Pompendiscounter
Ruud Sens
Verbinding tussen Kraan deel en slang lekte, ook na Stevig aandraaien. Eentje van Gardena gekocht, afsluiting perfect
Lourens Janisse
Top service
Ik was iets vergeten en dat is de volgende dag kosteloos achteraan gestuurd
Dikke aanrader niet verder zoeken
Hier bestellenAntwoord van PompendiscounterHartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! We doen er alles aan om onze service zo soepel en klantvriendelijk mogelijk te maken. Fijn dat we u snel en kosteloos verder konden helpen. Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw dikke aanrader!
Het Pompendiscounter team -
Hoe beoordeel je Pompendiscounter?
MARC VENS
goede prijzen, snelle levering top kwaliteit
Antwoord van PompendiscounterHartelijk dank voor uw positieve reactie. We vinden het belangrijk om goede prijzen, snelle levering en topkwaliteit te bieden, en het is fijn om te horen dat dit ook zo is ervaren. We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar.
Jan G
Snelle levering voor een goede prijs.
Antwoord van PompendiscounterHartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel en de prijs naar wens was. We doen er alles aan om kwaliteit en service te combineren, en het is prettig om te merken dat u dat waardeert.
Martin
Goede productomschrijving en snelle levering. Scheelde 100 euro meer dan gewone winkel voor zelfde product. Reeds eerder gekocht en goede producten.
Antwoord van PompendiscounterHartelijk dank voor je mooie review en je vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat zowel de productomschrijving als de levering naar wens waren. We waarderen het enorm dat je opnieuw voor ons hebt gekozen. Graag tot een volgende keer!
JG Grobben
Levering 1 dag na de besteldatum conform wat ze zeggen. Product volgens foto en beschrijving. De pomp was hier voor de laagste prijs. Aanrader!
Antwoord van PompendiscounterBedankt voor je geweldige review! We houden ons graag aan ons woord: snel geleverd, precies wat je verwacht én voor de scherpste prijs. We noemen het ook wel onze "pomp-tastische" service 😉. Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor het aanraden!
Maurice Cremers
goede kwaliteit snelle levering
Antwoord van PompendiscounterGoede kwaliteit en snelle levering precies zoals we het graag horen! We hebben de pomp niet met een raket verstuurd, maar het scheelt niet veel 😄. Bedankt voor je review en graag tot de volgende bestelling!
Pieter Steenbergen
Gewoon top
Antwoord van PompendiscounterDank je wel voor je review! "Gewoon top" klinkt voor ons als muziek in de oren. We doen ons best om dat zo te houden. Tot snel!
jan arentsen
zeer goede service en een goede uitleg.
Nemen de moeite om een goede en eerlijk advies te geven.
Snelle levering.Antwoord van PompendiscounterHartelijk dank voor je mooie review. We vinden het belangrijk om onze klanten goed en eerlijk te adviseren, en het is fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd. Ook de snelle levering doen we graag. Graag tot een volgende keer!
John
Snelle service, prima prijs
Antwoord van PompendiscounterBedankt voor je mooie review! 😊
Snelle service en een prima prijs... we beginnen er bijna van te blozen 😉
Tot de volgende keer! We staan weer paraat! -
Lod zwier
Prima geen aanmerkingen.
Antwoord van PompendiscounterBedankt voor je fijne review! Soms zegt een korte reactie meer dan duizend woorden 😄. We zijn blij dat alles naar wens was en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Marinus Hegeman
Perfecte afhandeling korte bezorgtijd 👍
Antwoord van PompendiscounterDank je wel! We doen ons best om sneller te leveren dan je kunt zeggen "waar blijft mijn pakketje?" 😄 Fijn dat alles vlot en goed is afgehandeld. Tot de volgende keer!
Henny Baans
Snelle levering en de pomp is helemaal top En op vragen wordt goed beantwoord 👍
Antwoord van PompendiscounterBedankt voor de mooie woorden! Fijn dat de pomp helemaal top is en dat onze service ook goed bevalt. We blijven klaarstaan voor al uw vragen met een glimlach én een goed antwoord. 👍 Tot de volgende keer!
peter Weerts
Levering volgens afspraak
Antwoord van PompendiscounterDank u wel voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. We staan de volgende keer weer graag voor u klaar!
Edwin
Goede service en prijzen. Snelle levering. Technische vraag werd onmiddellijk beantwoord. Alles zoals het hoort eigenlijk maar vaak anders is.
Antwoord van PompendiscounterWat een fijne review, dank je wel! We doen ons best om “zoals het hoort” ook écht waar te maken en het is extra mooi om te horen dat dat gelukt is. Technische vragen snel beantwoord, levering op tijd, scherpe prijzen… precies zoals we het graag zien. Graag tot de volgende keer!
Groeten,
Paul Hauer
Op de website staat vermeld dat het bestelde item op voorraad is en indien voor 15.00 uur is besteld dezelfde dag wordt verzonden. Er wordt mail gestuurd dat zending is aangemaakt, maar het is wel heel vreemd dat de zending dan op vrijdag nog niet is ontvangen door DHL....
Antwoord van PompendiscounterBedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is als een zending vertraging oploopt, zeker wanneer u rekent op snelle levering. Volgens onze gegevens is de zending direct aangemeld. Het is voor ons ook onduidelijk wat er met het pakket is gebeurd.
We vinden het jammer dat we niet eerst even contact hebben kunnen hebben om het samen op te lossen, maar uiteraard pakken we het maandag meteen op om dit netjes af te handelen. Bedankt voor uw begrip.
Groeten,
Het Pompendiscounter team
M. Vesters
Goede en snelle service. Pomp goed verpakt, getransporteerd en aangekomen
Antwoord van PompendiscounterBedankt voor deze fijne review!
We zijn blij te horen dat alles goed is verlopen van verpakking tot bezorging.
Hopelijk draait de pomp inmiddels als een zonnetje! 🌞💧
Mocht je ons nog eens nodig hebben, dan staan we weer voor je klaar!
Team Pompendiscounter -
Hans Snoek
Keurig op tijd goed advies prima!
Antwoord van PompendiscounterWat een heerlijke review – kort, krachtig en recht door zee! We waren keurig op tijd, gaven goed advies en deden het prima… Klinkt alsof we bijna een ster in een actiefilm zijn 😉. Bedankt voor je vertrouwen – we staan de volgende keer weer net zo paraat als een Zwitsers horloge met superkrachten! 💪⌚
Robert Van Camp
Heel snel super
Antwoord van PompendiscounterHeel snel en super? We beginnen bijna naast onze schoenen te lopen! Maar geen zorgen, we blijven gewoon rennen voor je – met een glimlach en een beetje spierpijn. Bedankt voor je leuke review!
Jos Beelen
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snel geleverd met goede track&trace
Antwoord van PompendiscounterGoede prijs, snelle levering én een track&trace die doet wat ’ie belooft? We voelen ons bijna overgekwalificeerd! Thanks voor je fijne review. We zetten de turbo alvast weer aan voor je volgende bestelling!