Phonesy
Opzoek naar een iPhone, iPad, Macbook of Apple Watch maar wil je liever niet de hoofdprijs betalen? Dan zit je bij Phonesy helemaal goed! Wij bieden jong gebruikte Apple producten aan met uitsluitend originele Apple onderdelen voor de scherpste prijzen! Bekijk onze website voor het volledig aanbod.
verkoop apple producten iphone tweedehands artikelen

• Bobby Vincken
    Geverifieerde klant van Phonesy

Ik heb een ontzettend goede ervaring gehad met Phonesy. Vanaf het eerste contact werd ik direct vriendelijk en professioneel geholpen. Wat ik vooral fijn vond, is dat ze echt met mij meedachten en de tijd namen om mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Dat geeft meteen een vertrouwd gevoel.

Daarnaast was de levering supersnel. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis, wat tegenwoordig echt een groot pluspunt is. Alles was netjes verpakt en precies zoals verwacht.

Ook de prijs was erg scherp in vergelijking met andere aanbieders, wat het natuurlijk nog beter maakt. Goede service top

• Jan van Galen
    Geverifieerde klant van Phonesy

Snel geleverd tegen eerlijke prijs. De melding Uitstekend klopt. De telefoon ziet er perfect uit. De telefoon werkt ook prima. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Antwoord van Phonesy

Hoi Jan! Ontzettend bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat u zo tevreden bent :). Veel plezier nog met uw nieuwe toestel!

Bram Sullot

• Hoe beoordeel je Phonesy?

• Merijn
    Review voor Phonesy

Topservice! Verkoper is hartstikke vriendelijk en komt de telefoon persoonlijk bij je ophalen of afleveren. Echt een aanrader als je een nieuwe telefoon zoekt en/of je oude wil verkopen

• Cinta
    Review voor Phonesy

Amazing service, friendly & communicative owner.

• Tiemen
    Review voor Phonesy

Nu heb ik zekerheid net als bij een nieuwe aankoop, maar dan voordeliger en duurzamer!

• Bart Hofmeyer

Goede service en uitleg
    Snel reageren

• Marcel Schreuers

Perfecte verkoper

• Bart
    Review voor Phonesy

Goed behandeld, nette producten en goede inruil alles voor een nette prijs! Hulde zo kan het ook via MP

Antwoord van Phonesy

Ontzettend bedankt voor de positieve review Bart! Bedankt voor de aankoop en veel plezier met de nieuwe iPhones :).