Petersstoffering

Petersstoffering

Bekijk alle reviews en keurmerken van Petersstoffering en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,9
50 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 50 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Koen en mandy
  Review voor Petersstoffering

  Goede service alles goed uitgelegd om de keuze te maken. Het ziet er top uit
  Zowel de vloerbedekking op de trappen als de pvc in de huiskamer wij zijn zeer tevreden

 • Julia Michels
  Review voor Petersstoffering

  Wij zijn enorm goed geholpen door Tommy en Malou bij het uitzoeken van een vloer voor ons nieuwbouwhuis. Ze namen de tijd om ons dingen uit te leggen en ze gaven ons de tijd om de perfecte kleur te vinden. Het plannen van de werkzaamheden verliep soepel. We konden Tommy en Malou bijna dag en nacht bereiken met onze vragen; de communicatie verliep super! Uiteindelijk zijn we heel erg blij met het eindresultaat en kijken we ernaar uit om ook onze trap te laten bekleden met PVC. We zijn tevreden klanten!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Julia en Jeffrey.
  Een woord : Wauw! Enorm bedankt voor de complimenten en jullie beoordeling! We hebben het met liefde en plezier gedaan voor jullie. De trap gaan we uiteraard ook mooi maken met PVC en strips zodat jullie nieuwe woning een prachtig THUIS word.

  Bedankt en tot snel!
  Groetjes Tommy en Malou Peters

 • Hoe beoordeel je Petersstoffering?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Ida
  Review voor Petersstoffering

  Prachtige vloer en goed advies

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Ida en Tom. Leuk dat jullie even de tijd nemen om een beoordeling achter te laten, dat waarderen wij enorm. Dankje! Natuurlijk ook erg bedankt voor de super mooie opdracht en het vertrouwen, het vertrouwen om ons jullie nieuwe (prachtige) appartement te mogen bekleden met een nieuwe Visgraat PVC vloer en sfeerplinten! De reactie van u toen je binnen kwam en je de nieuwe vloer voor het eerst zag , daar doen wij het voor. Super!

  Nogmaals heel veel woonplezier en tot ziens.
  Groetjes Tommy en Malou Peters ( En Jeanine Peters) .

 • Drago
  Review voor Petersstoffering

  Zeer tevreden met onze visgraat vloer. Top kwaliteit, uitstekende service en zeer snelle en prettige communicatie. Nogmaals dank team Peterstoffering.

 • Paul en Mariska
  Review voor Petersstoffering

  Hele fijne en accurate communicatie, snappen goed dat van een staaltje kiezen lastig kan zijn, ze werken netjes, en, niet onbelangrijk natuurlijk, een prachtige vloer als eindresultaat.

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Paul en Mariska.
  Jullie beoordeling is nou precies waar wij het allemaal voor doen! Super dat jullie even de tijd hebben genomen dat waarderen wij enorm! Nogmaals heel veel plezier met de nieuwe Visgraat PVC vloer+plint afwerking.
  Groetjes Tommy en Team Petersstoffering.

 • A.de Haan
  Review voor Petersstoffering

  Zeer snelle communicatie en prachtige vloer.

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Andel de Haan,
  Bedankt voor de beoordeling! Wij willen je nogmaals bedanken voor het vertrouwen en wensen jullie veel woonplezier in de nieuwe woning!
  Groetjes Tommy en Malou,
  Petersstoffering.nl

 • Melanie van Dijk
  Review voor Petersstoffering

  Fijn contact, prachtige vloer en mooi gelegd. Snelle service, heel tevreden!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Melanie, als 1e wil ik jullie bedanken voor de mooie beoordeling! En jullie heel veel woonplezier wensen in jullie 1e woning , een spannende stap! Bedankt voor het vertrouwen en wie weet tot de volgende keer.

  Groetjes Tommy en Malou Peters.

 • Melvin Timmermans
  Review voor Petersstoffering

  Prachtig mooie vloer gelegd voor scherpe prijs en echt vakmanschap!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Melvin,
  Tof dat je even de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat jullie een goede ervaring hebben gehad in onze showroom en dat jullie blij zijn met de nieuwe PVC visgraat vloer op de 1e en 2e etage. Mochten jullie in de toekomst de trappen en of de begaande grond gaan aanpakken weet je ons te vinden!
  Nogmaals heel veel woonplezier en bedankt voor jullie vertrouwen in ons bedrijf.

