Pizza Store
Arnold Kuunders
Fijne producten, eerlijke prijs.
Tom Roetert Steenbruggen
Top service. snel bezorgd.
Hoe beoordeel je Pizza Store?
G Rostohar Koele
Mijn product kwam met de doos kapot aan en raad aan om een steviger doos en het product met noppenfoelie te verpakken! Maar ben wel bloj met mijn oliekan!
Antwoord van Pizza StoreDank voor de feedback! We gaan uitzoeken hoe het precies verpakt is geweest en het voor de toekomst verbeteren.
Mc
Helaas PostNL die "leverde". Zoals gewoonlijk dumpen aan de deur, niet bellen, zeggen dat het in de brievenbus zit.. pakket van 26kg... Ok dan..
Doos was doorprikt, voedingsproduct doorprikt, en met postnl plakkers er rond opnieuw "verpakt".
Al jaren geen discipline bij bezorging naar België, hopelijk postnl snel failliet ofwel bedrijven die meer opties bieden voor een andere leverancier te kiezen. PostNL klantendienst zijn nog grotere clowns die hun eigen leugens geloven.
Spijtig, de webshop heeft een mooi aanbod en ik zal dus hier nog tegen hetzelfde probleem aanlopen in de toekomst.Antwoord van Pizza StoreDag Mc, dat is heel vervelend! De twee sterren zijn dus eigenlijk voor PostNL. Toch zullen we bekijken of we de producten nog beter en steviger kunnen verpakken.
arjan koks
Prima producten voor een Oke prijs. Wel was de doos waarin e.e.a. is geleverd te zwak en/of te weinig plakband gebruikt. Bij optillen brak de zijkant eruit en viel de helft op de grond. Gelukkig zaten de glazen potjes nog in noppenfolie en zijn die heel gebleven.
Antwoord van Pizza StoreDag Arjan, dank voor de feedback! We zullen er lering uit trekken.
Ruud
Prima service, netjes geleverd maar HEEL DUUR!
C van Emmerik
Super service, goede spullen en snel geleverd.
Jeroen Boomsma
Snelle levering, goed verpakt en goede producten.
Kirsten
Snelle levering en fijne klantenservice!
Bart Grendelman
Prima afgehandeld!
Dennis van Z
Snelle levering, snelle oplossing bij een verkeerd geleverd item.
Redmer van Delden
Afhalen op afspraak is prima geregeld. Vriendelijke service en mooie producten
Berry Willemse
Snelle levering prima service
Marc
Mooie producten, snel geleverd.
Peter
Goede en snelle service en de prijs is ook goed.
Stefan Stilkenboom
Gewoon goede producten om lekkere pizza te maken. En lekkere olijfolie. Niet die supermarkt troep .
Nadia
Leuke pizza workshop gevolgd! De benodigdheden makkelijk kunnen bestellen in de webshop. Top!
Fréderique van den Berg
Duur, maar wel snel bezorgd!
Sara Deliu
Super!