PosterTime
Dean Mullenders
Fijne en persoonlijke service. Met de poster is ook niets mis, zelfs op het goedkopere papier. Ik zou echter afraden om de lijst erbij te pakken. Hoewel deze zwaar en robuust aan voelt is deze slecht afgewerkt. Daarnaast ook geen degelijk ophang mechanisme.
Jeanne Hek
De print van het lied wat zo speciaal was op onze bruiloft is prachtig. De glasplaat van de fotolijst was stuk, maar we kregen netjes een nieuwe toegestuurd. Dus mooi product en super goede service!
Hoe beoordeel je PosterTime?
juf A Schouten
De poster is prachtig en de service van Poster Time heel goed en lief. Helaas liet de vervoerder (UPC)ons in de steek; eerst werd de poster in plaats van Amsterdam te Renswoude (???) bezorgd en toen niet op school, wat ik had aangegeven, maar op een afhaalpunt. Hierdoor liep de levering anderhalve week vertraging op. Het was heel aardig dat ze een nieuwe poster hadden gemaakt!
Bas Franke
was top
Peter Timmermans
Snelle en goede service
Renske Kwarts
Ik kreeg heel snel een proefexemplaar in de mail. Na het akkoord van mijn kant kwam er al snel bevestiging dat de poster gedrukt was en onderweg. Goede communicatie dus en lekker snel. Poster is ook heel mooi en op mooi papier gedrukt.
Lisa
Super snelle levering en precies wat ik wilde! Ook werd ik goed op de hoogte gehouden in de mail. Helemaal super!
Wendy
Snel, klantvriendelijk, goede communicatie en mooi product!
Fleur Meerman
Goede service, denken mee en mooi eindresultaat.
Carola van Dijk-Heeres
Prachtig product en geweldige klantenservice! Ik kon ruim feedback geven op de proeftekening, zodat ik zeker wist dat ik iets moois zou krijgen. Ik ben superblij met het eindresultaat. Zelfs toen de poster zelf helaas gevouwen door de brievenbus kwam, dachten ze snel mee voor een oplossing. Heel prettige ervaring!
Messalina Mattemaker
Fijne oplossing voor het defect aan het product.
Wilma
Snel en goed service, er werd nog even gebeld omdat de bestelling niet aan huis geleverd kon worden (we waren met vakantie). Top
Geartsje Tilma
Ik ben digitaal niet handig, kreeg geweldige ondersteuning hierbij. Het proces is helder, je wordt op de hoogte gehouden van het verdere reilen en zeilen. En het eindresultaat is prachtig! Grote pluim 👌🏼
Ellen Koolen
Zo snel binnen, precies zoals ik het bedoeld heb. Via whatsapp kon ik vragen stellen. Helemaal prima 👍🏽
W.J Omlo
Uitstekende kwaliteit, zorgvuldige begeleiding bij definitieve bestelling en zorgvuldige verzending. Alles keurig op tijd geleverd.
Carlijn
Goede service en persoonlijk, denken met je mee
Jannie Kuling
Er is heel veel mogelijk en alle moeite wordt gedaan om een mooi resultaat te krijgen. Het contact was ook erg fijn. Dus al met al een zeer positieve ervaring, een aanrader!!
Marianne
Mooi product, goede kwaliteit. Snelle levering, goed verpakt. Fijne en snelle communicatie via e-mail.
Mariska Dekker
Al meerdere keren een persoonlijke schets laten maken. Stelt nooit teleur!
Veerle van den Heuvel
Nederlands