario
Great products & service. Will order again.
Antwoord van PeccatiDiGola.nlThank you so much Rosa! Great to hear the products and service hit the mark. We look forward to your next order in our webshop.
Giovanni Caminita
Grazie
Antwoord van PeccatiDiGola.nlGrazie a te Giovanni! Alla prossima nel nostro shop online!
Van Dijk
Snel bezorgd en goede service
Antwoord van PeccatiDiGola.nlDank je wel van Dijk! Fijn dat de bezorging snel was en de service goed. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
Jolanda
Super goed ingepakt, perfecte levering en een persoonlijk bedankje geschreven op de pakbon.
Antwoord van PeccatiDiGola.nlDank je voor het mooie compliment Jolanda! Precies zo willen we het: zorgvuldig ingepakt en perfect bezorgd. En leuk dat het persoonlijke bedankje op de pakbon in de smaak viel. Graag tot je volgende bestelling in onze webshop.
Rob krijgsman
Mooie producten, goede communicatie
Antwoord van PeccatiDiGola.nlDank voor het compliment Rob. Fijn dat je de producten mooi vindt en onze communicatie goed bevalt. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
patrick vanwelden
steeds zeer correcte levering
Antwoord van PeccatiDiGola.nlVeel dank Patrick! Fijn om te horen dat de levering steeds zeer correct verloopt. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.
Petatje
goede producten, snelle levering
Antwoord van PeccatiDiGola.nlVeel dank Petatje! Fijn dat de producten bevallen en de levering snel was. We staan klaar voor je volgende bestelling in onze webshop.