Pizza Store
Job
Pizzastore is een zaak met professionele kennis die de amateurkok met enthousiasme naar een hoger niveau tilt.
Manon
Dag na bestelling had ik de mixer al thuis. Snelle service en een top product.
Hoe beoordeel je Pizza Store?
Wessel van Renswouw
Snelle levering, producten van hoge kwaliteit.
Goeie winkel, de eigenaar heeft ook veel leerzame instructie video's op YouTube.
Neemt de moeite vragen te beantwoorden en tips te geven. -
Sven Rutten
Scherpe prijzen
Nette levering
Snelle levering.
Ben Van Simaey
Snelle, correcte levering.
Fred
netjes geleverd, ook eerst gebeld of het voor die dag uit kwam en ook door de chauffeuse een half uur voor ze terplaatse waren gebeld. zeer netjes. Ga zo door
stefan de dobbelaere
Levering was zwaar beschadigd tijdens transport maar is snel en zeer vlot vervangen , zeker een aanrader
adrian cimpan
Rapide, efficace et avec un supplément cadeau :))
Eric
Tijdens de opening van de showroom heb ik bij Pizza Store een Gozney Dome XL aangeschaft, compleet met diverse accessoires. Ik ben daarbij uitstekend geholpen door Simon. Hij nam de tijd, gaf deskundig en eerlijk advies en dacht echt mee. Geen verkooppraatjes, maar oprechte passie en kennis. De sfeer in de showroom en de persoonlijke begeleiding maakten de aankoop extra prettig. Absoluut een aanrader voor iedereen die serieus met pizza en buiten koken bezig is. 🍕🔥
Adrian Nistor
The best !
Jacob Luttjeboer
De verwerking was snel en adequaat net zoals de levering aan huis.
F. Bekers
Goede kwaliteit en snel geleverd!
YLFG
Snelle service. Aanvankelijk verkeerd product ontvangen maar dat werd direct de volgende dag geleverd.
Jan
Producten zoals beschreven ontvangen, helaas betekend voor 16:00 besteld echter niet dezelfde dag verzonden.
Had zelf voor 14:00 besteld, maar is due dag niet verzonden.Antwoord van Pizza StoreBeste Jan, je order is weldegelijk dezelfde dag nog verzonden. PostNL geeft in zijn track & trace informatie aan dat het pakket nog niet ontvangen is of nog niet verwerkt is (door PostNL). Dat laatste is het geval geweest. Ik begrijp dat dit verwarrend is. Helaas hebben wij geen invloed op deze tekst.
Roy Snijder
Producten zoals omschreven. Zeker een aanrader
En we gaan zeker vaker bestellen
Marc
Goed advies, prima product
Henk Schutte
Veel verstand van zaken, goed advies en een prima prijs.
Martin van Lier
Snel geleverd, voldoet helemaal aan de verwachting. Prettige webshop!
Tine Tuyls
Mooie bakplaten, ze lijken erg kwalitatief, en absoluut niet de duurste! Levering supersnel
Jason
Eigenaar lost klachten op.
Antwoord van Pizza StoreDag Jason, aan het aantal sterren te zien ben je niet tevreden. Waar zouden we je mee kunnen helpen? Ik zie dat we onlangs contact hebben gehad over het feit dat PostNL achterloopt ivm de sneeuwval, maar verder kan ik geen communicatie vinden over een eventueel ongemak.