Poly Technics Store B.V.

Poly Technics Store B.V.

PolyTechnics Store is een webshop / groothandel in polyester grondstoffen, diensten en producten. Wij verkopen polyester grondstoffen zoals polyester hars, glasvezel, topcoaten, gelcoaten en verschillende epoxy producten. In ons eigen assortiment hebben wij verschillende productlijnen. Dit zijn allemaal producten die uit ons polyesterbedrijf komen. De meest verkochte en populairste productlijn is polyester tuinproducten. In deze productlijn bieden wij verschillende polyester producten aan voor uw tuin. Denk hierbij aan polyester tuinmuren die compleet naar uw specificatie en wensen gemaakt kan worden. Een greep uit de mogelijkheden zijn polyester muren met een waterval erin verwerkt, led verlichting en elke RAL kleur is mogelijk.

Een variant op de polyester muren of polyester wanden zijn de polyester muurpanelen. Dit zijn panelen van +-4 mm dik die gebruikt worden als tuinafscheiding. Aan de bovenkant van deze polyester muurpanelen zit een flensrand van 6cm. Aan deze flensrand kan het muurpaneel als het ware opgehangen worden aan de bestaande schutting of aan een framewerk van hout.

Een andere productlijn die wij aanbieden zijn een heel assortiment aan kisten en kasten. Deze polyester kisten en kasten worden in zeer uiteenlopende industrieën gebruikt. Denk hierbij aan de scheepvaart, petrochemische-industrie en de brandpreventie-industrie. Maar ook voor particulieren hebben wij heel wat te bieden. Denk hierbij aan een zwemvestkist voor op uw boot om uw zwemvesten in op te slaan, een kist om uw tuinkussens en andere spullen op te slaan en kisten en kasten voor een brandslang, tuinslang etc.
De zekerheden van https://polytechnicsstore.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.