7,8

• Anja v
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Mooie kwaliteit kleding en de volgende dag net verpakt geleverd

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Dankjewel Anja, leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te geven ondanks dat wij ermee moeten stoppen!

• Ziggy
    Review voor Petit Plaisir baby- en kinderkleding

25-1 een bestelling gedaan, 6-2 mail gestuurd of er al iets bekend is. Nu inmiddels 13-2 geen reactie, geen pakketje geen update, nou tot nu toe zeer ontreveden.

• Hoe beoordeel je Petit Plaisir baby- en kinderkleding?

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Ik heb mijn bestelling wel ontvangen maar echter ontbreken een aantal items. Ik heb meerdere e-mails gestuurd naar Mirjam maar ik heb tot op heden nog geen enkele reactie ontvangen. Ik heb ook twee keer verzendkosten moeten betalen voor iets wat in 1 zending verzonden is. Ik vind dit getuigen van erg slechte service.

• sadia Segers

Snelle service

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Dankjewel Sadia, leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te geven ondanks dat wij ermee moeten stoppen!

• Jut en jul fashion for kids
    Review voor Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Wij zijn heel blij met onze bestelling. Zeer leuke kleding.

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Dankjewel, leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te geven ondanks dat wij ermee moeten stoppen!

• Loduvica
    Review voor Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Op de website is bijna geen informatie meer te vinden. Je kunt nergens meer op klikken. Eerst was er een bezorgdatum maar de volgende dag was die verdwenen en PostNL zegt pakket is aangemeld maar hebben het nog niet ontvangen. Ondanks dat ik 2 mails kreeg dat het verzonden zou zijn. Het lijkt erop dat er geen bestelling komt?
    UPDATE; na nog een aantal dagen wachten toch een bericht van vervoeder dat het pakje verzonden is en inderdaad het is bezorgd. De ontvanger is er heel blij mee. Alsnog mijn review aangepast naar een positieve reactie. 4 sterren in plaats van 2 .

• Stefan

Opheffingsuitverkoop, super goedkoop.

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Dankjewel Stefan, leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te geven ondanks dat wij ermee moeten stoppen!

• Gemma Rombouts
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Geen reactie op meerdere mailcontact, telefoonnummer op website is van iemand anders. Erg jammer terwijl ik wel blij ben met de mooie kledingstukken. Toch zou ik graag nog mijn mails beantwoord willen hebben

• Lisette Scholten

Verkeerde beste

• Kristin De Mulder
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Alles verliep heel vlot, leuke spullen en kleine prijs

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Dankjewel Kristin, leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te geven ondanks dat wij ermee moeten stoppen!

• Britany hak
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Kleertjes in de sale gekocht. Maar ruiken alsof ze uit een parfum badje komen, dit waarschijnlijk om de chemische geur van China weg te werken.
    Kwaliteit is dus ook niet geweldig van bepaalde items. Het verzenden duurde wat langer en kwam vervolgens in een standaard vuilniszak. Aanrader: nee sorry!

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Ik heb even je bestelling nagekeken... alle producten zijn gemaakt in Nederland en van de hoogste kwaliteit, het verzenden duurt inderdaad wat langer omdat wij met pijn in ons hart onze website sluiten en het vanwege onze superlage opfheffingsprijzen nu heel druk is. J e hebt voor honderden euro's aan inkoop gekregen voor een schijntje en we doen ook nog eens leuke cadeautjes erbij en schrijven er een persoonlijke boodschap bij. Deze review doet echt heel veel pijn... ik heb daar een woord voor in mijn gedachte, maar laat ik het bij ondankbare profiteur houden. Niemand met een webshop heeft behoefte aan jou als klant.

• Ineke van Stekelenborg
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Leuke kleren van mooie kwaliteit met accessoires en persoonlijke kaart!

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Dankjewel Ineke, leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te geven ondanks dat wij ermee moeten stoppen!

• Angeliek Luijbregts-Gielens
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Leuk verpakt en een lief extra cadeautjes bij. Ook een kaart, handgeschreven, met een dank je wel. Een lief joggingpakje voor onze kleinzoon van fijne kwaliteit.

• Ashley
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Zou binnen 2-4 werkdagen bezorgt worden. Na 4 werkdagen krijg je pas een bericht dat het ingepakt is. Twee weken geleden een mail gestuurd en nog steeds geen reactie ontvangen.

• Marianne

Snelle levering, leuke spullen

• Andrea
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Snel bezorgd, zorgvuldig verpakt én nog een kadootje erbij. Super hoor! En natuurlijk een heerlijke tuinbroek met trui voor de kleinzoon.

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Fijn dat je tevreden bent Andrea, bedankt voor je positieve review! Groetjes Mirjam

• Julie Walhout
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Bestelling was snel binnen en met een persoonlijke kaartje altijd leuk!

Antwoord van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Fijn dat je tevreden bent Julie, bedankt voor je positieve review! Groetjes Mirjam

• Lisa Stam
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Leuke kleertjes en snel bezorgd!

• Mirjam Schalk
    Geverifieerde klant van Petit Plaisir baby- en kinderkleding

Mooie kwaliteit, en een leuke persoonlijke boodschap.