Pizza Store
Andy De Rijck
Snelle en correcte levering. Goed product
Martin Schipper
Geweldige site
Hoe beoordeel je Pizza Store?
Stefano Bonato
Snelle levering, goede aanbod broodbloem
Caroline Knol
Fijn bedrijf, mooie producten, goede prijs/kwaliteit verhouding, vooraf goed geholpen telefonisch, daardoor de juiste keuzes gemaakt. De dag na bestellen al in huis, dus al met al zeer fijne ervaring en een aanrader!
Moawia Al Hayek
Perfect
Albert Hester
Weer snel en compact geleverd. Leuk zijn ook de tips die je er bij krijgt via mail.
Virginie Mortier
Prima levering, prima contact
Jeroen Joris
Op het eerste zicht alles prima maar o wee er loopt iets niet helemaal zoals het hoort, dan oevert het uit in lange discussies ten nadele van “de consument”. Ik was er liever als klant behandeld geweest, dan was ik ook teruggekomen. Nu ga ik mijn spiraalkneder ergens anders kopen en hoop daar beter behandeld te worden als iets niet naar wens verloopt. Tot ziens
Antwoord van Pizza StoreDag Jeroen, we hebben hier onderling al uitgebreide communicatie over gehad. Helaas ben je er blijkbaar nog niet tevreden over. Dat is spijtig. Wij hebben ons best gedaan.
Leonie van Houwelingen
Snelle levering, fijne website.
Tim
Op zich prima maar een ster aftrek voor het blijven pushen en zeuren om een review.
Mariet Derckx
Snel besteld en opgehaald
Joeri
Snelle levering, goede producten
Louis
Na de pizzaworkshop hebben we goed kunnen kiezen uit het ruime aanbod van mooie producten. Makkelijk en snel geregeld.
Frank Loef
Prima kwaliteit product. Snelle levering
Brigitta Van eck
Snelle levering, helaas door een foutje een 1 kilo andere bloem ontvangen dan besteld.
Maar dit is keurig opgelost door de pizza Store. Gewoon tevreden. -
Richard Drost
Goede kwaliteit voor redelijke prijzen en snel geleverd. Prima !
Remco Beukel
Snelle verzending.