Postkadoos
Trudy groninger
Ik denk dat mij niet duidelijk was waar ik mijn adres en waar ik het adres waar ik het heen wilde sturen, moest invullen. Ik had ze verwisseld. Berdien van postkadoos had door dat het niet goed was en mailde mij om te vragen of het niet andersom moest. Heel fijn dat het daardoor wel goed is verzonden.
Wendy
Super fijne service! Ik bestel zeker weer.
Hoe beoordeel je Postkadoos?
Karlijn Meijers
Het was leuk om een pakket samen te stellen en het kwam ook mooi ingepakt aan. Het was jammer dat de aangevraagde sticker van niet openmaken er niet op zat. Gelukkig wist mijn schoonbroer ervanaf. Anders had mijn zus het te vroeg opengemaakt.
Vandaar geen 5 sterren.Antwoord van PostkadoosDankjewel voor je mooie review én je eerlijke feedback! 😊
Wat fijn om te horen dat je het leuk vond om het pakket samen te stellen en dat het mooi ingepakt is aangekomen.
Helemaal terecht dat je aangeeft dat de “niet openmaken”-sticker ontbrak — dat hoort natuurlijk gewoon goed te gaan. Gelukkig wist je schoonbroer ervan, maar we snappen heel goed dat dit anders het verrassingseffect had kunnen verpesten. Sorry daarvoor!
We nemen dit direct mee zodat we hier extra scherp op zijn bij het inpakken, zeker wanneer zo’n sticker is aangevraagd. Hopelijk kunnen we de volgende keer wel die 5e ster verdienen. 🌸 -
Femke
Langer dan een week geduurd voor dat mijn bestelling geleverd werd bij een vriendin die jarig was, en het is ook nog eens naar een postNL punt gestuurd 20min bij haar vandaan in plaats van dat het bij haar thuis is geleverd
Antwoord van PostkadoosWat vervelend om te horen dat de bestelling niet is verlopen zoals gehoopt, zeker omdat het om een verjaardag ging. Dat begrijpen we heel goed en dat vinden we oprecht jammer!
We hebben het even nagekeken en zien dat het pakket op 22 december door ons is verzonden. PostNL heeft op 24 december een bezorgpoging gedaan, maar omdat er op dat moment niemand thuis was, is het pakket volgens hun procedure doorgestuurd naar een PostNL-afhaalpunt. Door de kerstdagen en de drukte is het daar vervolgens pas later geleverd.
Helaas hebben wij na overdracht aan PostNL geen invloed meer op het bezorgmoment of de afleverlocatie, maar we vinden het natuurlijk erg vervelend dat dit zo is gelopen. We denken graag mee in een passende oplossing en nemen even contact met je op per e-mail. -
Denise De Groot
Het kado was een dag eerder verzonden dan de opgegeven datum. En ik heb betaald zodat er een sticker opzat met openen op kerst en die zat er niet op. Degene voor wie het was heeft het gelijk open gemaakt en geen sticker gezien. Wat het idee van een kerstkado wel een beetje heeft verpest, erg jammer.
Antwoord van PostkadoosWat ontzettend jammer om te lezen dat dit zo is gelopen, onze excuses daarvoor!
We hebben het cadeau inderdaad een dag eerder verzonden vanwege de enorme drukte bij de bezorgdiensten, omdat we het erg vervelend zouden vinden als een pakket te laat zou aankomen rond de feestdagen.
Dat de “openen met kerst”-sticker ontbrak, is een fout van onze kant en had niet mogen gebeuren. Dat vinden we oprecht vervelend, omdat dit afbreuk heeft gedaan aan het verrasmoment.
We nemen persoonlijk contact met je op per e-mail om dit netjes met je op te lossen. Dank je wel dat je dit met ons deelt. -
Inge Van Der Riet
Heel netjes verzorgd en mooie kwaliteit.
Antwoord van PostkadoosWat fijn dat alles naar wens was, dank je wel voor het delen. 🎁💛
Agnes Schenkel
Snelle levering, duidelijke website en keuze
Antwoord van PostkadoosBedankt voor de 4 sterren! We waarderen je feedback enorm. ⭐️🎁
Mandy
Snel besteld, correct geleverd.
Antwoord van PostkadoosDank je wel voor je review en de 5 sterren ⭐️. Fijn dat alles naar wens was. 💕
Peg Wozniak
Super leuke attenties zowel voor te geven als zelf te ontvangen
Antwoord van PostkadoosDank je wel voor je mooie review en de 5 sterren! 💕😊
Yvonne
Het zijn mooi mokken
Antwoord van PostkadoosWat fijn om te horen, dank je wel voor de 5 sterren! ⭐️🎁
Nicole Keulemans
Snelle reactie en geweldige service!
Antwoord van PostkadoosDankjewel voor je mooie woorden! Hier worden we echt blij van 😄🧡
Rosalie Van Lantschoot
Top service! De postbode had mijn pakketje zogezegd bij de buren geleverd, overal gaan horen en niemand had het ontvangen. Zonder probleem kreeg ik de dag nadien een nieuw pakketje opgestuurd! Snelle levering en toffe cadeautjes, mooi verpakt.
Antwoord van PostkadoosWat fijn om te horen dat alles toch nog goed is gekomen! 💌 Bedankt voor je geduld én voor je lieve review. 🎀
Marja Wegter-Buisman
Super feestelijk verpakt en een blije ontvanger
Antwoord van PostkadoosWat leuk om te horen, dankjewel voor je lieve review! 🥰
We vinden het geweldig dat het pakket zo feestelijk werd ontvangen en dat de ontvanger er blij mee was — daar doen we het voor! 🎉💛 -
Jessica Harbers
Leuke webshop met eens een ander & uitgebreider (en ander) assortiment dan bij de bekendere Cadeau-sites.
Ging makkelijk en snel!
De jarige in kwestie was er enorm (understatement) blij mee!
Aanrader!;)Antwoord van PostkadoosWat een superleuke review, dankjewel! 🧡 Wat fijn om te horen dat alles zo soepel ging én dat de jarige er zó blij mee was. Dat is precies waar we het voor doen! 🎁✨
Mvr. Chan
Heb losse producten besteld, jullie hebben een mooie pakket van gemaakt! Dat was extra leuk😍
Antwoord van PostkadoosWat leuk om te horen! 🎁😍 We vinden het altijd leuk om er iets extra’s van te maken. Bedankt voor de lieve review!
Tink
Mijn zusje is heel blij met het mooie cadeautje. Je hebt een mooie webshop en snelle service
Antwoord van PostkadoosWat superleuk om te horen! 💛 Fijn dat je zusje blij is met haar cadeautje en dat je tevreden bent over de service. Dankjewel voor je lieve woorden en het mooie compliment over de webshop!
Annelies Eggels
Na vertraging van het pakket, alsnog bezorgd! Dankzij Berdien van de klantenservice.
Sylvia
Leuk om.zelf pakketjes uit te kiezen.
monique nijenhuis
Super fijn geholpen, en t was heel mooi verpakt en super snel verzonden 🌸
Michaela
Het kwam allemaal goed ! Goede communicatie en leuk