Planjeweek.nl
Sandra Terpstra
Goede planner, wat je nodig hebt en niets meer. Helemaal goed! Duidelijk en overzichtelijk.
Antwoord van Planjeweek.nlSuper om te lezen Sandra: heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring! Ik wens je veel planplezier, rust en overzicht toe ♡ Graag tot een volgende keer!
Jeldai
Hele mooie planner die perfect voldoet aan alles wat ik nodig had. Verder ook goede service, snelle verzending en mooi ingepakt.
Antwoord van Planjeweek.nlDankjewel voor je complimenten Jeldai en dat je de moeite wilde nemen om jouw ervaring te delen! Ik ben heel blij te lezen dat je zo tevreden bent. Ik wens je nog veel plezier toe van jouw bestelling ♡ en graag tot een volgende keer!
Hoe beoordeel je Planjeweek.nl?
esther
Snel geleverd, precies zoals ik had verwacht!
Antwoord van Planjeweek.nlDat lees ik heel graag, dankjewel voor het mooie compliment Esther! Ik ben blij dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad ♡ Graag tot een volgende keer in de shop!
Mirella Jansen
Mooi product, erg fijn werken in combinatie met de pennen en een snelle lecering.
Antwoord van Planjeweek.nlDankjewel voor je compliment Mirella en dat je de moeite wilde nemen om jouw ervaring te delen! Ik wens je nog veel plezier toe van jouw bestelling ♡
Eva
Snel geleverd
Antwoord van Planjeweek.nlDankjewel voor je positieve beoordeling Eva! Ik ben heel blij dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad ♡ Ik wens je nog veel plezier toe van je bestelling en graag tot een volgende keer!
Laura
Heel blij met mijn weekplanner! Deze is heel uitgebreid waardoor je goed alles kan plannen.
Antwoord van Planjeweek.nlSuper om te lezen Laura en heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring! Ik wens je veel planplezier, rust en overzicht toe ♡ Graag tot een volgende keer!
Rose Ellis
Hele snelle levering! En ik kreeg een passende oplossing geboden omdat ik kortingscode was vergeten toe te passen. Heel fijn!
Antwoord van Planjeweek.nlFijn om te lezen dat je de service zo positief hebt ervaren Rose Ellis! Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review, daar help je mijn shop ontzettend mee ♥ Ik wens je nog veel plezier van je bestelling toe en graag tot een volgende keer!
D.
Prima service! Ik had me vergist in de levering, zij hadden alles op orde en een klantvriendelijke reactie. Top!
Antwoord van Planjeweek.nlWat fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! Ik heb je uiteraard graag geholpen :) Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling en ik wens je nog veel planplezier toe! ♥
Frederike
Mooi verzorgd verstuurd.
Antwoord van Planjeweek.nlDankjewel voor je compliment Frederike en dat je de moeite wilde nemen om jouw ervaring te delen! Ik wens je nog veel plezier toe van jouw bestelling ♡
Martine Klein Heerenbrink
Snelle levering, mooi ingepakt
Antwoord van Planjeweek.nlDat lees ik heel graag, dankjewel voor het mooie compliment Martine! Ik ben blij dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad ♡ Graag tot een volgende keer in de shop!
Inge Schipper
Pakket is netjes stevig en snel verzonden. Zo stevig dat het gewoon door de brievenbus kon zonder te beschadigen.
Antwoord van Planjeweek.nlWat fijn om te lezen Inge! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring ♥ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag tot een volgende keer in de shop!
Fleur
De planner werd binnen de vermelde tijd geleverd. Hij kwam ook in een mooi inpakpapiertje met een gepersonaliseerd bedankingskaartje, wat ik erg apprecieerde. De planner zelf is heel esthetisch en overzichtelijk. Ik heb hem nog niet gebruikt maar ben zeker dat hij top is! Als ik hem niet zou verder gebruiken ligt dat 100% aan mij en niet aan de planner zelf! ;D Ik kijk er echt naar uit om er in te beginnen!
