PediCare Naturals

PediCare Naturals

Verkoop van natuurlijke cosmetica en gezondheidsproducten. Natuurlijke verzorging voor het hele lichaam!
Natuurlijke Cosmetische producten voor huid en lichaam, Natuurlijke Gezondheidsproducten voor spieren en gewrichten, Natuurlijke Voedingssuplementen
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Danielle Perdok-Anneveldt en ik ben pedicure en schoonheidsspecialiste. In mijn werk kom ik veel in aanraking met cosmetica en gezondheidsproducten en op een gegeven moment begon ik erachter te komen wat er allemaal voor schadelijke ingredienten kunnen zitten in de producten. Toen ben ik langzamerhand gaan zoeken naar alternatieve producten waar deze schadelijke stoffen niet in zitten. Op mijn webshop vind je allemaal producten die zo natuurlijk mogelijk zijn en veelal van producenten die ook verder nadenken als het gaat om verpakkingsmateriaal en transport. Bijna alle producten komen uit Nederand of Italië.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.