Pets Pride
Bekijk alle reviews en keurmerken van Pets Pride en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,3

• Guy Devos

Tijdig geleverd. Netjes ingepakt

• Wop
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Artikelen werken prima! Klein onderdeel was niet meegezonden, na naar appje naar petspride dag erna in huis.

• Hoe beoordeel je Pets Pride?

• Lisa
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Netjes de volgende dag geleverd. Fijn product en duidelijke gebruikshandleiding

• Baudouin
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Mooie en zeer stil waterfontein voor de kat vind de vervangbare filters wel wat aan de kostbare kant Dit is duidelijk een verdienmodel vind ik een beetje jammer Je dient ze namelijk maandelijks te vervangen.

• Noëlle
    Geverifieerde klant van Pets Pride

2 Automatische voerbakken besteld voor de kat. Doet precies wat het moet doen en makkelijk te installeren. Zaterdagmiddag besteld dinsdag in huis. Helemaal top!

• Hilda
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Snelle levering, alles 👍🏻.

• Henk Veenendaal
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Top service, goeie site, snelle levering

• Rob Herkströter
    Review voor Pets Pride

Na het plaatsen van de bestelling was de levering erg snel in huis. Na de levering te hebben uitgepakt was de levering niet compleet. na het sturen van een korte mail direct een nette reactie. Na het verder uitwisselen van informatie en sturen van foto`s van de levering weer een keurige reactie.
    Daar de "ontbrekende" delen eigenlijk niet op tijd geleverd konden worden, zouden we toch wat voor onze twee harige huisvrienden wat moeten regelen.
    Tot onze verbazing werd er rond 18.30 uur door een uiterst vriendelijke dame aan de deur geklopt. Deze dame had een doosje bij zich met de ontbrekende onderdelen.
    De dame gaf aan dat het eigenlijk nooit voorkomt dat een levering niet compleet is.
    na vanochtend onze mail te hebben gelezen en wetende dat het per post leveren niet op tijd zou lukken, is er besloten het maar even langs te brengen.

Wat een super service, wij kunnen niet anders als dit bedrijf een 10+ als cijfer te geven.

• R.J.N. Remmers

Uitstekende Service..snelle levering

• Guido
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice van Pets Pride. Er was wat onduidelijkheid over de staat van het product, maar ze zijn met een goede oplossing gekomen waarmee we erg tevreden zijn.

• Roos Bruning

Heel blij mee!

• Carolien Bol
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Goede prijs en goede service!

• Nicole Bais
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Mijn bestelling was er de volgende dag al. Perfect ingepakt en goede kwaliteit materialen. Ik vond het fijn dat het zo snel was, maar had het ook fijn gevonden als hiervan een verzendbevestiging had gekregen.
    In mijn geval heb ik twee bestellingen achter elkaar gedaan. Deze kwamen samengevoegd binnen, dus wellicht dat een verzendbewijs daarom niet mogelijk was.
    Al met al een goede ervaring met Pets Pride!

• Peter
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Snel geleverd en keurig verpakt. Snel geïnstalleerd en werkt prima! Zeer tevreden.

• Rita Bakker
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Gemakkeli,jk in elkaar zetten, mooi apperaat, mijn kat gig gelijk drinken. Fontijn snel geleverd.

• Jonas Overbeek
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Goede kwaliteit en snelle levering!

• Deborah Holzhaus

• Lorette
    Review voor Pets Pride

Was een probleem met de pomp van de waterfontein. Nieuwe pomp verhielp het probleem niet. Kreeg vervolgens een nieuwe waterfontein toegestuurd en als vergoeding van de kosten voor het terug sturen van de oude fontein, werd er een pakket filters meegestuurd. Chapeau, voor de goede service. Aan te raden webwinkel.

• Olivia

Betrouwbare partij!

• Felien Van den Abeele
    Geverifieerde klant van Pets Pride

Ik ben te vreden er kan altijd een klein verbetering maar ik ben tevreden.