Phreeze Store
Kate
Lijken precies op de Apple oortjes.
Krasimira Grabcheva
Perfect service!
Hoe beoordeel je Phreeze Store?
L. vdBos
Snelle levering en fantastische prijs/kwaliteitsverhouding!!
veronique fraeyman
Snelle levering , heel mooi design en geluid is perfect
Gerrit Meijer
Bestelde artikelen zijn snel en correct geleverd. De producten voldoen aan de verwachtingen.
Dick Meerman
Prima prijs voor dit product en snel geleverd
L.a Van Meeuwen
Goede prijs voor wat je krijgt
Aleen noise canceling tijdens fietsen wat ruis -
Gerrit
Goede overzichtelijke website met scherpe prijzen. Snelle levering.
S
Product zou de volgende dag in huis zijn, maar is er na een week nog niet. Ook staat die als niet verwerkt…
Rover Graaff
Super snelle levering even goed als de Apple oortjes en Gratis hoesje PERFECTTTT
Anika Bonnema
Opgelicht, kreeg totaal iets anders dan wat ik besteld had !!!
Ron
Bestelling niet binnen gekregen, geen reactie op email, staat op de website: voor 23.00 besteld, morgen in huis. Dus niet! Gewoon niet bestellen bij deze webshop!!!
Antwoord van Phreeze StoreBeste Ron,
Onze oprechte excuses voor deze vervelende ervaring! We begrijpen dat het frustrerend is om een bestelling niet op tijd te ontvangen.
Jouw zending is op tijd door ons verzonden, en in 98% van de gevallen wordt deze de volgende dag bezorgd. Helaas is jouw pakket onderweg kwijtgeraakt, en dat is natuurlijk ontzettend balen. Daarom hebben we je direct je geld teruggestort zodat je niet langer hoefde te wachten.
Nogmaals sorry voor het ongemak. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar!
Groeten,
Phreeze Klantenservice -
GC
Makkelijk te gebruiken en werkt tot nu toe perfect.
Remco Wolters
Duidelijke website! Snelle levering. Gewoon prima dus 👍🏼
PHM van der Kwaak
Ik wacht nog op vertraagde
bezorging van mijn bestelling. Ga het pakje dus ook niet ontvangen! Ik krijg net bericht dat mijn betaling teruggestort wordt! -
Janet Temmer
Goed product, goede prijs, lekker snel
Ineke Verschuren
Snelle levering, goed product.
MGM Geerdink
Snelle service
Numase
goede service
André Vercammen
Eerst foute bestelling toegetreden. Het werd direct opgelost. Door vriendelijk personeel.