Antwoord van Planjeweek.nlWat fijn dat je je ervaring zo uitgebreid wilde delen Fleur! Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Ik ben ontzettend blij dat je de persoonlijke touch als zo positief hebt ervaren ❤ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag tot een volgende keer in de shop!
edith bloem
Ik heb laatst een agenda gekocht. mooie voorkant. De inhoud van de agenda is veelzijdig en erg handig om al je afspraken in te plannen. Naast de agenda is er ook ruimte om je doelen te bepalen en bij te houden. Ik had er 2 pennen bij gekocht. De pennen hebben een gum aan de achterkant zodat je foutjes kunt uitgummen. Je houd je agenda dus overzichtelijk.
Ik had een situatie met een verloren pakketje. Dit is heel fijn opgepakt.Antwoord van Planjeweek.nlDankjewel Edith voor je mooie woorden en dat je de moeite wilde nemen om jouw ervaring te delen! ♥ Ik ben blij dat ik het goed op heb kunnen lossen voor je, want helaas gaat er soms met pakketjes weleens iets mis. Ik wens je heel veel planplezier toe en graag weer tot een volgende keer!
Jet Dielesen
Snelle, gezellig ingepakte, levering
Antwoord van Planjeweek.nlDat lees ik heel graag, dankjewel voor het mooie compliment Jet! Ik ben blij dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad ♡ Graag tot een volgende keer in de shop!
Susan
Het duurde even iets langer voordat de planner arriveerde i.v.m. de drukte rond de feestdagen maar ik vond het niet erg om langer te wachten. Het wachten werd beloond met een prachtige roze prikkelarme weekplanner en een fijne uitwisbare friXion pen. De vormgeving is vrij minimalistisch en daar houd ik van. Ik ben benieuwd hoe de planner gaat bevallen in de praktijk omdat het de eerste keer is dat ik deze heb, vorig jaar had ik een ander merk. Fijn om te vergelijken en te ontdekken welke het meest praktisch is voor mij.
Antwoord van Planjeweek.nlWat leuk dat je dit jaar een Planjeweek.nl planner gaat proberen Susan! Ik hoop (en verwacht) dat je hem superfijn gaat vinden. Dankjewel voor je begrip voor de iets langere levertijd vanwege de feestdagen. Ik wens je veel planplezier toe en graag weer tot een volgende keer in de shop ♡
Andre
Jaaragenda in mooie uitvoering vlot ontvangen. Aan de verzending wordt aandacht besteed. Aanrader!
Antwoord van Planjeweek.nlDankjewel voor je compliment Andre! Aan het inpakken en de verzending wordt zeker aandacht besteed en ik ben heel blij te lezen dat je dit kan waarderen. Ik wens je veel plezier toe van je nieuwe planner en hopelijk weer tot volgend jaar! ♥
Jean-Jacques Walravens
Gebruikte de printbare versies. Heel handig.
Antwoord van Planjeweek.nlWat fijn om te lezen Jean-Jacques! Dankjewel voor je mooie review en dat je de moeite wilde nemen om jouw ervaring te delen. Ik wens je nog veel (plan-)plezier toe en hopelijk tot ziens in de shop!
Kim Visser (Visser-fotografie)
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Erg snelle levering en een leuke 'persoonlijke' boodschap bij levering. Erg zorgvuldig ingepakt ook! Aanrader!
Antwoord van Planjeweek.nlWat leuk om te lezen Kim, dankjewel voor je prachtige beoordeling ♥ Ik ben heel blij dat je het zo kan waarderen hoe je bestelling is verwerkt. Heel graag gedaan en ik wens je superveel plezier van je bestelling toe!
Debbie
De planner mogen ontvangen, samen met de Frixion markers en pen. De planner is van hele mooie, stevige kwaliteit. Mooi overzichtelijk. Dit gaat mij zeker helpen de juiste keuzes te maken en structuur aan te brengen in mijn dagen. Ik ben vanaf nu vaste klant ☺️ Dank Stefanie ❤️
Antwoord van Planjeweek.nlJe bent meer dan welkom als vaste klant Debbie! Dat is het mooiste compliment wat ik maar kan krijgen ♡ Dankjewel voor je mooie woorden en ik wens je heel veel rust, overzicht en planplezier toe. En graag tot de volgende keer!
Jacqueline
Snelle service en producten naar verwachting! En zorgvuldig ingepakt.
Antwoord van Planjeweek.nlWat fijn om te lezen Jacqueline! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring ♥ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag tot een volgende keer in de shop!