  Groetjes Tommy en team Petersstoffering.

 • Geert
  Review voor Petersstoffering

  We hadden Petersstoffering gevonden via facebook. Goede duidelijke uitleg in de showroom. Kregen 2 stalen van de vloer toegestuurd. Ook het leggen ging prima, netjes volgens afspraak. Vloer ligt er heel mooi in zijn er heel content mee!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Geert. Bedankt voor de mooie beoordeling! Afspraak is afspraak en we zijn blij te horen dat jullie content zijn met de nieuwe pvc vloer , het is erg mooi geworden!
  Groetjes Tommy Peters

 • Wilma
  Review voor Petersstoffering

  Afspraak in de showroom gepland en daar fijne uitleg gekregen over de PVC vloeren.
  Samen een mooie vloer uitgezocht en gepland wanneer deze geleverd en gelegd werd.
  Petersstoffering Tommy heeft zijn belofte dubbel en dik waar gemaakt. We hebben een prachtige mooie vloer gekregen die professioneel gelegd is. Hier hebben we jaren plezier van. Wij willen iedereen Petersstoffering aanbevelen voor de fijne samenwerking, uitstekende kwaliteit en garantie. Dit bedrijf maakt waar, waar ze voor staan!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Eric en Wilma.
  Wat een super mooie beoordeling! Helaas ging het niet helemaal goed zoals het hoort. Maar samen tot een goede oplossing gekomen en de PVC vloeren verwijderd en nieuwe gelegd die wel goed is! Dat hoort ook bij de garantie die u bij ons krijgt. Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier met de nieuwe PVC vloer!.
  Groetjes Tommy en Malou.

 • Maarten
  Review voor Petersstoffering

  Recent een PVC vloer laten in onze woning, heel erg blij mee. Tommy denkt ook goed met je mee. Echt vakmanschap tegen een scherpe prijs. De communicatie met Tommy en Malou verliep erg fijn en snel. Als we de bovenverdieping ook een keer willen laten doen, komen we zeker terug!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Maarten. Tof dat je even de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten voor ons, Bedankt hiervoor dat waarderen wij enorm! Ik wil je nog een keer bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en wens je nog een keer veel woonplezier. Jullie hebben een mooie woning en een prachtige visgraat PVC vloer ( De Palazzo XL 72 van belakos ) Eerder hebben wij bij een kennis/vriend van je ook een pvc vloer opgeleverd en op basis daarvan ben je bij ons terecht gekomen , ik stel dan ook voor om iedereen jullie prachtige vloer en trapbekleding te laten zien en door te sturen naar ons ! haha. Zodra de bovenverdieping zover is dan horen wij dat graag en ook dan helpen we je met een nieuwe PVC vloer.

  Tot de volgende keer dan maar weer 😀

  Groetjes Tommy & Malou Peters en Team Petersstoffering.nl

 • Mike van der Stap
  Review voor Petersstoffering

  Goed advies voordat werkzaamheden begonnen. Topresultaat en heel tevreden met pvc vloer op 1e en 2e verdieping! Aanrader!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Mike,
  Als 1e willen wij u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf. Wij wensen jullie nogmaals veel plezier met de nieuwe PVC vloer en met de nieuwe woning.
  Groetjes , Team Petersstoffering

 • Patricia Aarts
  Review voor Petersstoffering

  Super werk afgeleverd, we zijn meer als tevreden!
  Echt vakmanschap en top service.
  Kan het iedereen aanbevelen om de vloer te laten leggen door Peters stoffering.

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Patricia,
  Wauw wat een mooie beoordeling!
  Hier doen wij het voor met ons hele team, om klanten blij te maken met een mooie vloer en onze service/kwaliteit.

