Pitshop
Pitshop: dé webshop voor E&W-installatiemateriaal! Als one-stop-shop voor elektrotechniek, verwarming, klimaat en sanitair hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten voor jouw klus of project. Groot of klein!
9,1
Filter 52 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 29 met beschrijving

• Erik
    Geverifieerde klant van Pitshop

Lang gezocht en eindelijk het goede formaat gevonden

• Jerome de Jong van Lier
    Geverifieerde klant van Pitshop

Echt een buitengewoon tegenvallende ervaring met deze webshop, die zich nu twee maal als onbetrouwbaar heeft laten kennen. De eerste keer werd een besteld en betaald onderdeel niet bezorgd. Nadat we daarover twee keer hadden gesproken (op zichzelf al onbegrijpelijk, dat het kleinigheidje niet dadelijk werd opgelost) is me beloofd nog eens dezelfde dag teruggebeld te worden, maar ook dat is niet gebeurd. Dit soort partijen zouden wat mij betreft op een publieke zwarte liist thuis horen.

Antwoord van Pitshop

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak en de onduidelijkheid. Onze collega heeft u inderdaad niet dezelfde dag teruggebeld zoals toegezegd; door drukte is dat helaas niet gelukt. Dat had wel moeten gebeuren en spijt ons zeer. Volgens de gegevens van PostNL is uw bestelling bij uw buren afgeleverd, dit is conform beleid PostNL. Dit kunt u zien in uw Track & Trace-overzicht. U bestelde op een werkdag vóór 17:00 uur en wij hebben uw pakket inderdaad de volgende werkdag laten bezorgen, conform onze verzendvoorwaarden. Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij u verder ergens mee helpen, dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Pitshop

• Hoe beoordeel je Pitshop?

• Carla

snelle levering

• Jacco

Lekker snel

• Frans
    Geverifieerde klant van Pitshop

Duidelijke produktinformatie en snelle levering. Ook prijstechnisch gunstig; bij concucollega 2x zoveel betalen.

• CJ
    Geverifieerde klant van Pitshop

Foto van getoonde adapter is compleet anders dan geleverde adapter. Tevens is het maximale Wattage lager dan in de advertentietekst.

Goedemorgen CJ,

Wat vervelend om te horen dat het geleverde product niet overeenkomt met wat je op de website hebt gezien. Je hebt hierover nog geen contact met ons opgenomen. Wil je mij een mailtje sturen op info@pitshop.nl zodat we kunnen kijken of we dit op kunnen lossen? Wellicht is het verkeerde product geleverd.

Alvast bedankt!

• Frank
    Geverifieerde klant van Pitshop

Prima prijs en snelle levering.

• Sarah
    Geverifieerde klant van Pitshop

Duidelijke webshop en super snel geleverd. Uiteindeljik niet het juiste besteld, kon makkelijk retour en weer een nieuwe kunnen bestellen.

• Emmy
    Geverifieerde klant van Pitshop

Mijn bestelling heb ik nog steeds nirt ontvangen. Hoe zo beoordeling

Hallo Emmy,

PostNL heeft wat vertraging gehad bij het leveren van jouw order. Gelukkig is het allemaal goed gekomen, succes met jouw klus!

• Michiel
    Geverifieerde klant van Pitshop

Uitstekende kwaliteit/prijs-verhouding, snelle levering en goed verpakt!

• Genc
    Geverifieerde klant van Pitshop

Juiste informatie op website zetten

Hallo Genc,
    Alle informatie over retourneren is te vinden op onze 'retour pagina'.,Dit zoals webwinkelkeur voorschrijft.
    Vervelend dat jij deze ervaring met Pitshop hebt, we hopen je in de toekomst beter te kunnen helpen.

• Danny
    Geverifieerde klant van Pitshop

Snelle en correcte levering voor een scherpe prijs

• Merijn
    Geverifieerde klant van Pitshop

Gewoon fijn, service gericht en bereikbaar bedrijf. Klein probleempje werd zeer snel en vakkundig opgelost.
    Super service!!

• Bert
    Geverifieerde klant van Pitshop

Snelle en goed verpakte levering juiste beschrijving goede prijs kwaliteits verhouding

• Ben Wever
    Geverifieerde klant van Pitshop

Jammer dat de post erg vertraagd was en de kleur was niet beschikbaar, voor de rest goed geholpen service was goed

• Martin
    Geverifieerde klant van Pitshop

Originele producten, snel geleverd.

• Henk

Prima levering

• Ewntrs

Snel geleverd

• Jeroen
    Geverifieerde klant van Pitshop

snelle levering, goede prijs voor de onderdelen

• Niels
    Geverifieerde klant van Pitshop

Snelle levering en tegen scherpe prijs!