Plugin-Batterij.nl

Plugin-Batterij.nl

Bij Plugin-Batterij.nl koop je innovatieve thuisbatterijen en plug-in batterijen om jouw opgewekte zonne-energie optimaal te benutten. Zowel online te bestellen als te bekijken en af te halen in onze showroom in Roden.
  • Jan
    Geverifieerde klant van Plugin-Batterij.nl

Goede uitleg en ze hebben genoeg staan om uit kiezen. Ook na aankoop kun je gerust aankloppen voor vragen, geen probleem wat een giede service is die wordt geboden.

Antwoord van Plugin-Batterij.nl

Bedankt voor de mooie review, Jan! Ik wens je veel plezier met de Venus E.

• Hans N.
    Geverifieerde klant van Plugin-Batterij.nl

Goede prijs met een geweldige service. Er wordt vlot gereageerd op vragen en geven goed advies, tips en oplossingen om je opweg te helpen. Ik kan Plugin-Batterij.nl adviseren als je op zoek bent naar een thuis batterij.

Antwoord van Plugin-Batterij.nl

Wij zijn heel blij met je review, Hans, bedankt. Veel plezier met je Zendure!

• Hoe beoordeel je Plugin-Batterij.nl?

• John van Meel
    Geverifieerde klant van Plugin-Batterij.nl

Prima service, vragen duidelijk beantwoord en meedenken over de bestaande situatie en wat de klant dan het beste kan nemen.

Antwoord van Plugin-Batterij.nl

Veel dank voor de mooie review, John!

• Marco
    Geverifieerde klant van Plugin-Batterij.nl

Goede, duidelijke en snelle communicatie betreft advies en andere vragen. Ook nog een snelle levering van het product. Zeer tevreden 👍👍

Antwoord van Plugin-Batterij.nl

Hartstikke bedankt voor je mooie review en ook voor het goede contact. Ik wens je heel veel plezier met de mooie Zendure AC+! Groetjes, Jelmer

• Th

Goed en snel geholpen.

Antwoord van Plugin-Batterij.nl

Bedankt voor deze review! Heel veel plezier met jouw plug-in batterij. Groetjes, Jelmer

• Frans L
    Geverifieerde klant van Plugin-Batterij.nl

Prima en snelle afhandeling / goed verpakte levering. Goed product, doet wat het moet doen. Zeer vriendelijke en behulpzame sales support!

Vriendelijk bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Jelmer

• Fedde Breeeuwsma
    Geverifieerde klant van Plugin-Batterij.nl

Goede prijs en deskundig advies

Antwoord van Plugin-Batterij.nl

Veel dank voor deze mooie review, Fedde.

• Ramon van Cleef
    Geverifieerde klant van Plugin-Batterij.nl

Goede service en levering. Via Whatssapp krijg je snel accurate antwoorden op eventuele vragen. Mooi om te zien de de klant centraal staat. Ga zo door!!!

Antwoord van Plugin-Batterij.nl

Beste Ramon, veel dank voor je positieve review!