Poppers Paradise
Ben jij op zoek naar een plek om goede & goedkope Poppers te kopen met snelle levering? Zoek niet verder! Poppers Paradise is dé online shop voor al je Poppers en Accessoires.
Chris Wijlaars
Heel goede snelle service
Antwoord van Poppers ParadiseDank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle service 😊 Graag tot een volgende keer!
Jonny Harz
Sehr guter Kundenservice, vielen Dank
Antwoord van Poppers ParadiseGuten Morgen,
Sie geben eine falsche Adresse an, wodurch das Paket längere Zeit bei UPS verbleibt, bevor es an uns zurückgeschickt wird, und geben uns dann 1 Stern? Hätten Sie uns eine Nachricht geschickt, hätten wir das Problem lösen können, aber Sie haben uns nicht informiert................................................................................................................................................................................
02.12.2025
14:32 Rücksendung an den Absender
Der Name des Unternehmens oder Empfängers ist falsch. Dies verzögert die Zustellung. Wir versuchen, diese Informationen zu aktualisieren. / Das Paket wird an den Absender zurückgeschickt.
1ZG2229K6886479993
25.11.2025
22:32 Der Name des Unternehmens oder Empfängers ist falsch. Dies verzögert die Zustellung. Wir versuchen, diese Informationen zu aktualisieren. / Wir konnten den Empfänger nicht kontaktieren.
25.11.2025
11:42 Der Name des Unternehmens oder Empfängers ist falsch. Dies verzögert die Zustellung. Wir versuchen, diese Informationen zu aktualisieren.
8:55 Bearbeitung bei UPS-Niederlassung
21:08 Ankunft bei der Einrichtung
16:20 Wir haben Ihr Paket erhalten
Abholscan
21.11.2025
11:30 Der Absender hat ein Etikett erstellt, UPS hat das Paket noch nicht erhalten.
Niederlande -
Hoe beoordeel je Poppers Paradise?
RW
UPS was de weg volledig kwijt, maar niet de mensen van Erotic Discount/Poppers Paradise. Service met een hoofdletter S. Zeer snelle response op e-mails. Door echte mensen met echte antwoorden en oplossingen. Van harte aanbevolen!
Antwoord van Poppers ParadiseWat een geweldige review, dankjewel! 😄 UPS even de weg kwijt, maar gelukkig zijn wij altijd on track! 🚀 Super om te horen dat onze echte mensen, met echte oplossingen, het verschil hebben gemaakt. Hier doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en je warme aanbeveling — je bent altijd van harte welkom bij Erotic Discount / Poppers Paradise! 💖
Altanay Hasan
Beste dank u
Antwoord van Poppers ParadiseBedankt voor je bericht. Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Maurice Krewinkel
Snelle levering en een goede prijs
Antwoord van Poppers ParadiseThx voor je bericht, daar doen we het voor! Veel plezier en geile nachten met je aankoop!
Bernd
Bester, schnellster, geilster Onlinehändler ever
Antwoord van Poppers ParadiseDanke mein Freund!!!!!
Giorgio Fernetti
ReallyAntwoord van Poppers ParadiseThank you, glad you're satisfied!
Joerg
Good prizes and fast delivery
Antwoord van Poppers ParadiseThank you for your review! Have good fun with your purchases.
Yeye stil
entrega rapida y muy bien protegido
Antwoord van Poppers ParadiseGracias por tu mensaje. Efectivamente, nos esforzamos al máximo para embalar los frascos de la forma más segura y resistente posible. Disfruta de tu pedido.
Rick Geurds
Grote keuze en prijzen zijn oké
Antwoord van Poppers ParadiseFijn dat je zo tevreden bent. Wat kunnen we beter doen om die 5e ster te verdienen?
Simone Calleri
Really good
Antwoord van Poppers ParadiseGrazie per la tua recensione dalla sexy Italia. Buon divertimento con il tuo ordine!
Jurgen Vieira
awesome fast delivery ! always active they will help u with everything !, i highly recommend it, the one and only poppersparadise ! really love them !
Antwoord van Poppers ParadiseThank you for your review and your kind words. Enjoy your order.
Geert Friesland
Geweldige ervaringen kwaliteit
Antwoord van Poppers ParadiseBedankt voor je bericht, heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
Ajjp Henning
Snel, duidelijk, goede kwaliteit
Antwoord van Poppers ParadiseDankjewel voor het nemen van de moeite om een bericht achter te laten. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je verder nog een fijn en sexy weekend!
Peter
Schnelle Lieferung, alles bestens
Antwoord van Poppers ParadiseSchön zu lesen, dass alles nach Wunsch verlaufen ist. Ich wünsche Ihnen noch ein schönes und sexy Wochenende.
Frank Schneider
Super
Antwoord van Poppers ParadiseVielen Dank für Ihre Nachricht. Schön, dass Sie zufrieden sind!
Martin Kluczka
Schnelle und Peromte ERledigung. Super Support - Preise gur
Antwoord van Poppers ParadiseVielen Dank für Ihre Nachricht und schön, dass Sie so zufrieden sind. Ich wünsche Ihnen ein schönes und sexy Wochenende.
NICOLA ANTONIO
Arrivato molto velocemente.
Antwoord van Poppers ParadiseGrazie mille per il tuo messaggio, siamo lieti di sapere che sei nuovamente soddisfatto del nostro servizio! Buon divertimento con il tuo ordine!
U Hoenes
Flasche kam mit beschädigtem Siegel an. Bei Nachfrage per Mail, wurde gesagt, das dies laut Sicht des Shops kein Problem darstelle. Für mich ein absolutes no Go.
Antwoord van Poppers ParadiseKönnten Sie bitte die vollständige Antwort zitieren und nicht nur einen Teil davon? Bei einer der vier gelieferten Flaschen war das Siegel gebrochen. Nachstehend finden Sie unsere Erklärung, warum das Siegel gebrochen war.
Hallo,
das liegt daran, dass wir alle Flaschen vor dem Versand zusätzlich festziehen. Wir tun dies, um ein Auslaufen der Flaschen zu verhindern. Manchmal kann dadurch ein Siegel brechen. Das ist also kein Grund zur Sorge.
Wir wünschen Ihnen ein schönes Wochenende,
Ihr Team P.P. -
Aad
Geweldig service 👍
Antwoord van Poppers ParadiseThx voor deze fijne review, een heel fijn en sexy weekend!