PosterPlaats
Unieke ABC posters, ansichtkaarten en kleurplaten met herkenbare illustraties van jouw woonplaats. Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor jezelf of iemand anders? Zoek dan niet verder! De lokale stadsposters is het ideale cadeau voor een verjaardag, geboorte, huwelijk of verhuizing...
9,9
Filter 127 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 78 met beschrijving

• R. Roelofs-Oldekamp
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Prima snelle reactie. Ik heb alleen ansichtkaarten bestelt om in een klein lijstje te stoppen. Een probleem ik moet er een halve centimeter afhalen anders passen ze niet in een fotolijstje want die zijn 10 centimeter. Verder alles prima verzorgd en bezorgt

Antwoord van PosterPlaats

Goedemiddag. Dank voor uw eerlijke review!! Het klopt inderdaad dat de ansichtkaarten 10,5 x 14,8 cm zijn (A6). Dat is eigenlijk de standaard maat van een ansichtkaart en passend voor een envelop 😉😇 Helaas kunnen we aan het formaat niks wijzigen... Maar gelukkig is het met wat creativiteit bij u gelukt. Hopelijk zitten ze nu mooi in een lijstje en kunt u er fijn van genieten 👌😃 Nogmaals dank voor uw bestelling! Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Edith Stijnen
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Snelle levering, goede informatie, snel reactie, vriendelijk en nog een kaart extra

Antwoord van PosterPlaats

Nou helemaal geweldig 😃🎉 Wat leuk om te horen Edith. Voor ons een normaal streven en gelukkig wordt dat nog gewaardeerd ook!! Veel plezier met beide kaartjes en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Hoe beoordeel je PosterPlaats?

• Fenna Top
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Zo leuk de poster alles over Putten !

Antwoord van PosterPlaats

Ja leuk is die he Fenna. Vinden wij stiekem ook 🤩😇 Bedankt voor de mooie review en 5 sterren waardering!! Heel veel plezier met de Puttense ABC poster, hij stond prachtig bij de kerstboom 🎄✨ Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Mh
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

goede communicatie - al vaker besteld en ditmaal als cadeau voor een ander. super service weer. Zelfde dag nog verstuurd. Echt een aanrader!

Antwoord van PosterPlaats

Wat fijn om te horen 🥰🙌 Geweldig leuke review!! Bedankt. Heel veel plezier met het geven en wie weet tot nog een keer... Je weet ons te vinden 😉👌 Fijne avond. Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Youri Tillema
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Snelle service, goede kwaliteit. Vind ze ook erg toegankelijk wat betreft communicatie!

Antwoord van PosterPlaats

Allee Youri. Dank voor uw schone review. Plezant om te vernemen dat onze directe communicatie via Instagram gewaardeerd wordt 💬😃 Voor ons een kleine moeite en niet meer dan normaal. Maar toch onwijs schoon om te horen! Heel veel plezier met onze ABC posters, hopelijk hebben de kindjes in uw klas er ook veel plezier van 🧑‍🏫😊 Fijn weekend in België en wie weet tot een volgende keer… Salut, Jelle van PosterPlaats

• Marion de Graaf
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Goede service en mooie afbeekdingen

Antwoord van PosterPlaats

Hoi Marion. Geweldig om te horen! Fijn dat onze service je zo goed is bevallen 👍😊 Nogmaals dank voor uw leuke bestelling! Heel veel plezier met onze ABC ansichtkaarten en wie weet tot een volgende keer... Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Betty

Ging heel goed!

Antwoord van PosterPlaats

Goedenavond Betty. Fijn dat het downloaden van de kleurplaten zo makkelijk en goed gegaan is! Dank voor uw leuke bestelling en alvast veel kleurplezier aan iedereen 🖍️🥳 De Sinterklaas en Kerst ABC kleurplaten zullen vast prachtig worden! Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Hanna Klop

Prima

Antwoord van PosterPlaats

Hoi Hanna. Dank voor je mooie maximale waardering. Fijn om te horen dat alles helemaal prima was 🙌😃 Nogmaals dank voor je bestelling en veel plezier met onze prachtige Sinterklaas ABC poster!! Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Erna
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

De ABC posters en kaarten zijn echt origineel om iemand cadeau te doen of voor jezelf. Heel erg leuk! En de service is keurig en prettig.

Antwoord van PosterPlaats

Beste Erna. Dank voor uw leuke reactie en mooie waardering. Daar zijn we erg blij mee!! Heel veel plezier met de ansichtkaarten en uw mooie poster van het Veluwe ABC. Die zal vast en mooie plekje krijgen 🦌😃 Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Evelien Bleijenberg

Volgende dag al

Antwoord van PosterPlaats

Hoi Evelien. Wat fijn dat ze zo snel in huis waren! Soms werk de post niet altijd mee... Maar in dit geval gelukkig wel 🚚😊 Heel veel plezier met de Kerst ABC ansichtkaartjes en hopelijk tot een volgende keer. Fijne avond! Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Wilhelmien Van Mierlo

Mooie duidelijke website
    Prettig in de communicatie.
    Vlotte levering.
    Mooi product.

