Playmodok.nl - De Playmobil Dokter
H Loonstra
Uitstekende services
Reina
Zorgvuldig verpakt en een persoonlijk gericht briefje erbij. Erg attent. De kwaliteit van de playmobil is prima. Dankjewel!
Ryanne uit Hoeven
Wat een lieve vrouw Daisy, ze heeft haar best gedaan voor het koningspaar van playmobil, hele goede ervaring, ze nam de moeite om mij te bellen dat ze het gevonden had. Volgende dag had ik het al in mijn bezit en voor een zachte prijs, nieuwprijs is zo duur, dat scheelt echt heel veel in prijs. Chapo voor Playmodok, kreeg ook nog een lief kaartje erbij. Het koningspaar komt te staan op het balkon van het victoriaanse playmobil huis, ben superblij!! Als je iets zoekt van playmobil probeer dan eerst bij deze lieve mensen!
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterHoi Ryanne,
Wat ontzettend lief van je om zo’n mooie review achter te laten – dankjewel! 🧡
Wat fijn dat het Playmobil-koningspaar nu een ereplek krijgt op het balkon van het Victoriaanse huis, dat klinkt echt als een koninklijke bestemming! 👑🏰
Het was me een genoegen om je te helpen zoeken – en dat telefoontje deed ik met alle liefde. Fijn om te horen dat alles zo snel en goed is aangekomen, én dat we je zo snel aan een nieuwe set hebben kunnen helpen. Super leuk!!
Heel veel plezier met je koninklijke bewoners, en hopelijk tot een volgende keer!
Lieve groet,
Daisy van Playmodok -
Daniëlle Plasmeijer
2 dieren waren anders dan dat ik had besteld maar heb er wel voor moeten betalen. Hier was van te voren niet over gecommuniceerd. Ook was het circus setje erg vies.
Update: ik heb een vergoeding gekregen voor de 2 ontbrekende dieren dus heb ik mijn review aangepast.Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterHoi Danielle,
Wat vervelend om te horen, we hebben voor vervangende onderdelen gezorgd omdat we graag meedenken met de klant. Uiteraard had een appje ook volstaan en hadden misschien kunnen meedenken over een andere oplossing. Dan via dit kanaal een ster uit te delen. Uiteraard is uw keuze. Maar zeker niet voor ons een goed visitekaartje.
Op deze zomerse zondag willen we toch even reageren.
Groetjes het Playmodok team -
Christa Bouma
Goed en begripvol geholpen door Playmodok.com. DPD service was een ramp.
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBedankt voor je positieve reactie. Bij het ophalen van je pakketje bleek het pakketje later pas aan te komen. Niet onze keuze van communicatie, en dat de meneer van het pick-Up punt niet goed uw naam spelde werkte ook niet echt mee. We hebben elkaar telefonisch gesproken en er volgde een leuk gesprek en niet alleen over Playmobil. Ook wel eens leuk ;) fijne dag verder!
Daisy
Van Playmodok.nl -
D. Kanters
Fantastische service en een speelse touch!
Ik heb hier Playmobil besteld en wat een leuke shop! De website voelt speels en vrolijk aan, net als het merk zelf. Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd, en ik werd helemaal blij van de toon in hun communicatie. Je merkt dat ze echt passie hebben voor speelgoed. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste!
⭐⭐⭐⭐⭐Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterWauw, Daisy! Naamgenoot, wat grappig! Bedankt voor deze fantastische review! 🌟 We zijn echt stil van je mooie woorden en het doet ons ontzettend goed om te horen dat je zo blij bent met zowel je bestelling als de service. Het is precies die speelse, vrolijke vibe die we willen uitstralen! We zijn ook super blij dat je de communicatie zo waardeert. Dit soort reviews maakt ons weekend absoluut extra speciaal! We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen in onze shop voor je volgende bestelling. Bedankt voor je vertrouwen!
Martin Landolt
Super schnelle Lieferung, sehr guter Preis. Vielen Dank und gerne wieder einmal.
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterHallo Martin,
vielen Dank für Ihre großartige Fünf-Sterne-Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung und dem tollen Preis zufrieden sind. Ihre positive Rückmeldung motiviert uns ungemein – wir freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch in unserem Shop. Vielen Dank für Ihr Vertrauen!
Mit freundlichen Grüßen,
Ihr Team von Playmodok! -
SYDAM #WL11793
This is the best mall. In particular, the counselor 'Daisy' is the best employee. It was a difficult situation because of my small mistake, but Daisy did her best to help everything with joy Thank you again "Daisy."
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterThank you for your wonderful review! 🌟 We're so happy that you've added the Mega Large Playmobil Princess to your collection! What a fantastic way to take her on your trip to Korea! We hope she embarks on a magical adventure and makes your journey even more special. Thank you for your purchase and trust in our store. We wish you an amazing time together in Korea and look forward to welcoming you back to our webshop!
Ella Beset v rijn
Oude doos waar diverse oude labels opgeplakt zijn geweest echt niet iets boor kado te geven verschrikkelijk
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste Ella,
Dank je wel voor je reactie. We begrijpen dat je geschrokken was van de buitenkant van de doos. Daarom willen we graag even toelichten voor wie dit leest — want transparantie is voor ons belangrijk.
Playmodok is een gespecialiseerde tweedehandswinkel voor Playmobil, met een hart voor hergebruik en duurzaamheid. Dat betekent dat we kiezen voor stevige, herbruikte dozen voor verzending. Soms zitten daar nog stickers of labels op, maar de inhoud van je bestelling is met liefde nagekeken, compleet gemaakt en zorgvuldig verpakt.
