Playmodok.nl  -  De Playmobil Dokter

Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Echt iets bijzonders – dé plek voor Playmobil-liefhebbers, ontdekkers en verzamelaars. De zorg en aandacht voor elk onderdeel en elke set. Een plek waar waardering, kwaliteit en liefde voor Playmobil samenkomen. Dat maakt Playmodok.nl uniek!
9,6
Filter 252 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 140 met beschrijving

• Myrna Oord
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Fijn dat ik de playmobil baby's bij jullie heb gevonden. Ik gebruik playmobil in mijn werk als systeemtherapeutisch werker.

• Katja Van Oostveldt
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

snelle levering, vlotte communicatie en trouble shooting! heel fijn contact en correct!

Hoi Katja,

Hartelijk dank voor je feedback en de mooie score van 4 sterren! Het is super om te horen dat de snelle racemotor en superheldin Mera een nieuw thuis hebben gevonden bij jou. Hopelijk kunnen ze je Playmobil-collectie weer een flinke dosis energie geven voor nieuwe avonturen.

Mocht je in de toekomst nog suggesties hebben, dan horen we het graag. Kom snel weer eens buurten in onze Playmobil-dokterspraktijk!

• Wilma Willemsen
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Super site, alles makkelijk kunnen vinden en bestellen. En heel snel in huis
    En heel leuk ingepakt
    Kleinkinderen waren blij dat de boot weer compleet was.

Ahoi Wilma!

Wat een fantastische 5-sterren-diagnose voor onze Playmobil-dokterspraktijk, daar varen we met volle zeilen op! 🏴‍ Fijn te horen dat je alles zo makkelijk kon vinden en dat de spulletjes snel aan land kwamen. En extra leuk dat de boot van de kleinkinderen nu weer helemaal compleet is met de rode pijlen, de stoere piraatjes en het kanon. Dat is pas een geslaagd Playmobil-avontuur! Ik hoop jullie snel weer te 'zien' voor een volgende schattenjacht hier bij De Playmobil Dokter.

Met 'n glimlach, team Playmodok.nl

• Violette Hosselet
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Fijne persoonlijke service en snelle levering

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat een fantastische 5-sterren-diagnose, Violette! Heel erg bedankt voor je lieve woorden over onze service en snelle levering. ✨ Het is altijd een feestje om te horen dat zo’n persoonlijk cadeau zo goed ontvangen wordt. Wat een prachtig geschenk voor het bruidspaar! Geniaal dat je zelf ander haar en een ander gezicht hebt besteld; zo lijken ze echt precies. We hopen dat ze nu al volop schitteren op de cadeautafel. Heel graag tot een volgende ‘medische’ afspraak in onze Playmobil-dokterspraktijk!

Met ’n glimlach,
    Daisy – De Playmobil Dokter

• Tatiana Husselman
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Alles is apart in zakjes ingepakt, het maakt makkelijk vooor de installaties
    Zeker een aanrader

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat een geweldige 5-sterren-diagnose, Tatiana! 😊 Het is fantastisch om te horen dat het inpakken van jullie Playmobil-schatten zo goed heeft uitgepakt en de 'installatie' zo makkelijk maakte. Daar doen we het voor!

Ik hoop dat de grote school en het sportlokaal, samen met alle gezellige opa's, Sinterklaas, en de pizzamakers, nu al bruisen van de avonturen. Kom zeker eens terug als je Playmobil-wereld weer wat nieuwe bewoners of onderdelen nodig heeft!

Met 'n glimlach, Daisy
    De Playmobil Dokter.

• UB
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Super Service, Preise manchmal gewaltig.

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat een geweldige 5-sterren-diagnose voor onze Playmobil-dokterspraktijk! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We hebben met veel zorg al die gave onderdelen voor jou bij elkaar gezocht, van de gouden zwaarden en de ridderhelm tot de hete pepers en de riemen. Het is altijd een feest om zulke unieke schatten een nieuw leven te geven! ✨ Soms hangt daar inderdaad een fijn prijskaartje aan, maar we hopen dat de kwaliteit en het plezier dat je ervan hebt, dat meer dan waard is. We vinden het super dat je je Playmobil-wereld weer compleet hebt kunnen maken! Kom snel weer eens langs voor nieuwe 'kuurtjes' voor je Playmobil.

