Pokemeister
Klanten waarderen de snelle verzending, goede verpakking en hoge kwaliteit van de kaarten.
Claudia
Goede service en snel geleverd.
Ashley
snelle levering, de kaarten zijn super netjes verpakt! ik zou zeker nog eens bestellen
Hoe beoordeel je Pokemeister?
Esther Van Ewijk
Via de website voor het eerst een bestelling gedaan. Echt een super goede service!! Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en verzending zeer snel. Verder is alles keurig netjes en veilig ingepakt. Zal zeker vaker bestellen!!
Martin Roosjen
Iets te duur. Wel snel en goed
Laurens Huisman
Keurig snel afgehandeld
M. W.
Wederom prima ervaring! De kaarten waren netjes verpakt en snel verzonden. Allemaal in goede staat zoals omschreven. Ik ben weer blij! :)
Antwoord van PokemeisterYiihaaa! Blije mensen, daar houden we van. Dankjewel!
Lieve Van den Putte
Hartelijk dank voor goede, eerlijke service!
Antwoord van PokemeisterSuper graag gedaan Lieve, dank voor je mooie review!
Roy
Duidelijke website en snelle levering top
Antwoord van PokemeisterSUper fijn om te horen Roy! Dankjewel!
Herman
Al diverse keren wat besteld en nog nooit teleurgesteld! Ga zo door!
Antwoord van PokemeisterDankjewel Herman voor de mooie review!
Peter Kok
Goede service en op tijd geleverd
Antwoord van PokemeisterSuper bedankt voor je mooie review Peter, heel erg blij mee! En ook heel erg bedankt voor je tweede bestelling :) Een heel fijn en gezond 2026 gewenst!
A.E.R. Kanninga
Duidelinm
Antwoord van PokemeisterDankjewel voor je mooie review!
Danny T
Snelle levering en goede service
Gewoon topAntwoord van PokemeisterDankjewel voor je mooie review Danny, super blij dat je tevreden was!
Ila den Bakker
Ze hadden een mailtje gestuurd omdat ik mijn huisnummer vergeten was in te voeren. Dat mailtje was heel netjes en verzorgd.
Antwoord van PokemeisterHoi Ila, dank voor je mooie review. Fijn dat je snel je huisnummer doorgaf zodat de postbode je brievenbus kon vinden :)
Liesbeth
Gemakkelijk bestellen. Snelle levering, fijn verpakt. Leuk extra gebaar: geschreven begeleidend briefje met veel plezier met de kaarten. 👍🏼
Antwoord van PokemeisterDankjewel voor je mooie review Liesbeth, fijn dat je tevreden bent!
BRUNO
Altijd picibello
Antwoord van PokemeisterHe Bruno, dank voor je mooie review! En dank voor je mooie bestellingen!
Sandra van der Pot
Mooie kaarten, snel binnen. En een kleine verrassing erbij 🤗Bedankt !!
Antwoord van PokemeisterJoehoe! Fijn dan je tevreden bent Sandra! Dankjewel voor je mooie review!
Ivo Tillie
Heel veel kaarten in voorraad voor een redelijke prijs. Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Top.
Antwoord van PokemeisterDankjewel Ivo! Super fijn om te horen!
Roel Van Ham
Snel en goed verpakt top
Antwoord van PokemeisterDankjewel Roel, thanks voor je mooie review!
Kevin
Super veel leuke kaarten gekocht voor een correcte prijs
Echt fantastische ervaring
Zeker voor herhaling vatbaar
+++Antwoord van PokemeisterDankjewel voor je super mooie review Kevin! Hopelijk tot snel!