Premis Medical bv
Rita Veltink
Naar de verzending en de kwaliteit
Antwoord van Premis Medical bvBedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor 😊
MvdK
Tot en met de aankoop, zeer behulpzaam…na de verkoop geen enkele reactie op mijn verzoek voor eventuele retour…
Antwoord van Premis Medical bv“Beste MvdK, bedankt voor je review en feedback. We hebben helaas geen e-mail of telefoontje ontvangen over een retourverzoek. We helpen natuurlijk graag en willen je vragen om contact met ons op te nemen zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Service staat bij ons hoog in het vaandel!”
Hoe beoordeel je Premis Medical bv?
Sada
Geweldige service!
F de Haan
Prima
E. Smulders
Ik was op zoek naar een onderdeel dat slecht leverbaar was. Door klantenservice werd ik prima en vriendelijk geholpen, eeg tevreden over de service en snelle levering!
PB
Telefonisch advies gevraagd over welke type rubberen dop ik voor mijn elleboogkrukken moest bestellen.. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Direct via de webshop besteld en de
volgende dag had ik ze al in huis. -
Mevrouw EHH de Haas
Na telefoongesprek klantenservice, 2 wielen voor rollator eenvoudig op uw website kunnen bestellen. Deze snel keurig verpakt ontvangen.