Playmodok.nl  -  De Playmobil Dokter

Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Echt iets bijzonders – dé plek voor Playmobil-liefhebbers, ontdekkers en verzamelaars. De zorg en aandacht voor elk onderdeel en elke set. Een plek waar waardering, kwaliteit en liefde voor Playmobil samenkomen. Dat maakt Playmodok.nl uniek!
9,6
Filter 175 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 98 met beschrijving

• Susan Gerritzen
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Ik kon zo de ontbrekende playmobil delen aanvullen. Makkelijk te bestellen. Heeft zelfs onderdelen die via de officiële website van playmobil niet meer te leveren zijn.

• Philippe Van Wassenhove
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Mijn bestelling is spijtig genoeg verloren gegaan in de post. De beheerder van de webshop heeft me telefonisch gecontacteerd om dit in orde te maken. Heel vriendelijk en behulpzaam en snelle reactie!

• Heike Hartmann

Alles super, jederzeit wieder

• Mie
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Een hele snelle vlotte levering. Top

• Anne-Marie van de Sande
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Aardige eigenaresse, neemt de tijd aan de telefoon. Zij doet er alles aan om je te helpen.
    Ze is razend enthousiast over playmobil.
    De kleine onderdelen waren goed en degelijk verpakt.
    Een aanrader om je playmobil weer compleet te maken.
    Groet,
    Anne-Marie

• José Linden
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Precies wat we zochten en snel in huis!

Hoi José!

Bedankt voor je positieve review! Super lief! heel veel speel plezier met jullie "nieuwe" Playmobil!

Liefs Daisy
    De Playmobil Dokter

• Nanda
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Goede prijs en service....en een leuke knipoog als je je pakketje uitpakt

Hoi Nanda!

Liefs Daisy
    De Playmobil Dokter

• Bianca Bollmann
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Schnelle Lieferung und total liebe Nachricht. Meine Kinder waren ganz begeistert von 6 süßen winzigen Playmobilhamstern, dankeschön!!!!

• W Peters

Goed en snel

Bedankt voor je positieve review! Groetjes Daisy De Playmobil Dokter

• Noëlle de Wit
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Goed geholpen, snel geleverd!

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat leuk om te horen, Noëlle, dat je zo goed geholpen bent en dat alles snel geleverd is! 🌟 We hebben natuurlijk even stiekem opgezocht wat er bij jou in dat ene pakketje zat… en dat was een prachtige prinsessencombinatie: de prinses met haar konijntje in blister én de meiden met jurk — Krachtige Isabela en Gracieus Elena. 👑🐇✨

We vonden het heel leuk om dit vrolijke trio voor je klaar te maken, precies zoals je in de notitie had gevraagd. Heel veel plezier gewenst met je aankoop en graag tot een volgende keer.

• Lizzy
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Heel tevreden van zoals de snelle service als de Playmobil poppetjes zelf !

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat super om te lezen, Lizzy, dat je zó tevreden bent — zowel over de snelle service als over de Playmobil poppetjes zelf! 🌟 Dat is precies waar we het voor doen. We vonden het erg leuk om jouw bestelling klaar te maken en zijn blij dat alles zo goed in de smaak valt. Heel veel plezier gewenst en graag tot een volgende keer.

• Ron van den Brink
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Eerlijke prijzen en snelle goede service

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat fijn om te lezen, Ron, dat je zo tevreden bent over onze eerlijke prijzen en snelle service! 🌟 We hebben natuurlijk even stiekem opgezocht welke Playmobil-schatten er allemaal jouw kant op kwamen… en dat was een héérlijk gevarieerd pakket: van middeleeuwse soldaat tot musketier, van elegante jonkvrouw tot Egyptische vechter op kameel, en zelfs een hele dierentuin aan pauwen, papegaaien, katten én een trotse zwaan. 🐫🦜🦚🐈

Samen met de wagen, het Duopack Graaf & Gravin, de ruff, manchetjes, kerstboom, vintage kruiwagen en alle voetplaatjes en accessoires was het bij ons net een mini-museum toen jouw bestelling op tafel lag. Wat een mooie keuzes heb je gemaakt!

Bedankt voor je vijfsterren beoordeling en voor het vertrouwen in onze webshop. We vonden het superleuk om dit pakket voor je klaar te maken en helpen je graag weer een volgende keer.

