Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaarten
elise
Prachtige kaart, geweldige service, goed verpakt en snel geleverd.
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenHartelijk dank, Elise! We zijn heel blij met je review. ☺
Adrie van der Sluijs-Luiting
geweldige kaarten
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel, Adrie! Leuk om te horen dat je enthousiast bent. Graag tot een volgende keer.
Hoe beoordeel je Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaarten?
P K
Bestelling wordt spoedig geleverd. De ontvangers worden altijd verrast door de prachtige kaarten. De kaarsen zijn helemaal een groot succes.
De betaling heeft nog nooit problemen gegeven. Ik ben razend enthousiast.Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenBedankt voor de grote complimenten! Daar worden wij héél blij van. ☺ Graag tot ziens.
Ramona
Tolle Auswahl, angemessener Preis, zuverlaessiger Service
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenHerzlichen Dank, Ramona! ☺
Gerda van Roessel
Snelle, zeer vriendelijke service!
Prachtige kaarten die ik stuur aan
bijzondere mensen die ze ook echt waarderen!!Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenBedankt voor de grote complimenten, Gerda! Daar worden wij héél blij van. ☺
Milia
Mooie kaarten en in 1 dag in huis, ik blijf klant!
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel, Milia! Fijn om te horen!!! ☺
Josien Zonneveld
Prachtige kaarten
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel voor het compliment, Josien! ♡
Maria Domenica Astorina
Fantastico❤
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel, Maria! Dat doet ons deugd. ❤
E Mees
Heel behulpzaam, meedenkend
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenGraag gedaan, bedankt voor het compliment. ☺
H. J Vélez Spanjerberg
SCHITTERENDE kaarten. Zeer kleurrijk, mooi realistisch en heerlijk om iemand mee te verrassen.
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenWij glunderen van je complimenten! Dank je wel! ♡
Pien
Snelle service en duidelijke communicatie.
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel, Pien! Daar zijn we heel blij mee. ☺
H Postma-Kampman
ik word van alle kaarten heel vrolijk.
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDat is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen! ☺
Ronald van Barneveld
n.v.t....
R.L. Smeenk
Wederom fantastische producten die ontvangers bijzonder weten te waarderen.
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel voor de mooie woorden! Daar zijn we heel blij mee. ☺
Chris Ong
Prachtige kaarten gewoon! Super tevreden!
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel, Chris! Super om te horen. Daar zijn we heel blij mee. ☺
Susi Deij
Prachtige kaarten Heb een paar mensen heel blij gemaakt!!!!
Snel verzonden
Helemaal topAntwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel, Susi! Leuk om te horen, daar zijn we heel blij mee. ☺
Marcel Ringelberg
Geweldig mooie kaarten!!
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenDank je wel, Marcel! Superleuk om te horen. ☺
Els Van der Vlist
Grote kaarten
Antwoord van Popcards.nl pop-up kaarten, 3D-kaarten & wenskaartenBedankt voor de 5 sterren, Els. We hebben 350 verschillende pop-up kaarten. Van klein tot megagroot. Voor elke gelegenheid. Fijn zonnig Oranje weekend! ☺
G.W. van Bijlevelt
Kaart is op 28-03 besteld; wetende dat jullie mededeling over trage aflevering misschien niet de beloofde bezorging binnen 2,3 dagen zou halen. De kaart is bezorgd op 08-04.
Klacht is heel klantvriendelijk afgehandeld. Toch een tevreden klant. -
SA de Rotte