PosterTime
PosterTime maakt gepersonaliseerde posters voor alle momenten waar je graag bij stil staat zoals geboorte, huwelijk, een bijzondere verjaardag, een nieuw huis of een mooie reis. Ieder ontwerp wordt op maat gemaakt. Je ontvangt altijd eerst een proefontwerp. Succes verzekerd!
9,8
Filter 536 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 339 met beschrijving

• Desiree Folsche
    Geverifieerde klant van PosterTime

Precies zoals ik gehoopt had, snelle levering, mooi resultaat!!

• Wendy Blommers - van der Hulst
    Geverifieerde klant van PosterTime

Snelle levering, de onderneming is vriendelijk en laagdrempelig in contact! Product wat aan dure kant, maar poster is van mooie kwaliteit

• Hoe beoordeel je PosterTime?

• Kitty
    Geverifieerde klant van PosterTime

Goed meegedacht! Snelle reactie en levering!

• Evelien Nijhof
    Geverifieerde klant van PosterTime

Prachtige muurcircel mooie scherpe print
    Erg tevreden!!

• danny laffra

Hele goede service!

• Wanda
    Geverifieerde klant van PosterTime

Ze denken goed met je mee en zijn makkelijk benaderbaar. Daardoor is mijn poster perfect geworden. Helemaal wat ik graag wilde.

• Frances Oosting
    Geverifieerde klant van PosterTime

Superservice. Er is alles en meer aan gedaan om het perfect naar mijn zin te krijgen. Helaas een vouw bij bezorging.

• M. Kuhne
    Geverifieerde klant van PosterTime

Geweldige service. Goed product.

• Mike
    Geverifieerde klant van PosterTime

Meedenkend, klantvriendelijk en een super mooie poster!

• Elles Bezema
    Geverifieerde klant van PosterTime

Zeer goede service en snelle levering

• Jantine
    Geverifieerde klant van PosterTime

Snelle service en super mooi resultaat!

• AMM
    Geverifieerde klant van PosterTime

Geweldige service. Vroeg om een spoed bestelling (ik was te laat met een cadeau) en dat was perfect geregeld. Ook het resultaat (poster met songtekst en soundwave) viel zeer in de smaak.
    Communicatie met PosterTime was goed en snel. Top!

• Jacqueline Dijkstra
    Geverifieerde klant van PosterTime

Goed en vriendelijk kontakt gehad over het gewenste product. Resultaat en levering waren uitstekend...erg blij mee.

• Sascha
    Geverifieerde klant van PosterTime

Mooie poster en goed contact gehad!

• nettie
    Geverifieerde klant van PosterTime

Ik had een stadsplattegrond besteld met een hartje op het adres waar het om ging, adres kon ik ingeven op de website. Ik kreeg een proefdruk te zien wat er mooi uitzag wat ik niet zag is dat het hartje op de verkeerde plek stond ( omdat ik de stad niet ken) het is opgelost en ik krijg een nieuwe print maar deze kost me wel 8 euro.
    Ik had wel vriendelijk mailcontact en ging akkoord met het het voorstel omdat de print verder er erg mooi uitzag.

• Jessie Greis
    Geverifieerde klant van PosterTime

Snelle levering, fijn communicatie. Kreeg van te voren het ontwerp zodat je wat kon aanpassen indien nodig.

• Rachel Evers
    Geverifieerde klant van PosterTime

Zeer goede service, extra controle en goed nauw contact. Bieden een oplossing voor elk probleem. Heb al 4x een bestelling gemaakt en elke x zeer tevreden. Snel verstuurd. En prachtige prints… ik blijf ze als een uniek cadeau graag geven.

• Marjon Oomen
    Geverifieerde klant van PosterTime

Goede service en vragen werden snel beantwoord

• Amy Nieuwenhuis

Goede communicatie

• Ise De Jonge
    Geverifieerde klant van PosterTime

Snel geleverd! En mooie en van goed kwaliteit poster