Plaatprinten.nl
EricH
Goedkoop EN mooi. Keurig en goed verpakt verzonden
Mark van Hulst
Goed geholpen en snel👍
Hoe beoordeel je Plaatprinten.nl?
W.G. Belleflamme
Prima kwaliteit en service
Robert Voerman
Zeer goede print, geweldige service!
Ik zou het pakket ophalen omdat ik in de buurt woon. Omdat ze toch in de buurt waren hebben ze hem gratis bezorgd. Top! -
Jeroen Bankers
Goede service en goed meegedacht met de wensen van de klant
Jan den Ouden
Geweldige service. De nieuwe website werkt nog niet 'naar behoren'!
Eddo
Prima service! Zeer tevreden, ook met contact met plaatprinten.nl
Jaap Bukman
1-10-2022 nog nietes ontvangen!
Laure
Snelle service, mooie kwaliteit
B.N.
Verkeerd geleverde bestelling, vervolgens veel te lang wachten op reactie en nu zelfs helemaal geen reactie meer.
Henk Elshout
Zoals ik inmiddels gewend ben ziet mijn bestelde werk er weer goed uit, op exposities krijg ik vaak de vraag waar ik mijn werk laat afdrukken, dit omdat men de kwaliteit goed vind.
Ed
Inmiddels meerdere bestellingen gedaan en altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede service en eigenlijk het belangrijkste, een goed afgewerkt en dus prima product tegen een faire prijs. Ook snel contact met de klantenservice waar nodig. Belangrijk aspect is dat daar waar het niet helemaal loopt als gewenst, dit dan ook direct opgelost wordt en dat is in de huidige tijd juist 5 sterren waard. Eigenlijk over de hele linie. Prettig bedrijf om mee te werken.
Eric
Ik heb een aluminium reclamebord besteld, deze werd keurig verpakt bezorgt, super mooi geworden ook de print is scherp en het bord is netjes afgewerkt.
Herman Hollanders
Duidelijke bestelsite en snelle levering en juiste kwaliteit.
HJ vd Heuvel
Mascha de Lange
Uitstekende kwaliteit en super service! Een bedrijf wat met je meedenkt!
Bankers
Er wordt meegedacht, afspraken worden nagekomen en goede service
Anass
Een bedrijf die mee denkt met de klant en goede service biedt!
Silvester
Prima drukkwaliteit