Pillow Buddies
Daisy J
Ik ben zo aangenaam verrast. Ik bestelde een kussen als kerstcadeau en heb gewoon via Google gezocht naar drukkers. De medewerkers waren super behulpzaam bij het ontwerp (ook al vroeg ik drie ontwerpen), het werd snel geleverd en de kwaliteit is zo goed! Zowel de print als hoe lekker zacht het kussen is. Aanrader!
D Lemon
Hoe beoordeel je Pillow Buddies?
Esther
Snelle levering, zeer goede en snelle communicatie en hele mooie kwaliteit
J
Duidelijk, snel en een goede kwaliteit.
Rosita
Ik had een bestelling gedaan van een honden foto kussen voor een vriendin van mij. Ik had een proefdruk erbij gekocht en kreeg heel snel de proefdruk binnen en ze reageerde heel correct via de mail. Daarnaast was de levering ook volgens plan. Her product kwam goed binnen en de afwerking was goed.
SBo
Snelle levering! Mooi product! Net echt!
Wilma Lubbinge
Makkelijk te bestellen, mooi product van goede kwaliteit
Snelle levering -
Nicole
Mooi resultaat, snelle levering en goed contact met de klantenservice
Liam McLaughlin
Goed gemaakt en snelle service
Glenn
Kreeg snel een mail met een voorbeeld van het kussen. Meteen geantwoord dat het goed was en ze zijn er meteen aan begonnen. Paar dagen later kussen aangekregen, en ben er content mee!
Joyce Boerma
snelle levering
Joyce
Geweldig mooi kussen! James de kat overleed helaas, maar nu kan mijn dochter nog steeds lekker met hem knuffelen!
Sien Raeymaekers
Ik heb helaas mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb al meermaals contact opgenomen met de klantendienst maar daar komt geen reactie.
Antwoord van Pillow BuddiesZending is bezorgd in de brievenbus Bezorgd op 9 december 17:22
Meerdere keren ook gezegd via de app -
Jessie Wijk
Fantastisch kussen, snel verzonden. Helemaal top!
Elien Van Lommel
Heel tevreden
Angela Van Es
Super snelle levering!
Ronja Hensema
Beetje duur maar wel mooi geworden.
Verzendverpakking was erg minimaal, in een zak zonder extra bescherming -
T
Goede en snelle service, blij met het eind product.
Marloes M
Zeer mooie knuffels. Tweede keer een knuffel besteld. Ze blijven erg mooi. De kinderen zijn er heel blij mee.
Ann Peuteman
Vakwerk en heel snel geleverd
Antwoord van Pillow Buddiesbedankt voor de 5 sterren