Phreeze Store
nette prijzen, prima service
vorig jaar afstandsbediening voor samsung tv gekocht, 1 toets werkte niet meer helaas wel de belangrijkste, contact opgenomen met Phreeze en kon kiezen voor een nieuwe AB of geld terug, goed geregeld dus. ook goede klantenservice
Jan Klein
Top bedrijf, goede communicatie en snelle levering.
Hoe beoordeel je Phreeze Store?
Nicole De Mooy
Snelle levering, goeie prijs/kwaliteit verhouding.
Marco
Allereerst erg goede producten. We hebben meerdere apparaten van Phreeze. Geval defect perfect opgelost. Zeer snelle reactie en service standaard is hoog!
har
Goede service en mooi product voor een prima prijs
Jaco Spitsbaard
Prima service en snel contact
Bert Evers
met Jer afspraken gemaakt en dan komt er ineens een dag later een mail van iemand anders die me weer iets aanbied terwijl met Jer al afspraken waren gemaakt een dan eerder.dus tot nu toe niet tevreden
Stefano Baudo
Item not received. Proof of delivery signature request ignored by Phreeze customer service.
Tara
Goed te bereiken voor vragen, probleem snel opgelost en nieuwe lader opgestuurd gekregen, top service
Arjen Oostdijk
Zeer goed en uitgebreid advies, uitstekende service, vandaag besteld voor 21.00, morgen in huis is ook echt zo! Top bedrijf!
David Willems
Overzichtelijk, makkelijk en belangrijkste supersnel verzonden!
Dirk Visser
Ze hebben het geld teruggestort. Maar waarom
om weet ik niet geen bericht of product -
Bonno Stuivenberg
Prima prijzen, snel geleverd, goedekwaliteit
Thomas Van der Linden
Retour is niet goed gegaan Heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen
Geert
Super duidelijke en nuttige informatie. Ooit elders eenzelfde connector gekocht met verkeerde info; werkte verkeerd.
R. Velthuys
Zeer snelle levering
Anna van den Heuvel
Goede en vriendelijke service! Pakketje snel bezorgd!
Ebe Labordus
Super levering en snel!!!
hj Jansen
snel bezorgd, nog niet uitgepakt ivm kerst
Henri
Eindelijk een zaak die je kunt bellen voor advies. Je krijgt een medewerker aan de telefoon die ook nog eens de tijd neemt om uitleg te geven. Uiteindelijk een goede keuze kunnen maken en dat voor een zeer redelijke prijs. Kortom ik kom hier graag terug.