PetsHome.nl

8,9
Filter 3987 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2399 met beschrijving

• Jacqueline
    Review voor PetsHome.nl

Bestelling geplaatst en deze is aangekomen. Er zat een catnip-spray in die bijna helemaal is leeg gelopen, ook mn tas in. Schroefdop was niet aangedraaid.

Klantenservice gebeld op vaste telnr. Verbinding werd verbroken. Ge-appt. Geen reactie. Mobiele nr gebeld. Ook geen reactie. Gemaild. Ook geen reactie.

Uiteindelijk is er via whatsapp contact gereageerd op mijn bericht en is er nieuwe catnip spray toegestuurd. En dat is erg fijn.

Al met al is deze manier van communiceren geen reclame voor dit bedrijf. Echt een verbeterpunt dus.

Denk even na voordat je hier bestelt.

Antwoord van PetsHome.nl

We hebben de telefoon uitgeschakeld gehad omdat we met vakantie waren. We hebben contact gehad via de app en de klant een nieuw product toegestuurd gekregen.
    Klant heeft haar bestelling opnieuw toegezonden gekregen.
    Klacht is naar ons idee netjes opgelost voor de klant.

• Katerina
    Review voor PetsHome.nl

We hebben via Bol een hondenvervoerder besteld. Ze stuurden het verkeerde product, een veel goedkopere versie dan wat we hebben betaald. Hoewel ze de retourzending hebben bevestigd, hebben we nooit ons geld teruggekregen.

Nu, bijna anderhalve maand later, moet Bol hen nog steeds herinneren aan hun verplichtingen. Van hun kant hebben we geen terugbetaling, geen communicatie en geen uitleg ontvangen.

Totaal onprofessioneel en onbetrouwbaar

• Hoe beoordeel je PetsHome.nl?

• Niks bestellen
    Review voor PetsHome.nl

Niks ontvangen, telefonisch niet bereikbaar. Als er iets mis is met bestelling, ben je je geld kwijt. Niks kopen hier!

• Jennifer

Commande non reçue
    Injoignable
    Arnaque
    Ne pas commander !!!

• Stefanie
    Review voor PetsHome.nl

Wat een drama.. Een bestelling geplaatst wat uiterlijk vorige week woensdag geleverd zou worden. tot op heden nog niks ontvangen.. Gemaild maar krijg een standaard mail terug. Whatsapp reageert niet of bijna niet.. en telefonisch niet te bereiken. Wat ontzettend frustrerend dit!.. Ze scoren best hoog dus had dit totaal niet verwacht..

• Christy
    Review voor PetsHome.nl

Bestelling geplaatst maar niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, per mail 1 reactie ontvangen dat het artikel is verzonden. Daarna geen reactie meer via de mail nadat ik opnieuw gereageerd had. Via Whatsapp geen reactie, het bijbehorend 06 nummer geprobeerd maar direct voicemail. Met trustedshops telefonisch contact gehad, op verzoek orderbevestiging gemaild en nu in afwachting. Mail ontvangen van WebwinkelKeur voor verdere stappen

Update: Door inmenging van WebwinkelKeur heb ik het aankoopbedrag teruggestort gekregen. Zeker de moeite waard om dit bedrijf in te schakelen!

• Ad

Ik wacht al 2 weken op een reactie over een foutief product wat is verzonden

• Liona
    Review voor PetsHome.nl

Goeie webshop levering is snel.

• José

Bestelling niet ontvangen
    Na zeggen dat het de volgende dag zou komen en via whatsapp email en telefonisch niet te bereiken denk ik dat het oplichters zijn.

• Thierry
    Review voor PetsHome.nl

Heb een koel zwembad gekocht voor de hond, toen ik deze uitpakte was dit helemaal niet zoals de foto op de website. Heb dan toch geprobeerd om deze te vullen met water, na een uur was er al geen water meer in. Dus ik zat met een lek in een nieuw zwembad. Heb er 3 emails naar gestuurd en niks. Dus een heel slechte service. Ik ga daar alleszins nooit nog iets kopen.