• Ron Ebbelink
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Snelle service en meteen geldterug als product toch niet voorradig was. Mooie en vriendelijke verpakking.

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat een stralende 5-sterren-diagnose, Ron! ✨ Super bedankt voor je lieve woorden. Het doet me zoveel plezier te horen dat onze snelle service en de 'vriendelijke verpakking' je blij maakten. En heel fijn dat de afhandeling van de ontbrekende Playmobil-schat soepel verliep – soms zijn ze sneller weg dan ik kan bijvullen! Ik hoop dat alle nieuwe aanwinsten, van de halskraag en de vrolijke veertjes tot de stoere helmen en het gezellige stapelbed, een mooi plekje hebben gekregen in je Playmobil-wereld. Mocht je ooit weer onderdelen nodig hebben, dan sta ik met mijn Playmobil-dokterskoffer klaar!

• Len
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

mooie stuks en snelle verzending

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat een fantastische 5-sterren-diagnose, Len! Daar fleurt onze Playmobil-dokterspraktijk helemaal van op! ⭐ Het is geweldig om te horen dat de paarden voor de indianen en ridders, de oude stijl paardjes met zadel, generaal Napoleon en Frederik de Grote zo goed zijn ontvangen. We doen altijd ons best om al onze Playmobil-schatten snel op reis te sturen, dus het is fijn dat dat gewaardeerd wordt. Kom gerust weer eens langs als je collectie een nieuwe injectie Playmobil-magie nodig heeft!

• E.
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Goede informatie, heel veel keuze en levering perfect volgens afspraak.

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat een fantastische 5-sterren-diagnose, E.! Dank je wel voor deze superleuke review! Het doet me altijd goed te horen dat de Playmobil-schatten hun weg zo goed vinden, zeker als het om zulke bijzondere vliegende vrienden gaat als de witte uil, de wijze uil en de prachtige kolibrie. En wat fijn om te lezen dat de informatie, het ruime assortiment en de perfecte levering zo gewaardeerd worden. Daar doen we het voor in onze Playmobil-dokterspraktijk! Kom gerust weer eens 'op spreekuur' als je Playmobil-collectie toe is aan een nieuwe 'check-up' of aanvulling! ✨

• David
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Allemaal losse kattenfiguurtjes besteld, en binnen een paar dagen in de brievenbus😸🐱😻😽

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Hoi David, wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Fijn dat al die leuke kattenfiguurtjes zo snel hun weg naar jouw brievenbus hebben gevonden. Bij Playmodok.nl zorgen we er graag voor dat onze Playmobil-patiëntjes snel weer 'thuis' zijn. Zo'n hele kattencollectie is natuurlijk onmisbaar voor de mooiste Playmobil-avonturen, of het nu het zwarte poesje is, het gestreepte katje, de liggende, of de baby's – een waar mini-museum voor Playmobil-kattenliefhebbers! We streven altijd naar de perfecte '5-sterren-diagnose' voor elke bestelling en zijn blij dat we zo dichtbij waren! We hopen je snel weer te mogen helpen met het vinden van nieuwe Playmobil-schatten. ✨

• Andre Faustino
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Goeie service en goede spullen🫡👍🏻

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Van Romeinse legioenen tot politie-interventies — wat een avontuurlijke bestelling, Andre! Fijn om te horen dat zowel de service als de spullen goed bevallen. Die combi van het Romeins Legioen, de Tribunen en de politievoertuigen maakt het wel een heel bijzonder slagveld op de speeltafel. Hopelijk komen ze elkaar niet tegen in de tijd! Tot een volgende Playmobil-missie 😊

• Nicky Heldens

Hele fijne service

Hoi Nicky,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met je paardenbestelling te beoordelen. We zien dat je ons een score van 3 sterren hebt gegeven. We willen graag dat elke Playmobil-schat perfect aankomt, dus als er iets niet helemaal naar wens was met het Trakehner paard of het andere paard, laat het ons dan zeker weten.

We staan altijd voor je klaar om mee te denken en te zorgen voor een blije Playmobil-glimlach!

• Jaco de Neef

Goed product

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Bedankt voor je fijne review, Jaco! Met al die haringen, makrelen en visjes heb je een hele Playmobil-vismarkt bij elkaar gesprokkeld. Hopelijk zwemmen ze vrolijk rond in jouw verzameling. Mocht je nog meer onderwaterbewoners zoeken, je weet ons te vinden!