Antwoord van PosterPlaats

Bedankt Wilhelmien voor uw mooie 5 sterren review 🙌😃 Heel fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u zo blij bent met ons product. Daar doen we het voor!! Nogmaals dank voor uw mooie bestelling en veel plezier met de Sinterklaas en Kerst posters 🎄🎁 Ze zullen vast een mooi plekje krijgen tijdens de feestdagen... Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Margreet
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Leuke kaarten, goede en snelle reactie via de mail.
    Als kadootje nog een extra ansichtkaart van eigen woonplaats. Heel leuk!

Antwoord van PosterPlaats

Dag Margreet. Wat leuk om te horen! Super zo'n mooie review 🙌😃 Kaartje was ons cadeautje! Heel veel (geef)plezier en wie weet tot een volgende keer... Fijn weekend! Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Jantine
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Posters zijn erg leuk gemaakt, mooie herinnering aan je woonplaats. Snelle goede service, niks op aan te merken.

Antwoord van PosterPlaats

Oeps, Enter... De reactie was alleen nog niet klaar 🙈😅 Maar dank ook voor uw mooie 5 sterren review en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Nelleke
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Lokale poster besteld. De jarige was er helemaal blij mee! Snelle levering (na de duidelijk op de site aangekondigde vakantieperiode met leuke kortingsactie).

Antwoord van PosterPlaats

Goedemorgen Nelleke. Wat super leuk om te horen!! Meestal verzenden we inderdaad uiterlijk de eerstvolgende werkdag... Maar omdat we nog lekker klein zijn en ook af en toe vakantie willen, kan het soms langer duren 🙈😇 Gelukkig heeft u de kortingsactie gezien en gebruikt. Een mooie oplossing en fijn dat dit helder was! Nogmaals dank voor uw bestelling en deze mooie review ⭐️🤩 En wie weet tot een volgende keer... Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Annemarie
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Goede service en superleuke kaarten!

Antwoord van PosterPlaats

Hoi Annemarie. Wat goed om te horen!! Worden we heel blij van 🙌😃 Veel plezier met onze ABC ansichtkaarten en hopelijk tot een volgende keer... Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Greetje Dagevos
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Fantastisch product, snelle goede service, goede prijs.

Antwoord van PosterPlaats

Wat leuk om te horen Greetje!! Hopelijk vindt uw buurvrouw in Spanje het ook een leuk cadeau 🇪🇸🎁 Veel geefplezier en graag tot een volgende keer. Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Jo-Anne Bremmer
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Ging super! Vijf minuten nadat ik besteld had kreeg ik al een mailtje met suggesties wanneer ik de bestelling op kon komen halen. Dezelfde middag nog opgehaald. Helemaal tevreden. Mooie poster! Een leuk cadeautje voor familie die in Ede gaat wonen.

Antwoord van PosterPlaats

Hoi Jo-Anne, wat super leuk om te horen!! Dat het altijd zo snel kan en gaat, durf ik niet te beloven... Maar leuk dat het helemaal geslaagd en naar wens was 💪🥳 Nogmaals bedankt voor je mooie bestelling en wie weet tot een volgende (snelle) keer... Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Annelies Koning
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Mooie kwaliteit posters, supersnel geleverd en als bonus een leuke attentie bij onze bestelling

Antwoord van PosterPlaats

Hoi Annelies. Kwaliteit en service vinden we belangrijk... En gelukkig wordt dat ook gezien en gewaardeerd 🤩✅ Dank voor uw mooie review!! Veel plezier met onze poster en het extra ansichtkaartje. Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Emmy Veenendaal
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Snel in huis en voorzien van een extra cadeautje, erg leuk!

Antwoord van PosterPlaats

Hoi Emmy, geweldig leuk om te horen!! Dankjewel voor de review en veel plezier met geven... Het kaartje moet je lekker zelf houden 😉😇 Groetjes Jelle van PosterPlaats

• Marianne
    Geverifieerde klant van PosterPlaats

Super leuke posters en thema’s. Wat ik zelf een beetje mistte in het eigen dorp nog iets specifieke/ toepasselijker onderwerpen. Vond het nu veel hetzelfde

Antwoord van PosterPlaats

Hoi Marianne. Dank voor uw reactie en mooie waardering!! Het is altijd een hele lastige puzzel... 🙈😉 Persoonlijk vinden wij het Barnevelds ABC een van onze favorieten met o.a. het kippenthema. Maar het kan zeker zijn dat er misschien iets ontbreekt voor u... Ondanks dat nogmaals bedankt voor uw bestelling en veel (kleur)plezier met onze ABC kleurplaat! Groetjes Jelle van PosterPlaats