Pets Pride
Ellen
De brokjesdispenser is erg leuk, voor baasje en katten. Verder kreeg ik gratis Catnip-speeltjes voor de katten waar de blij mee zijn
yvon kusters
Prima service. Snel binnen ondanks de feestdagen ertussen.
Hoe beoordeel je Pets Pride?
Steven Schraven
Erg fijn geholpen door de klantenservice!
Angeline Cohrs
Geweldige drink fontijn. Me katten gooiden altijd het water om. Nu niet meer!
Femmy Rensen
Geweldige kwaliteit. Aanrader.
Ik ga zeker nog eens een bestelling doen. -
Jolanda Steensma
Duidelijke website met extra code als je wat gaat bestellen. Super snelle levering.
Mascha Duurne
Heel tevreden over mijn aankopen. Snelle levering en mooi verpakt. Installatie was een fluitje van een cent en de katten konden snel eten en drinken!
Regina Visser
Tevreden, automatische voerbak voldoet aan verwachting
Ronald Mertens
Snel en vriendelijk geantwoord op vragen, toen ik om advies vroeg. Bestelling snel geleverd en ziet er heel goed uit.
Frank Niermeijer
Overzichtelijke site met leuke acties en combinaties die korting op leveren. Levering ging vlot en soepen. De hondjes zijn ook tevreden met mijn aankoop 😃
Leah Wenneke
Mijn bestelling was er echt snel. Hele mooie mand en kattenbak. De katten kunnen het ook erg waarderen!
NANCY
Snelle levering en een prachtig product.
Theo Mertens
Heel tevreden met mijn bestelling. Snelle levering, makkelijk te installeren en allemaal zo in gebruik!
Hugo v Doesburg
Hele mooie producten ontvangen en blij met de geleverde service!
Luc Broeren
Meerdere missende onderdelen, wilde ze mij een €30 vergoeding geven terwijl de hele kattenbak nu onbruikbaar is. Uiteindelijk netjes terug kunnen sturen onder kosten van het bedrijf.
Antwoord van Pets PrideGoedemorgen Luc. Wat ontzettend vervelend is deze situatie! Ik ben blij dat we het uiteindelijk naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. In sommige uitzonderlijke gevallen heeft een product een kleine beschadiging door transport en is een vergoeding een fijne oplossing voor beide partijen, maar dan moet het product natuurlijk wel bruikbaar zijn! Uiteindelijk staat de tevredenheid van de klant voorop en fijn dat we het hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Ingrid van Pets Pride
Gelinda Boes
Mooie kattenbak
Romy
Kattenbak ontvangen maar de houtlook wijkt af van de productfoto (donkerder en ander patroon). Daarnaast heeft het model een 'handgreep' aan beide zijkanten die niet duidelijk worden weergegeven. Klantenservice geeft aan dat dit door lichtval komt. Retour mag, maar op eigen kosten terwijl het om een pakket van 20 kg gaat. Ook opvallend is dat de oorspronkelijke productpagina en “van-prijs” inmiddels zijn aangepast/verwijderd. Pre-order prijs van 449 voor 299. Item is nu voorradig en kost 349. Uiteindelijk gehouden vanwege retourdrempel, maar verwachtingen kwamen niet overeen met de website
Antwoord van Pets PrideHoi Romy. We vinden het echt super vervelend dat dit je ervaring is. We hebben meermaals geprobeerd contact met je te krijgen, omdat we dit natuurlijk gewoon netjes willen oplossen. Zou je ons een berichtje kunnen sturen? Alvast bedankt!
Suzan Kruszelnicki
Super fijne communicatie via de mail. Een hele mooie kattenbak. Super blij mee.
Nadia Ottelohe
Kwaliteit naar prijs ok
Adriënne
Katten gebruiken het toilet veel en zijn dol op het speeltje! We werden goed op de hoogte gehouden over de verzending, top! Onze katten gebruiken het toilet vanaf dag 1 heel veel. We waren best bang dat het lang zou duren, maar de bak is heel stil en de katten vinden de bak heel prettig. Schoonmaken is een fluitje van een cent. We hebben er een interactief speeltje bij gekregen...deze wordt tijdens het laden van de kabel getrokken, het balletje is ook niet voorspelbaar in de beweging, dat vinden onze katten heel leuk.Bij andere interactieve balletjes is de lol er na 5 minuten af.