We vinden het jammer dat je de buitenkant "verschrikkelijk" noemt, zeker omdat de set behouden is en — naar we hopen — je kleinzoon er veel plezier van heeft gehad. Voor toekomstige bestellingen: laat het vooral weten als het om een cadeau gaat. Dan pakken we het extra feestelijk in, binnen de duurzame keuzes die we maken.
Wij staan altijd open voor feedback, maar het doet pijn als die niet in verhouding staat tot wat we leveren. We zijn een kleine, zelfstandige winkel en steken elke dag veel zorg, liefde en aandacht in wat we doen. Niet perfect, wél oprecht.
We hopen dat je de waarde van tweedehands Playmobil, net als vele andere klanten, alsnog gaat ontdekken. 💛
Het Playmodok team -
Wout
Ruim assortiment en snelle levering
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste Wout,
Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze Egyptische Playmobil-artikelen en de snelle levering. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je aankoop! Mocht je in de toekomst nog meer willen toevoegen aan je collectie, dan helpen we je graag weer.
Yueh Hsun Hsieh
I used to like Playmobil XXL Figure and bought the XXL Pirate from you.
At that time, I liked a Knight on eBay, but it only shipped to Europe. I told the doctor about this problem.
I hope you will also buy that kind of knight and sell it, because you can sell it to Asia,
Later, the doctor said that I can change eBay's shipping address to your address, and you can receive the item.
Wait until I purchase your products and then ship them to me together. This is a good suggestion.
Finally I did not buy the knight on eBay. I'm very grateful for his brainstorming at that time.Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste Yueh,
Wat een geweldig verhaal! Playmobil XXL-figuren hebben duidelijk een speciaal plekje in je hart, en dat vinden we fantastisch om te horen. Soms vraagt het verzamelen om een beetje creatief denken, en we helpen daar graag bij! 🏴☠️🤺
We staan altijd klaar voor jullie en denken graag met je mee. Tof dat je de moeite neemt om je ervaring te delen!
Tot de volgende avontuurlijke ontdekking,
cm c
Snel en netjes geleverd
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterWat een mooie review, dankjewel! Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één, dus we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Goed contact maakt alles net wat leuker, toch? 😊
Veel plezier met je Playmobil en tot de volgende keer!
Groetjes,
Keimpe Visser
Superaardig en hart voor de zaak
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste Keimpe,
Dat is leuk om te lezen, dankjewel voor het compliment!
Wellicht tot een volgende keer.
Frapego models
Het kleine 'probleempje' wat er was is keurig netjes opgelost, ben uitermate tevreden met de geleverde producten. Uitstekende service èn communicatie, graag tot een volgende keer!
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBedankt voor je review en je openheid! We vinden het jammer dat we niet de juiste hoeveelheid meer op voorraad hadden, maar gelukkig is het geld inmiddels retour. Supertof dat je met je modelbouwskills een creatieve oplossing hebt gevonden—het maken van siliconen mallen klinkt als een mooi project! 🔧✨
We schrokken een beetje van de drie sterren, maar uiteraard hoef je je beoordeling niet aan te passen. We werken graag transparant en maken inderdaad weleens een foutje—daar leren we van! 😊 Voor een volgende keer: een simpel WhatsApp-berichtje was ook voldoende geweest, dan hadden we direct samen naar een oplossing kunnen kijken.
We vinden het leuk om contact te houden; misschien kunnen we nog iets van je leren! Veel succes met je modelbouw en hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes,
CLS
Leuke items! Goede prijzen en service!
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste klant,
Dankjewel voor deze complimenten.
Wellicht tot een volgende keer.
Martine Hester
Fijne, duidelijke website. Zeer snelle verzending. Alles zag er goed uit.
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste Martine,
Dankjewel voor deze positieve review en wellicht tot een volgende keer.
A Ruhe
Het gehele plaatje wat het bedrijf uitstraalt klopt. Goed product en goede service
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste klant,
Heel erg bedankt voor deze positieve review en wellicht tot een volgende keer.
Rene Visser
Enige vertraging, maar na een goed contact met de klantenservice is het toch goed gekomen.
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste Rene,
Soms hebben we enige uitdaging bij het compleet maken van setjes of onderdelen. Wij zijn dan altijd erg blij om klanten zoals u tegen te komen die hiervoor begrip hebben.
Dankjewel daarvoor en wellicht tot een volgende keer!
Anne Vermeiren
Correcte prijzen en veel keuze
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterBeste Anne,
Wat een feestje om jouw review te lezen, dank je wel! 🎉 Wij spelen, leren, ontdekken en fantaseren elke dag, en met jouw fijne woorden voeg je een beetje extra Playmobil-magie toe aan ons avontuur!
Bij ons is spelen een avontuur, leren een ontdekkingsreis en fantaseren een wereld zonder grenzen. Met een snufje magie en een heleboel Playmobil bouwen we aan momenten van verwondering. Superleuk dat jij daar deel van uitmaakt!
Met vrolijke groet,
Daisy – De Playmobil Dokter -
Nelly Roek
Prettige website om onderdelen te vinden. Communicatie over bestelling en verzending snel en duidelijk. Snelle levering, netjes verpakt. Zeer tevreden!
Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil DokterHa die Nelly,
Bedankt voor je eerlijke review, fijn dat alles naar wens is geweest! En dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Leuk!
Fijne middag!
Groetjes Daisy