Poetscenter.nl
Een schone auto is toch het fijnst om in te stappen en mee weg te rijden. De auto glanst mooi van buiten en ruikt heerlijk van binnen. Dat is pas een auto om trots op te zijn. Wij hebben een assortiment met de beste producten om jouw auto mee schoon te maken
Bestellingen worden voor 15.00 uur verzonden en in principe de volgende dag bij u aangeboden (tenzij anders vermeld).
Regelmatig hebben we speciale acties, wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden, meld u dan even aan voor onze nieuwsbrief.
Wij wensen u veel winkelplezier bij poetscenter.nl
Mocht u nog vragen of opmerking hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Poetscenter.nl
Wietze
Zeer snelle levering en goed product zou het zeer zeker aanbevelen
Alfred Frohlich
Geweldige service. Werd heel snel via mail op de hoogte gehouden van de voorraad. Snelle verzending, en fantastische producten. Top 👍
Hoe beoordeel je Poetscenter.nl?
Jos Kaandorp
Niets op aan te merken, gewoon top en goede communicatie, ook achteraf.
Saskia Willemsen
Snelle en correcte levering
koos kaldijk
Altijd goed en snelle levering
Jos Smit
Snelle levering en zoals beloofd de volgende dag thuis
C Van der Molen
Linda Marcus
Duidelijke communicatie omtrent wat latere levering ivm vakanties. Uiteindelijk toch heel snel geleverd. Prima!
André Derksen
mooi prijzen goed service
Willem Groenestijn
Vlotte en snelle levering
Op de site stond dat het product niet voorradig was maar bleek wel zo te zijn hij heeft gelijk de site aangepast zodat ik toch kon bestellen. Kijk dat is klantvriendelijk werken -
Ger Lardinois
Snelle kevering, top spul!!
Ricardo Lelieveld
Snelle leveringen vriendelijk bedrijf
willleke
goede website, duidelijke omschrijving van produkt, snelle en goede levering.
Evert van Kleef
Alles snel en goede orde ontvangen
J.V.
Snel verzonden, maar het inpakwerk daar was niet over nagedacht. 4x 5liter bussen reinigingsproduct besteld, deze had men plat in de doos gelegd in plaats van rechtop, terwijl deze zeker rechtop konden gezet worden (doos ging nog net dicht). Uiteraard zijn deze allemaal beginnen te lekken (en dit is dan ook nog een product dat stinkt...), gelukkig was de doos net niet open gescheurd omdat de verpakkingstape deze nog bijeen hield, maar het scheelde niet veel...
Hans de Caes
Bestelde artikel werkt 100%. Snelle levering super
Bert Janssen
Nette prijs en snel thuis bezorgt
Olaf Karssenberg
Snel bezorgd, topservice
jan Rotteveel
Goede service , en komt afspraak na
Marko Peshikj
Mooie prijzen, top producten met hoogste kwaliteit 💪 ga zo door