Plotterenzo
Deltec
Snelle levering, goede service naar aanleiding van een pakketje wat bezorgt zou zijn maar later toch kwam.
Danielle
Goed geholpen geworden
Hoe beoordeel je Plotterenzo?
Sara van Doesburg
Snelle levering!
Astrid M.K.
Je hebt iemand heel blij gemaakt met de Silhouette Cameo 4 mede door de snelle en correcte service.
Diana
Snelle levering! En alles was goed verpakt en zag er heel netjes uit!
Ine L
Intussen alles perfect opgelost.
Pakketje ontvangen, gekreukeld en beschadigd door de plakband die er om een rolletje zat. Dat was ook helemaal niet nodig omdat de velletjes ook plat in het doosje pasten. Had voor die prijs beter verpakt moeten worden. Erg jammer.Antwoord van PlotterenzoBedankt voor je feedback. Wat jammer dat het beschadigd is aangekomen; dat had niet mogen gebeuren. We begrijpen je teleurstelling en zijn blij dat we het probleem inmiddels samen hebben kunnen oplossen via de mail. We hopen je bij een volgende bestelling een vlekkeloze ervaring te kunnen bieden.
Marja Rolfes
Snelle levering, goed product.
Antwoord van PlotterenzoBedankt dat je je ervaring hebt gedeeld ;-)
Alice Pril
Snelle levering. Persoonlijk leuk
Antwoord van PlotterenzoBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je de persoonlijke touch waardeert. Graag tot een volgende keer!
Astrid Peerboom
Goede service en bezorging met een persoonlijke touch! Zeer tevreden.
Antwoord van PlotterenzoHartelijk bedankt voor je fijne woorden! Geweldig om te horen dat onze service, bezorging en persoonlijke touch zo goed bevallen. We zijn blij dat je zo tevreden bent en helpen je graag weer verder in de toekomst!
Alie Bahlmann-de Jong
Snelle levering, alerte verkoopster. Mijn adres stond verkeerd op de bestelling, deze heeft ze n.a.v. de postcode opgezocht en handmatig verbeterd.
Antwoord van PlotterenzoWat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Goed om te horen dat we je snel konden helpen en dat alles toch correct geleverd is. Dank voor je mooie woorden!
Fem
Hele snelle levering! Heel vriendelijk!
Antwoord van PlotterenzoYay! Zo blij dat alles snel en fijn verlopen is. Dank voor je enthousiaste woorden!
Jwe Joosen
Snelle afhandeling en goede producten
Antwoord van PlotterenzoBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten.
Anneke Smeets
Snelle levering kon het daags erna al ophalen.
Antwoord van PlotterenzoFijn dat alles zo snel is gegaan, daar doen we het voor ;-)
Arny van den Heuvel
Prima
Antwoord van PlotterenzoDankjewel!
Just Ann
Top service!
Antwoord van PlotterenzoBedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Daniëlle Mevissen
Reageert supersnel, vriendelijk , goede kwaliteit en prijverhouding
Antwoord van PlotterenzoSuper dat je onze snelheid, vriendelijkheid en kwaliteit benoemt! We doen ons best en waarderen jouw positieve feedback enorm!
Ghis
Altijd zeer goed geholpen! Heel tevreden.
Antwoord van PlotterenzoDankjewel! ;-)
Tanja
Altijd vriendelijke en snelle service.
Antwoord van PlotterenzoZo hoort het ook ;-)
Stefany Girigorie
Perfect, tussen 2 dagen krijg k mij bestelling binnen , was er een fout in mij bestelling, communicatie op app , hetzelfde dag mij goede bestelling op pad , volgende dag bestelling binnen 🥰
Antwoord van PlotterenzoHeel erg bedankt voor je lieve review! Soms gaat er wel eens iets mis, maar ik doe altijd mijn best om het snel en netjes op te lossen. Fijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt!
Nicole Berkholst-Dols
Super service, snelle levering, ruime assortiment en vriendelijke eigenaren.
Antwoord van PlotterenzoBedankt voor de fijne review! ;-)