PeccatiDiGola.nl

PeccatiDiGola.nl

Peccati Di Gola is leverancier van Italiaanse Delicatessen voor de particulier en bedrijven.
boodschappen olijfolie deeg
9,8
Filter 3017 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3011 met beschrijving

• A

Goed

• W Volkert
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Echt Italiaanse producten snel geleverd.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Dank je wel W.! Fijn dat de echte Italiaanse producten snel bij je waren. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.

• Hoe beoordeel je PeccatiDiGola.nl?

• Dik
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Goede producten, prima prijs, snelle levering

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Dank je wel voor je fijne woorden Dik! Mooi dat de producten bevallen, de prijs klopt en de levering snel was. Graag tot je volgende bestelling in onze webshop!

• Claire Boon
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Goede service en snelle levering. Ga er zeker nog een keer bestellen.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je mooie woorden Claire! Fijn dat de service goed was en de levering snel. Leuk dat je zeker nog een keer gaat bestellen. We staan klaar voor je volgende order in onze webshop!

• Rob van Leeuwen
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Goed product en levering.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt Rob! Fijn dat zowel het product als de levering goed bevielen. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.

• Ingrid
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Goede service en snelle levering 👍🏼

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Dank je wel Ingrid! Fijn dat de service goed was en de levering snel. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.

• N Dijkhoff

Alkes OK

• Romeo Daniele

Bedankt voor de snelle levering Grazie. Ciao

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Dank je wel Romeo! Fijn dat de levering snel was. Grazie mille en ciao. Tot je volgende bestelling in onze webshop!

• Frans Wamsteeker
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Sneltreinsnelle levering van italiaanse produkten

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Wat leuk om te lezen Frans! Fantastisch dat je bestelling met sneltreinvaart binnen was en de Italiaanse producten bevallen. Graag tot je volgende bestelling in onze webshop!

• Pascale
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Ik zocht al héél lang naar de overheerlijke makreelfilets van Delicius die maar nergens te vinden waren in België of Nederland. Ik was dan ook zeer verheugd ze bij PiccatiDiGola gewoon online te kunnen bestellen. De bestelling ging zeer vlot, snel geleverd. Topservice!

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Wat geweldig om te lezen Pascale! Fijn dat je de Delicius makreelfilets eindelijk weer hebt gevonden en ze gewoon online kon bestellen. Top dat alles vlot verliep en snel geleverd werd. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop!

• Ben Vietor

top bedrijf

• Rik
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Goede prijs, snelle levering.

• sandra van emmerik

snelle verzending

• Michel B
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Mooi deegkrat met deksel besteld voor het maken van pizzadeeg.
    Goed verpakt ontvangen!

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je fijne woorden Michel! Mooi dat het deegkrat met deksel naar wens is. Goed om te horen dat je alles netjes en veilig hebt ontvangen. Veel bakplezier met je pizzadeeg en graag tot je volgende bestelling in onze webshop!

• J.F.P. Jongbloed
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Uitstekende waar, faire prijd, razendsnelle levering- tutti
    molto bene!

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Heel erg bedankt J.F.P.! Fijn om te horen dat de waar uitstekend is, de prijs fair en de levering razendsnel. Tutto bene! We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.

• Andre te Sligte

snelle levering

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Blij dat je bestelling snel binnen was Andre! Tot je volgende order in onze webshop.

• H Heeres
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Mijn favoriete mosterd bestelt en dat gaat altijd goed. Snelle levering en goed verpakt. Ik ben er blij mee en kan weer even vooruit in 2026.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je fijne woorden H.! Geweldig dat je favoriete mosterd weer binnen is. Precies zo willen we het: snel geleverd en goed beschermd. Fijn dat je er blij mee bent, geniet ervan! We staan klaar voor je volgende bestelling in onze webshop.

• Toussaint Wierds
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Mooie prijzen en goede service

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor het compliment Toussaint! Fijn dat de prijzen je aanspreken en de service goed bevalt. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.

• Janet

Goeie kwaliteit, snelle levering

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt Janet! Fijn dat de kwaliteit goed is en alles snel geleverd werd. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.

• T Zelle
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Zeer goed ervaring met de webshop.
    Correct antwoord en naderhand melding dat produkt weer aanwezig was.
    Snelle levering.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Wat fijn om te horen T.! Mooi dat je zo’n goede ervaring had met onze webshop, dat je vraag correct is beantwoord en je een seintje kreeg toen het product weer op voorraad was. En fijn dat de levering snel was. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling in onze webshop.