Pillow Buddies
Levy PW
Geweldige service, ik kreeg een mailtje met een vraag over de foto die ik op het kussen wilde; er zaten grassprietjes voor het hondje, of ik dat vervelend vond. Er werd dus meegedacht. Tijdens de mailwisseling kwam ik erachter dat ik de foto op 1 zijde geselecteerd en dit kon gelijk aangepast worden naar voor en achterzijde. Zonder extra kosten.
Dus enorm blij en in de toekomst weer ik waar ik mijn kussen met opdruk weer ga bestellen. -
Cindy
Goede service, snelle levering en hele mooie kwaliteit van het kussen (heerlijk zachte stoffen).
Hoe beoordeel je Pillow Buddies?
Katja Denie
Snelle levering! Prachtige producten!
Inès Vloeberghs
Prima service, goede kwaliteit!
Mark Groot
Ging makkelijk en snel
Sandra Pardon
Is mooi gedaan
CC van Verschuer
Heel mooi resultaat en goede kwaliteit
Mau
Eerst een kussen besteld die fullprint zou zijn ("volledig bedrukt kussen"), toen bleek er toch een rand op te moeten. De proefdruk in bestelproces kostte ongeveer 2 euro wat ik heb aangevinkt. Bij annuleren werd mij gemeld dat voor ontwerpkosten 12,50 zou moeten worden betaald, wat nergens in het bestelproces vermeld stond! Daar ging ik niet mee akkoord en het volledige bedrag min de 2 euro is teruggestort vandaar toch 2 sterren.
S
Erg blij mee !! Eerste foto bleek niet duidelijk genoeg werd keurig gemaild of ik andere foto had resultaat echt mooi geworden..
Mieke Verbeke
Alles prima
Marleen Van Gameren
Snelle levering, en een zeer mooi kussen! Wij zijn er zo blij mee!
Jody
Fijne communicatie en snelle levering.
Eline van der Schuit
Snelle levering en mooi product!
Kathleen Vanlaet
Tevreden met ons kussen
Anoniem
Kwaliteit v
Karin
Service is geweldig, verzending ook. Kussentje viel wel wat kleiner uit dan verwacht.
Sheralee Van Zaanen
Snelle levering, mooie kwaliteit.
Kindjes erg blij met hun knuffelkussen van onze overleden hondenvriend. -
J. Verkerk
Super leuk kussen ! Snelle levering
Sofie
Snelle levering heel blij mee
Sandra
De pillow buddy ziet er echt super mooi uit. Het is een kerstkadootje dus het is nog even afwachten op de reactie van me zoontje.