• Pennie Labarque
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Snelle levering en helemaal in orde, mijn dochter was echt keiblij ❤️

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat heerlijk om te lezen, Pennie, dat alles snel en perfect is aangekomen — en vooral dat je dochter écht keiblij was! ❤️🇧🇪
    We hebben natuurlijk even stiekem opgezocht welke Playmobil-vriendjes bij jullie op avontuur gingen… en dat was een héle vrolijke bende: Geestige Hanna, Vrolijke Martine, Stoere Pippa, Sportieve Juna, Slimme Nina, Grappige Benjamin, Gedreven Jessica, Assertieve Jennifer, de sportieve tennister, de Beroemdheid én zelfs de roodharige speelse buurjongen. 🎾✨

Een complete klas vol karaktertjes — wij zagen ze al helemaal samen ravotten.
    Super dat je deze mooie mix bij ons hebt gevonden. Dankjewel voor je vijf sterren, Pennie!

• wilma
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Was er snel nu is de sinterklaas tenminste weer compleet een mijter hoort er echt wel op te zitten he. Wilma

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Dank je wel, Wilma, voor je fijne vijfsterren beoordeling! 🌟 We hebben natuurlijk even stiekem gekeken welk Playmobil-onderdeeltje jouw kant op ging… en dat was de mijter van de goede man zelf. 🎅✨

Superleuk dat je juist dit detail bij ons hebt gevonden — soms maakt één enkel onderdeel het hele figuurtje weer helemaal compleet. Heel veel plezier gewenst met je aankoop en graag tot een volgende keer!

• WILLY

Juist wst ik nodig had.

Hoi Willy,

Wat fijn om te horen dat je precies hebt gevonden wat je nodig had! 🧡
    Dankjewel voor je bestelling en de mooie beoordeling — dat geeft ons weer nieuwe energie in deze drukke Sinterklaasperiode.

Mocht je nog iets missen of extra onderdelen zoeken: de Playmobil Dokter staat altijd klaar. 🙂

Daisy – De Playmobil Dokter

• Aafje van der Wiel
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Service is geweldig. Snelle levering. Producten zijn prima en als beschreven!

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat een fantastische review, Aafje!
    Dankjewel voor je lieve woorden — hier wordt de Playmobil Dokter écht blij van 😊

Wat fijn om te horen dat alles snel binnen was en precies zoals beschreven. Je hebt een superleuke mix besteld ook: van een campinggast en rapper tot een Channel-modeontwerper, juf én een labrador puppy… dat wordt een vrolijke Playmobil-buurt bij jullie thuis! 🐶✨

Mocht je ooit weer iets missen voor je collectie, dan help ik je natuurlijk graag opnieuw verder.

Daisy – De Playmobil Dokter 💛

• Tania
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Mooie prijzen en snelle levering, top

Dankjewel Tania!
    Wat fijn om te lezen dat je blij bent met zowel de prijzen als de snelle levering 🤍✨
    Ik probeer alle pakketjes zo snel mogelijk richting België te sturen — en helemaal top om te horen dat alles goed is aangekomen!

Heel veel plezier gewenst met Baby Faas en het aardbeiensorbetijsje 🍓
    Mocht je ooit weer iets zoeken of een vraag hebben: ik help je met plezier verder.

De Playmobil Dokter 🩺😊

• Peggy Plas

Kleine accesoires - diertjes

Heel erg bedankt Peggy! 🐶✨
    Wat leuk om te zien dat je precies die kleine Playmobil-diertjes hebt uitgekozen — één voor één gecontroleerd en met liefde verzonden vanuit de Playmobil Dokter praktijk.
    Fijn dat alles goed is aangekomen! Je bent altijd welkom bij ons voor nóg meer schattige accessoires. 💛

• Anna Kievit-Peters
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Heb nog niets ontvangen na weken wachten maar wel betaald ben benieuwd of ik mijn geld nog terug krijg!!!

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wellicht heeft het voor de klanten die dit lezen zin, om te vermelden wat er is gebeurd. Deze twee sterren kwamen voor mij geheel uit de lucht vallen. We hebben inmiddels een betaling naar je overgemaakt, omdat door de vervoeder je pakket is verloren, wellicht is het goed om dit te vermelden bij webwinkelkeur.

Met vriendelijke groet, Daisy
    Ik zie graag of je de review kunt aanpassen.

• sylvie stappenbelt

keileuk

Keileuk om te lezen, Sylvie! 😊
    Wij houden van blije klanten — bij elke bestelling doen we hier al een klein dansje, maar een review met ‘keileuk’ erbij… dát vinden we helemaal fantastisch!
    Dankjewel voor je bestelling én je vrolijke review. De twee skateboard-helden zijn veilig bij je terechtgekomen — precies zoals de Playmobil Dokter het graag ziet. Heel veel speelplezier gewenst!