• Jos vp
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Precies wat ik zocht gevonden en weinig kosten

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Fijn dat je precies dat ene laddertje voor je boot hebt kunnen vinden, Jos! Dat is nou het mooie van Playmobil-onderdelen zoeken — soms is het juist dat kleine stukje dat het verschil maakt. Welkom terug wanneer je weer iets specifieks nodig hebt 🌊

Hartelijke groet, Daisy

• Wouters Billy

Supersnel verder geholpen.

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Dankjewel Billy! Snelheid is bij ons in de Playmobil-dokterspraktijk een topprioriteit, dus fijn dat dat ook zo ervaren wordt. Als trouwe klant weet je inmiddels de weg, en we helpen je graag weer bij een volgend Playmobil-avontuur!

Met vriendelijke groet, De Playmobil Dokter

• Saskia Meester
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Fijn bedrijf! Slim dat jullie hebben gekozen voor verzenden vanaf een minimumbedrag. Daardoor bleef ik net wat langer op de website kijken en ontdekte ik nog meer leuke dingen. Chapeau voor het snelle antwoord op mijn vraag en het prettige contact!

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

De Grote Stadsdierentuin, wilde dieren, stokstaartjes en een chimpanseefamilie — wat een mini-dierenpark heb je opgebouwd, Saskia! Leuk om te horen dat het minimumbedrag je juist verleidde om nog meer Playmobil-schatten te ontdekken, dat is precies het idee. Bedankt voor je mooie woorden en het fijne contact. De deuren van onze dierentuin staan altijd open!

• Wilma Drost

Snelle levering, blije kleinkinderen

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Blije kleinkinderen — daar doen we het voor, Wilma! Van een bruidje op hoge hakken tot een stoere Spirit-ruiter en een strandmeisje, er zat voor elk wat wils bij. Wat heerlijk dat deze Playmobil-dames zo snel hun nieuwe thuis hebben gevonden. We zien je graag terug voor het volgende cadeautje 🌟

Hartelijke groet, Daisy

• Chan
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Snel bezorgd en alles was compleet en zag er goed uit. Zeker een aanrader.

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Bedankt voor de mooie aanbeveling, Chan! Met het Politiebureau, de Interventieteam Truck, de Politie Motor en een agent met politiehond heb je een compleet Playmobil-korps opgebouwd. Daar kan geen boef meer aan ontsnappen! Fijn dat alles compleet en in goede staat is aangekomen. Tot de volgende inzet!

Met een glimlach en groet, De Playmobil Dokters

• Courtney Eileen Teuben
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Super snel verzonden! Ontzettend veel keuze, heel blij dat ik deze webshop ontdekt heb. Mijn dochtertje wilde graag allemaal kleine diertjes, en wat losse poppetjes. Ik heb voor haar zelfs een playmobil loppetje gekocht die ik als kind ook heb gehad. Ontzettend leuk!

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Cavia's, hamsters, een tijgerbaby en een poes — je dochtertje heeft er een compleet Playmobil-dierenasiel bij gekregen, Courtney! En wat bijzonder dat je ook een poppetje herkende uit je eigen jeugd, dat maakt het extra speciaal. Zo gaat de Playmobil-liefde van generatie op generatie. Heel fijn dat je ons hebt gevonden, jullie zijn altijd welkom voor nieuwe diertjes!

• Marjolein Smits
    Geverifieerde klant van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Hier word ik echt blij van! Playmodok.nl is een unieke Playmobilwinkel waar veel zorg en kennis achter zit. We hebben onze set persoonlijk in ontvangst genomen en kregen ook een prachtige rondleiding door de werkplaats. De sets worden gecontroleerd en voorzien van een duidelijk doktersrapport, zodat je precies weet wat je koopt. De kwaliteit van de controles is hoog en je merkt aan alles de passie en het oog voor detail. Echt een aanrader voor iedere Playmobilfanaat. Zeker tot de volgende keer!

Antwoord van Playmodok.nl - De Playmobil Dokter

Wat ontzettend leuk om te lezen, Marjolein! Het was ook voor ons een feestje om jullie te ontvangen in de werkplaats en de set persoonlijk te overhandigen. Dat jullie de passie en het oog voor detail herkennen, dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We hopen dat De Grote Piramide voor veel speelplezier zorgt. Tot de volgende keer!