Pieke & Co
Pieke &Co is dé webshop voor originele kraamcadeaus met naam en kinderkamerdecoratie. Geboren uit passie en met veel plezier en enthousiasme hebben wij vele klanten en kersverse ouders een uniek kraamcadeau bezorgd. De kraamcadeaus in de webshop zijn stuk voor stuk uniek en persoonlijk met de naam (gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal) van het kindje of het geboortekaartje. Bij Pieke&Co ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau. Wij bieden persoonlijke service en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!
9,7
Filter 885 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 883 met beschrijving

• Marielle Heymenberg
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Snelle levering en mooi ingepakt geleverd

• Joke
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Heel verzorgde en snelle levering. Alles mooi ingepakt. Mooie betaalbare en unieke geschenkjes.

• Hoe beoordeel je Pieke & Co?

• Maaike Van den Hurk

Super service

• Clara Gelauf
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Prima alleen zag ik niet of afzender klopte naar het gezonden adres.. ik ga er vanuit dat duidelijk is aan afzender dat het presentje van bv mij kwam.

• G K
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Goed geholpen bij een probleem. Snelle en goede service

• Ineke Hauwert
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Fantastisch! Vrijdag besteld nog geen 24 uur later in huis. En helemaal zoals het plaatje was. In een woord: SUPER!

• Yvonne Kampert
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Snelle levering en aan de telefoon aardig en behulpzaam

• Anita Van iersel
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Ongelooflijk! Wat een vreselijk leuk kadootje om te geven, de gepersonaliseerde feeënpop! Hij was bijna te leuk om weg te geven ;-) en zo ontzettend snel geleverd met de pekketdienst van dpd. Topservice van Pieke en Co! Ik ben fan…

• EvK
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Mooi degelijk product. Snelle levering.

• Désirée Van Mill

• Algonda
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

product is afgeleverd zoals besteld werd

• Wilma Bakx

Schitterend stoeltje!!

• Mira Dullaard
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

lang erop gewacht !!! maar uiteindelijk gekomen superleuke cadeau ontzettend blij mee

• José Ibelings

Xxxxxxxxx

• Marijn Pimmelaar
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Het kraamcadeau werdt heel leuk ingepakt en snel bezorgd.

• José van der Meer

Super snelle service

• Saskia
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Mooie spullen, snelle levering en als extraatje ook nog eens super mooi ingepakt. Ik ben super tevreden, en zou hier zeker weer bestellen!

• Karin van Vugt
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Leuk telefonisch contact gehad en een supersnelle levering. Hartstikke bedankt en het kado viel heel erg in de smaak.

• Jan Koopman
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Geboorte trein besteld, snel geleverd en treintje en opdruk zien er echt prachtig uit.

• Luc Schmeits
    Geverifieerde klant van Pieke & Co

Heel fijn mee gedacht met het geen ik wilde hebben, en een mooi resultaat.