• Willem

BESTEL HIER NIET!! Producten worden niet geleverd. OPLICHTERS ACTIEF

• Jeremy
    Review voor PetsHome.nl

Uitermate slechte service. Antwoorden bijna nooit en als je toch eens een antwoord krijgt na tientallen mails, lijken ze een simpele vraag niet te begrijpen. Erg jammer en teleurstellend. Ik had een retour onder garantie die ik op eigen kosten moest terugsturen vanuit België (omdat ze zelf geen retourlabel konden aanmaken). Er werd mij gezegd dat het bonnetje zou vergoed worden. Ik heb dit opgestuurd, maar nooit, ondanks talloze rappels en herinneringen iets van teruggekregen. Compleet genegeerd. Ik bestel hier nooit meer.

• Raymond
    Review voor PetsHome.nl

Donderdag besteld vrijdag geleverd super snel en prachtige kooi. Superbedrijf.

• Anoniem
    Review voor PetsHome.nl

Bestelling van 14 februari jl. is niet geleverd, maar ik heb mijn geld nog steeds niet terug.

• Piet
    Review voor PetsHome.nl

Puppytoilet besteld. Goedkoper dan bij anderen. Binnen een paar dagen geleverd. Pup blij, wij blij!

• OPLICHTER
    Review voor PetsHome.nl

Dit bedrijf is het slechtste dat ik ooit heb gezien qua service. Je plaatst een bestelling en, zoals zij zeggen en garanderen, zou die de volgende dag aankomen. Dat is een leugen. Ik heb eten besteld op dinsdag, het is nu vrijdag en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ondanks dat ik contact met hen heb opgenomen, ontvang ik alleen iets verrassends: een shampoo. Ik vraag de bezorger waarom ik maar één shampoo krijg terwijl het er twee zouden moeten zijn, samen met hondenvoer (het hondenvoer is het belangrijkste). Hij zegt dat er maar één shampoo bij de post is afgeleverd. Dit is gewoon onverantwoordelijk en leugenachtig. Het is een schande. Ze verdienen niet eens één ster; ze zouden nul sterren moeten krijgen, want zulke mensen verdienen het niet dat iemand bij hen koopt.
    Aquí tienes la traducción al holandés:

"Nu schrijf je me en zeg je dat het op de 18e aankomt, terwijl we pas de 8e zijn, dat op de 18e de voeding voor mijn hond aankomt. Jullie zijn echt een stelletje schurken."

• Lorraine
    Review voor PetsHome.nl

“Klantenservice” is te beroerd om de telefoon op te nemen of op whatsapp te reageren. Daardoor kan mijn bestelling niet afgeleverd worden. Ik wordt geacht het zelf maar uit te zoeken met Postnl en anders dubbele verzending te betalen, ze geven geen gehoor meer. Nee: graag annulleren en mijn geld incl. verzendkosten terug. Fout ligt aantoonbaar bij klantenservice, dus ik hoor geen verzending te compenseren.

• C.O.
    Review voor PetsHome.nl

Een nieuw product ontvangen dat niet doet wat het moet doen. Ik heb 2x gemaild, geen reactie. Toen maar gebeld. Nathalie verzocht in dat gesprek om de mail nogmaals te sturen zodat ze er die avond nog naar ging kijken. Dus 3e mail gestuurd; weer geen reactie. Meerdere Whatsapp berichten gestuurd. Alles tevergeefs. Ik heb aangegeven de koop te willen ontbinden, maar ze doen niets. Ze zeggen te wachten op reactie van hun leverancier, maar ze doen ondertussen niets om het voor de klant op te lossen.
    Update: n.a.v. de review hebben ze het probleem alsnog opgelost. Daarom mijn review herzien van 1 naar 3 sterren.

• Marco

supersnel.
    jammer dat Trunkrs niet helemaal de juiste vervoerder is
    Nathalie gesproken hierover en alles wordt gelijk besproken en opgelost.
    komen zeker terug

• Abraham
    Review voor PetsHome.nl

Slechte ervaring op de site staat voor 1700 uur besteld de volgende dag in huis.. dus niet naar paar keer mailen kreeg ik een dag erna we gaan vandaag naar u verzenden..daarna paar keer weer mail gestuurd krijg steeds standaard mail met ach wat vervelend wat is uw bestel nummer? Geef dat door en hoor je niks meer ja volgende dag weer zelfde mail slechte service denk er over de bestelling terug te sturen