Poelman Parfums
Rina
Snelle levering en prima verhouding prijs/kwaliteit
Karin Heurter
Goed en snel geleverd
Hoe beoordeel je Poelman Parfums?
Nicole Ekkerink
Snelle levering. Het geurtje was goed verpakt met een leuk handgeschreven briefje erbij en twee mini’s om te proberen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Antwoord van Poelman ParfumsFijn te horen dat u tevreden bent met ons en dankjewel voor deze fijne review
Chantal
Goeie prijs, snelle verzending. En een leuke persoonlijke boodschap
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor dit lieve berichtje
Leonie
Snelle levering, nette prijs, mooi verpakt, ik zou hier zo weer bestellen!
Nancy
Ik had een tijdje terug gevraagd naar een product maar dit was niet leverbaar. Tot mijn verrassing ontving ik onlangs een mail van ze dat er 1 beschikbaar was gekomen, direct besteld en de volgende dag al geleverd gekregen.
Antwoord van Poelman ParfumsJa het heeft even geduurd maar gelukkig nog eentje kunnen uithalen voor u
Dankjewel voor deze lieve review
van Rossum
De parfum was dezelfde dag nog verstuurd, ik had het om half 12 besteld rond kwart voor 1 kreeg ik al een update dat het pakketje werd voorbereid en verzonden was. om half 6 's avonds stond er dat de bestelling onderweg was en ja hoor. de volgende dag om 1 uur 's middags had ik de parfum al in huis. Wat een mega snelle levering en een fijne webshop die je goed op de hoogte houdt de bestelstatus. Binnen 24 uur geleverd dat is toch fantastisch! wellicht heb ik geluk gehad maar zo'n service heb ik nog nooit ergens anders gezien! fantastisch!
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor de complimenten wij worden hier heel blij van en wij doen ons best om iedereen net zo blij te maken als u
Liefs en een fijn weekeinde
Don Huberts
Keurig geleverd en duidelijke communicatie
Laura Pagliaro
Voor mijn moeder en vierjaardag cadeautje gekocht en kreeg maar 30ml! En heb bijna 50 euro betaald!
Antwoord van Poelman ParfumsAls eerste onze excuses maar waar gewerkt wordt worden ook foutjes gemaakt
Wij hebben inmiddels al contact gehad en het probleem is opgelost
De volgende keer kunt u altijd met ons contact opnemen via de reguliere weg en wij lossen altijd alles netjes op
Amy Lange
Heel mooi verpakt en snelle levering :)
Antwoord van Poelman ParfumsFijn om te horen dat u tevreden bent
LT
Heel tevreden. Verzending was keurig verzorgd en met een heel attent kaartje erbij en 2 testertjes.
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor deze fijne review
willy
Beste prijs in vergelijking met diverse websites
Antwoord van Poelman ParfumsDat is mooi om te horen
Ina Rutgers
Geweldige service keurig verpakt en een ontzettend lief briefje erbij, ga zeker weer een bestelling plaatsen.👌
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor het compliment heel lief
Fijne dag
Irene
Al vaker besteld, snelle levering , heerlijke echte parfums
Antwoord van Poelman ParfumsFijn te horen dat u tevreden bent en dankjewel voor de review
Liefs Team Poelman Parfums
Dennis van Roon
snel en goede service
Maris Berghorst
Top prijs
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor de review en een fijn weekeinde
Marianne Meijer
Snel geleverd, Ik dacht er 2 proefjes bij zouden zitten, aar dat was er helaas maar 1. Verder prima in orde
Antwoord van Poelman ParfumsDat is ook de bedoeling maar door de drukte is dat mss mis gegaan
Ekaterina Nikolaeva
Nice service, they always call you if something is temporarily not in stock (can happen during holidays) and suggest solution. I really appreciate posibility to find some old perfumes like Lór de Torrente etc. Veel succes!
Antwoord van Poelman ParfumsThank you very much
Henny
Snelle levering met leuke verrassing sample's
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel en fijn te horen dat u tevreden bent
Cindy Jorissen
Snelle service
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor deze review
Liefs Team Poelman Parfums