PersonalSurprise

PersonalSurprise

Wij personaliseren de allerleukste cadeaus voor jou als particulier of zakelijke klant. Jouw ontwerp wordt met precisie gegraveerd en tot slot met zorg ingepakt. Wij bieden jou topservice zodat jij het cadeau op tijd kunt meenemen naar de gelegenheid waarnaar jij zo hebt uitgekeken.
9,3
Filter 3337 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1831 met beschrijving

• Joelca Hilverda

Kwaliteit,

• Ctm Lelie
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Aan de verwachting voldaan.

• Hoe beoordeel je PersonalSurprise?

• Bianca de Boer
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

wederom een prachtige borrelplank cadeau gedaan, deze keer met een log erop.

• Angela
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Veel opties bij het creëren, snel ontvangen en mooie kwaliteit. De ontvanger is er blij mee :)

• Rene Manders
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Topbedrijf; Lindy denkt altijd mee in oplossingen en is enorm klantvriendelijk.

• lexi colin
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Super gave en mooie producten. Ook van goede kwaliteit en hele goede klantenservice.

• Nancy Ruijten
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

super service en meedenkend. Mijn ontwerp bleek niet optimaal en voordat het gegraveerd werd is er contact opgenomen door personalsurprise en meegedacht hoe dit verbeterd kon worden.

• Richard Heino
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Goede prijs, snelle levering en mooie kwaliteit.

• Zanden
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

2 vergelijkbare planken met gravering besteld. 1 was goed, zag er mooi uit. De andere was een stuk minder diep gegraveerd (nauwelijks voelbaar) en was dus op bepaalde stukken minder goed zichtbaar. Klantenservice hierover gecontracteerd via contactformulier maar geen reactie meer op gehad. Had m.i. voorkomen kunnen worden als ze zelf even controleren na graveren. Dus al met al niet zo'n goede ervaring.

Antwoord van PersonalSurprise

Goedemorgen,

Ik heb uw contactformulier bericht gevonden in onze spambox. Onze oprechte excuses, wij gaan er direct op antwoorden.

Team PersonalSurprise

• Joey van den Berg
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Geleverd zoals verwacht, het op maat gemaakt wijnkist met eigen ontwerp was echt super!! De gegraveerde glazen waren ook super gelukt! Mocht ik in de toekomst nog iets laten doen weet ik waar ik moet zijn!

• Bas Broeders
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Snelle service en mooie planken!

• Miriam Frijns Smit
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Snelle levering, netjes gegraveerd, alleen jammer dat het niet in een doosje zit.

• Saskia
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Snelle service, ziet er precies uit zoals je bestelt. Leuk ingepakt.

• Ilse

Mooie plank

• Ea
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Goed en mooi item, mooi gegraveerd, geweldig kado

• Nora
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Heel mooi geworden en snelle levering.

• Inti van Ginneken
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Ik vond het goed dat ik van tevoren werd gecontacteerd voor bevestiging van de print. Goede service!

• Ricardo
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Fijne website waar ik makkelijk een mooi ontwerp kon maken en laten graveren. Snel geleverd en mooi verpakt.

• Judith de Jong
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Hele fijne service! Erg klantvriendelijk! Mooi product ontvangen ook, erg tevreden!

• Chantal
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Snel geleverd, netjes verpakt. Geen personal touch met een kaartje ofzo.
    Wel prijzige wijnkist met glas en dan nog zonder wijn. Gravering in het glas heel klein en niet heel goed leesbaar