Plantpowders.nl
Iris Jonkers
De vanille en pistache zijn erg goed! Zeker in verhouding tot andere veganistische merken
Grote plastic potten die je niet kan hergebruiken
Het zou heel fijn zijn als je navulzakken kon kopen i.p.v. dat je steeds weer een nieuwe grote plastic pot moet aanschaffen
Antwoord van Plantpowders.nlHoi,
Dank voor jouw review. M.b.t. de zakken bieden wij deze steeds meer aan. Dit gaat echter gefaseerd dus in stappen. Wellicht zit jouw product nog niet in een zak, maar dat zal in de toekomst zeker gebeuren. Hopelijk ben je verder wel tevreden over ons product. Weet dat inmiddels 65% van ons assortiment gevuld is in zakken.
Met vriendelijke groet en fijne Paasdagen gewenst,
Team Plantpowders -
Hoe beoordeel je Plantpowders.nl?
Christiane Walter
Großartige Proteinshakes! Die besten jemals und in vegan! Unser Training startet in ein völlig neues Level! Absolut empfehlenswert 💚
Sandy
Bestelling snel verzonden en naar verwachting!
Raquel Narvaez
cIvdsw gee nddienednueta i hO.iretsctteht 0ahsi en tiataov nd1mrdrciiele sepiir
Nathalie Persoon
Fijn om een eiwitshake te hebben die niet klontert, niet stinkt na een paar uur, en geen koemelk (allergie) bevat. En dan ook nog eens in zo'n heerlijke pistachesmaak!
Wel wat aan de dure kant. De proefverpakkingen zijn een uitkomst!Antwoord van Plantpowders.nlHoi Nathalie, dankjewel voor de mooie review. We groeien hard en zijn druk bezig met onze inkoopprijzen te drukken. Dit ziet er goed uit en zodra wij groenlicht krijgen gaan wij onze prijs (ondanks de premium kwaliteit) naar beneden bijstellen. Dit omdat wij onze korting dan rechtstreeks kunnen teruggeven aan onze klanten. Maak er een mooi weekend van.
Mick
Ik vond het heel fijn dat ik veel smaken kon uitproberen. De vanille, chocolade en cappuccino en cookies & cream smaken waren goed te drinken. Veel smaken hadden wel een soort “tutti frutti” achtige nasmaak, bijvoorbeeld pistache. Dat was wel jammer. Maar ik moet bekennen dat Plantpowders by FAR de beste structuur hebben, echt een soort milkshake. Super lekker. Ik wou dat ze een helemaal smaakloze poeder hadden waar je zelf smaakdruppels in kon doen, want zulke lekkere structuur eiwitpoeder heb ik nergens anders gehad!
Antwoord van Plantpowders.nlHi Mick,
Dank voor jouw feedback. We hebben een helemaal smaakloze (Plantwhey Naturel) deze staat tussen de Plantwhey ongezoete: https://plantpowders.nl/product/plantwhey-ongezoet/
In het dropdown menu zie je naturel staan, die moet jij dan hebben. We hebben (nog) geen smaakdruppels, maar die zijn elders verkrijgbaar.
Geniet van je weekend en top dat je zo tevreden bent. Heel leuk om te lezen.
Maaike
Producten snel verzonden. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit.
Antwoord van Plantpowders.nlMaaike, dankjewel voor jouw mooie feedback. Geniet van je weekend:-)
Sandy
Mooi dat je proefmonsters mag kopen om achter te halen of je het product goed vindt en de verschillende smakken uitproberen. Zo voorkomt je verspilling en miskopen.
Antwoord van Plantpowders.nlHelemaal mee eens Sandy:-)
Kim
Snelle levering en de ongezoete shakes zijn echt fijn!
Antwoord van Plantpowders.nlJEEEEEEHHHH hier doen we het voor:-)
Angie
Lieferung super schnell. Das Angebot ist groß und ich habe noch nie so ein leckeres veganes Protein mit wenig Zutaten gehabt, sogar ohne Zuckerzusatz super angenehm. Pistazie und Vanille sind schon mal Topp. Preis - Leistung voll OK. Werde auf jeden Fall wieder bestellen. Und die Greens sind einmalig und auf jeden Fall ein MUSS.
Antwoord van Plantpowders.nlDanke Angie:-)
Giorgia Di Saverio
The best!
Antwoord van Plantpowders.nlYou are the best Giorgia:-)
Charissa Vercauteren
Prijs kwaliteit is top! Super snelle levering, en het aller belangrijkste is, de shakes zijn een voor een super lekker!!!