  Bedankt voor de mooie beoordeling en opdracht! Nogmaals heel veel woonplezier plezier gewenst.
  Groetjes
  Tommy Malou en team Petersstoffering

 • Amber
  Review voor Petersstoffering

  Super service en contact gehad. Doordat onze nieuwbouwwoning later werd opgeleverd dan verwacht hebben we moeten schuiven met de datum, en dit was totaal geen probleem. Vloer ligt erg mooi en strak. Mochten we ooit weer een nieuwe vloer nodig hebben gaan we zeker weer terug!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Amber,
  Bedankt voor de mooie beoordeling! Het kan natuurlijk gebeuren dat iets niet loopt volgens planning, vooral als het zoals bij jullie om een nieuwbouw woning gaat. We doen ons best om zo flexibel mogelijk te zijn voor onze klanten en mee te denken in oplossingen. Nogmaals bedankt voor de mooie opdracht en veel woonplezier met zijn ( 3tjes)
  Groetjes Tommy Peters

 • Christian en Margriet Hertogh
  Review voor Petersstoffering

  Geweldige service. Prachtige vloer gelegd.
  Bijzonder klantvriendelijk bedrijf dat zelfs in het weekend bereid is met je mee te denken.
  Een echte aanrader.

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Familie Hertogh uit Nederweert.
  Als eerste willen wij jullie bedanken voor de mooie beoordeling.Hier zijn we uiteraard blij mee!
  De PVC vloer die wij gelegd hebben in combinatie met de 9cm hoge blokplinten en de strakke uitstraling van jullie appartement maakt het echt een plaatje! Zoals besproken ontvangen wij graag foto's van het geheel en gaan we die graag plaatsen op onze socialmedia kanalen.
  Ons Team wenst u enorm veel woonplezier en willen u bedanken voor de goede zorgen.
  Groet Tommy Peters

 • Boris
  Review voor Petersstoffering

  Zeer nette vloer gelegd, superfijne service! Ze staan altijd klaar met raad en toen bij ons de planning in de soep liep was dat geen enkel probleem, er werd snel een nieuwe datum gevonden en alles volgens afspraak geleverd en gelegd!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Boris van Rossum.
  Dit is nou een hele mooie beoordeling!
  Niet alles loopt volgens planning en we proberen hier zo goed als mogelijk mee om te gaan. Uit eindelijk is het allemaal binnen korte tijd gelukt en kunnen jullie gebruik maken van de nieuwe pvc vloer!
  Bedankt voor de mooie opdracht.
  Groet Team Petersstoffering.nl

 • Wil Salden
  Review voor Petersstoffering

  De samenwerking was heel prettig en open. Ze denken heel goed met je mee en leveren goed werk!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Wil Salden, u bedankt voor de mooie opdracht en het mogen leveren van de pvc click vloer die u zelf gaat leggen op de 1e verdieping. De verlijmde visgraat pvc vloer op de begaande grond is een plaatje geworden! Zoals u verteld zijn wij bereikbaar voor hulp en tips betreft het leggen van de click vloer. Fijn dat u even de tijd neemt om een beoordeling achter te laten.
  Groet Tommy Peters en team Petersstoffering.nl

 • Marian
  Review voor Petersstoffering

  Goede service...snel reactie op vragen en altijd een oplossing !!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Marian,
  Als eerste willen wij je bedanken dat je de tijd neemt om voor ons een beoordeling achter te laten. Super!
  Het denken in oplossingen ipv problemen vinden wij heel normaal , u investeert in een kwaliteit vloer en daar hoort een goede service bij.
  Nogmaals heel veel plezier met de nieuwe pvc vloer het is erg mooi geworden.
  Fijn weekend namens ons hele team.
  Tommy Peters.

 • Niek
  Review voor Petersstoffering

  Geweldige eindresultaat, zeer flexibel. Top!

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo Niek,
  Het is ook wel erg mooie geworden de verhoging die we bekleed hebben met een visgraat pvc vloer!
  Bedankt voor het vertrouwen en de mooie beoordeling.
  Groet Tommy Peters

 • Mien
  Review voor Petersstoffering

  Geweldige vloeren
  Super

  Antwoord van Petersstoffering

  Hallo,
  Bedankt voor je beoordeling!

  Team Petersstoffering.