Pluto Petfood

Pluto Petfood

Bij Pluto Petfood hebben wij lekkere, gezonde producten van verse ingrediënten voor huisdieren.

gezonde voeding waar je niet de hoofdprijs voor betaald.
De zekerheden van https://plutopetfood.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hallo! Wij zijn Pluto Petfood,
En het is onze missie om het leven van huisdieren te verbeteren door gezonde voeding alternatief te geven op wat je in de meeste supermarkten kan vinden, zonder dat je de hoofdprijs betaald.
Wij willen nu en in de toekomst zo goed mogelijk voor onze planeet zijn. Het is belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten en dat huisdieren gezond en gelukkig leven!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.