Antwoord van Plantpowders.nlThanks Charissa fijn dat je al zo lang een vaste klant van ons bent. Tot snel weer:-)
Saskia Windig
Ik heb de suikervrije plantpowder in de smaken pecan honey en banaan en die zijn gewoon heerlijk van smaak. Geen zoetstofsmaak en heel zacht qua structuur. Ik neem niks anders meer!
Antwoord van Plantpowders.nlHatsee Saskia daar doen we het voor:-)
Katrin Bierschneider
I love the plant protein without sweetener
Antwoord van Plantpowders.nlThanks Katrin this is why we do what we do:-)
Natalie Kreuter
Snelle lievering, alles goed!
Antwoord van Plantpowders.nlDanke Natalie:-)
Olga Hartmann
Geschmack ist leider richtig schlecht
Antwoord van Plantpowders.nlVielen Dank für deine Bewertung. Schade, dass dir der ungesüßte Geschmack von Pecan-Honing nicht schmeckt. Bitte beachte, dass der Geschmack der ungesüßten Variante viel flacher ist, da weder Süßstoff noch Salz hinzugefügt wurde. Die meisten Kunden, die sich für die ungesüßte Variante entscheiden, wissen das und mischen das Pulver oft mit etwas anderem. Falls du es dennoch etwas süßer magst, kannst du auch ein wenig Agavensirup und etwas Tafelsalz hinzufügen. Dadurch wird der Geschmack verstärkt. Wir hoffen, dass unsere Antwort hilfreich für dich ist. Hab einen schönen Tag.
Mit freundlichen Grüßen,
das Plantpowders-Team
Thank you for your review. It's a pity that you don't like the unsweetened flavor of Pecan-Honing. Please note that the taste of the unsweetened version is much plainer, as no sweetener or salt has been added. Most customers who choose the unsweetened option know this and often mix the powder with something else. Alternatively, if you still prefer it a bit sweeter, you can add a little agave syrup and a pinch of table salt. This will enhance the flavor. We hope our response is helpful. Have a great day.
Best regards,
the Plantpowders team -
Sandra Himpe
De zakjes zijn nogal eentonig, geen onderscheid.
Antwoord van Plantpowders.nlHoi Sandra,
Dankjewel voor jouw review op het design van onze sample zakjes. We hadden de keuze of we gaan een heel mooi design maken en de prijs van de samplezakjes gaat met € 0,50 per stuk omhoog of we houden het simpel in 1 kleur met een sticker erop. We hebben voor dat laatste gekozen omdat heel veel klanten samples bestellen en ze op die manier geld kunnen besparen. Per slot van rekening gaat het samplezakje na openen direct de prullenbak in.
Wanneer je een heel mooi design wilt dan kan je een pot of zak bestellen van 750 gram en dan heb jij iets moois op de keukentafel staan.
Maak er een mooie dag van.
Meike
Ik heb een hele stapel samples proteïne poeder gekocht omdat ik erg enthousiast was over het grote aanbod. De textuur is prima, maar de smaak vond ik vreselijk! Zowel de gezoete als de ongezoete (met eigen toegevoegde suikers) heeft iets as-igs of chemist wat ik echt niet weg kreeg. Met veel melk en fruit kon ik er een OK shake mee maken. Met andere proteine poeders heb ik wel goede ervaring, maar deze is het gewoon niet voor mij. Wel fijn dat ze samples aanbieden om grotere miskopen te voorkomen zo!
Antwoord van Plantpowders.nlHoi Meike,
Dankjewel voor jouw feedback. Wat jammer dat je onze shake niet lekker vindt. Je weet wat ze zeggen 'over smaak valt niet te twisten'. We willen je in ieder geval bedanken dat je onze shakes toch geprobeerd hebt:-) Weet dat je bij ons ongeopende samples mag retourneren. Meer informatie vind je bij ons op de website.
Geniet van je zondagavond en wellicht hebben we in de toekomst een shake die jou wel bevalt.
Raysa
Mega goed: teleurstellende service vanuit PostNL waardoor mijn pakket onvindbaar was. Door het snelle handelen én meedenken vanuit PlantPowders is het pakket alsnog geleverd. Dit ben ik niet eerder tegengekomen!! Altijd persoonlijke, goede en snelle service resulteert in een trouwe klant <3 Het product is mijn toetje in de ochtend; heerlijke shakes zonder klontjes of vieze smaak.
Antwoord van Plantpowders.nlHoi Raysa,
Thanks voor jouw super mooie bericht. Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat een bestelling wordt geleverd. Helaas komt het soms voor dat een aflevering door Postnl kwijtraakt, maar dan lossen wij dat gewoon op.
Geniet van je shakes en tot de volgende keer maar weer:-)
Groetjes,
Team Plantpowders