PimXL
Welkom bij PimXL! Bij PimXL vind je een groot assortiment opbergers, huis- & tuinartikelen, stellingkasten, veiligheidsartikelen en meer! Wij helpen je dan ook graag bij vragen over reeds bestelde artikelen of wanneer je meer informatie wenst over ons aanbod. Pim helpt u graag verder!
8,8
Filter 2152 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1088 met beschrijving

• Omar
    Geverifieerde klant van PimXL

Prima service. De bestelling werd snel afgehandeld.

• j marree

super service

Antwoord van PimXL

Beste j marree, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service. We wensen je nog veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groet, Team PimXL

• Hoe beoordeel je PimXL?

• Marlies
    Geverifieerde klant van PimXL

Goede service! Snelle verzending.

Antwoord van PimXL

Beste Marlies, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de snelle verzending. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijk groet, Team PimXL

• MC

Snel geleverd

Antwoord van PimXL

Beste MC, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijk groet, Team PimXL

• Anja De Pauw
    Geverifieerde klant van PimXL

Het gasvuurtje werkt goed en is prima te regelen naargelang de hitte die je nodig hebt.

Antwoord van PimXL

Beste Anja, Fijn om te horen dat het gasvuurtje goed werkt en dat je de hitte eenvoudig kunt regelen. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijk groet, Team PimXL

• Ed ui L
    Geverifieerde klant van PimXL

Snelle levering, netjes verpakt, alleen kwetsbaar. Doos was gevallen met gevolg dat er een deuk in de hoek van de ladekast zat. Wel zelf kunnen verhelpen.

Antwoord van PimXL

Beste Ed, Fijn om te horen dat de levering snel en netjes was. Jammer dat de doos is gevallen en dat er een deuk in de ladekast zat. We wensen je nog veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groet, Team PimXL

• Jan Prins
    Geverifieerde klant van PimXL

Snelle levertijden en goede prijzen

Antwoord van PimXL

Beste Jan, Bedankt voor de beoordeling en bestelling. Hopelijk zien wij je nog een keer terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Team PimXL.

• Jen Pierre jean Pouliart
    Geverifieerde klant van PimXL

La qualité du produit des enjoliveurs Michelin pour camping car ,et livraison rapide .

Antwoord van PimXL

Beste Jen Pierre jean Pouliart, Bedankt voor je bestelling en voor de 5 sterren. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijk groet, Team PimXL

• Annemarie

Hele goede service!

Antwoord van PimXL

Beste Annemarie, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je nog veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groet, Team PimXL

• Erik Schoenmakers

Snel, goed en goedkoop

Antwoord van PimXL

Beste Erik, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en prijzen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team PimXL.

• Martin Oenema

Gewoon goed

Antwoord van PimXL

Beste Martin, Fijn om te zien dat je ons beoordeeld met 5 sterren. We wensen je nog veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groet, Team PimXL.

• Sanne
    Geverifieerde klant van PimXL

Snelle levering, bestelling zoals verwacht en heel blij mee :)

Antwoord van PimXL

Beste Sanne, Bedankt voor je fijne reactie! Goed om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met je bestelling. Groet, Team PimXL

• Pieter van Stratum
    Geverifieerde klant van PimXL

2 Keter Gulliver kasten besteld. Ze werden snel geleverd maar van één kast ontbrak echter een klein onderdeel. Via de website melding van gemaakt en binnen 4 dagen werd het onderdeel nageleverd. Prima service!

Antwoord van PimXL

Beste Pieter, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat het ontbrekende onderdeel snel werd nageleverd. Veel plezier met je Keter Gulliver kasten! Met vriendelijke groet, Team PimXL.

• Vincent
    Geverifieerde klant van PimXL

Prima service, netjes op tijd

• Han
    Geverifieerde klant van PimXL

Prijs goed, Website goed, voorraad informatie goed, aangegeven levertijd heel goed, en bezorging binnen een dag na bestelling is natuurlijk perfect.
    Dit in tegenstelling van mijn initiele bestelling van exact dezelfde ventilator bij Amazon (wel 3 euro goedkoper🤔) maar die uit eindelijk na de beloofde 1 week levertijd ineens bezorgd zou worden in december 😓.
    Dus heel blij met mijn bestelling PIMXL !!

• Henk Plomp
    Geverifieerde klant van PimXL

Goede meelevende klantenserviceafdeling. Ook een snelle levering mogen ervaren.

• Miguel Verstrael

Mijn artikel werd geleverd

Goedemiddag,

Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer om te zien dat u ons 1 ster heeft gegeven. Volgens de informatie van Bpost is uw bestelling correct bij u thuis geleverd. We vermoeden dat er wellicht een vergissing is gemaakt en dat u bedoelde dat het artikel niet geleverd is.

We hebben echter geen eerder contact van u hierover kunnen terugvinden. Wilt u dit alstublieft even bij ons navragen? Dan kijken we het graag direct voor u na en lossen het netjes op.

Mocht het inderdaad een misverstand zijn, zouden wij het erg waarderen als u uw review zou willen aanpassen.

Team PimXL

• Ucu J. Akihary
    Geverifieerde klant van PimXL

Makkelijk bestelling gedaan, op tijd geleverd en in goede orde ontvangen!!!!

Antwoord van PimXL

Beste Ucu J. Akihary, Geweldig om te horen! Bedankt voor deze fijne feedback. Fijn dat je de bestelling als makkelijk hebt ervaren en dat de levering op tijd en in goede orde is verlopen. Graag tot de volgende keer!

• Corné
    Geverifieerde klant van PimXL

Prima levering. Vlot en duidelijk gecommuniceerd. Betrouwbaar. Zou er zo weer bestellen.

Antwoord van PimXL

Beste Corné, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens was en dat je de communicatie en betrouwbaarheid waardeert. Veel plezier van je aankoop! En hopelijk zien we je nog een keer terug. Groetjes, Team PimXL.

• Serge Van den Eynden
    Geverifieerde klant van PimXL

perfect product aan laagste prijs

Antwoord van PimXL

Beste Serge, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijk groet, Team PimXL