Petshop24
Online dierenwinkel. A-merken tegen de scherpste prijzen.
9,1
Filter 2192 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1342 met beschrijving

• G.N. Schra-Bakker

Snel geleverd. Top.

• Danita
    Geverifieerde klant van Petshop24

De communicatie was erg slecht. Ik had een bestelling geplaatst doordat deze de volgende dag thuis zou zijn bezorgd. Ik had hier een klein (niet belangrijk) foutje in het adres gemaakt en kreeg dus een mail terug met de vraag om het goede adres. Deze heb ik teruggestuurd en vervolgens de volgende dag gevraagd of de bestelling verzonden was. Ik kreeg een bestelbewijs binnen waarop stond dat het bezorgd was, maar ik was nog niet thuis. Vervolgens stuurde ik een mail met de vraag of het bezorgd was. Wederom geen antwoord, het pakket zelf kwam vervolgens pas de dag erna…

• Hoe beoordeel je Petshop24?

• Geeske de Jong-Valkenburg
    Geverifieerde klant van Petshop24

Wat een fantastische service! Bij ontvangst van de 2 terraria bleek bij 1 de deksel defect te zijn. Ik vroeg om een nieuwe deksel en dat was binnen een dag geregeld, zelfs een complete bak.

• Bianca
    Review voor Petshop24

Zit al week op bestelling te wachten en op site staat volgende dag geleverd nou echt niet

• Jose Groot
    Geverifieerde klant van Petshop24

Ik wacht al bijna 3 weken op geld retour van een geannuleerde bestelling. Ook op berichten wordt niet gereageerd.

• Marion Lienden van

Hele snelle levering

• Julie De Pril
    Geverifieerde klant van Petshop24

Niet verder geholpen via de klantenservice. Hou er rekening mee dat je op eigen kosten moet retourneren wat echt belachelijk duur uitkomt. Eén keer besteld bij petshop24, maar vanaf nu bestel ik terug bij mijn vertrouwde webshop.

• Bos
    Geverifieerde klant van Petshop24

Super voor elkaar , duidelijke omschrijving, goed op de hoogte gehouden, eeg tevreden, past goed in peugeot partner tepee 2018

• Guido Kunzel
    Geverifieerde klant van Petshop24

Snelle verzending en goede prijs!

• Saskia Visser

Snelle levering duidelijke webshop

• Karen Pisane

Supersnel

• Dennis
    Geverifieerde klant van Petshop24

Mijn bestelling was heel erg snel bezorgd smiddags besteld en de middag erna al binnen gekregen

• Hester van Doorninck

Goed product

• Desiree van Eijsden
    Geverifieerde klant van Petshop24

Mooie prijzen, snelle levering.

• Annick L.
    Geverifieerde klant van Petshop24

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit van producten!

• Al

Snelle levering. Top

• Myrthe V
    Review voor Petshop24

Ik twijfelde al om te bestellen omdat ik de eerdere slechte reviews had gelezen, maar er waren ook goede, dus toch gedaan. Nou domste keuze ooit!!! Bestel hier NIET!!! Ik had een artikel wat terug moest i.v.m. enorme loslating van haren, letterlijk alles zat eronder. Kan gebeuren natuurlijk, ik mocht het terugsturen. Daarna niks geen reactie gehad, mails gestuurd, gebeld, ze beloven binnen 1 werkdag reactie, maar je hoort NIKS! Al weken niet. En mijn geld ook niet terug helaas. Ik plaats eigenlijk nooit reviews, omdat ik echt geloof dat iedereen wel is een fout maakt, maar dit gaat te ver!!

• Dave
    Geverifieerde klant van Petshop24

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

• Ingrid Stevering
    Geverifieerde klant van Petshop24

Mooie prijzen, goede, snelle verzending en service

• Sari
    Geverifieerde klant van Petshop24

Prima producten en snelle levering! Helemaal tevreden!