Preventiebox.nl
De winkel voor al je rookmelders, brandblussers, hittemelders, koolmonoxidemelders, waterontharders en aanverwante artikelen.
Met een ruime voorraad zorg je ervoor dat je de juiste producten morgen al in huis haalt.
Betaalbaar veilig wonen voor iedereen!
jeroen zwagerman
makkelijk te bestellen en snel geleverd. -
Dennis Klein
Hier heel goed en eerlijk geholpen. Ik ga er toch even een verhaal van maken om duidelijkheid te geven waarom je bij Preventiebox wel je producten zou moeten en gerust kunt bestellen.
Wij hadden eerst een order geplaatst bij een andere webshop in brandpreventiemiddelen waar wij geen informatie en ook geen levering van ontvangen hebben. Helaas nadien pas de Trustpilot reviews van die partij bekeken en wel ja helaas waren wij niet de enige die de bestelde producten niet had ontvangen had. Voor die order viel het bedrag te overzien (anders dan bij deze). -
Hoe beoordeel je Preventiebox.nl?
Willem
Makkelijk bestelproces, goed geinformeerd en gunstige prijzen.
Lenneker D
Voor een verplichting m.b.t brandveiligheidsinspectie en controle besteld. Bestellen was makkelijk en de volgende dag alles netjes geleverd.
Jeroen Mook
Goed geholpen. Wat advies opgevraagd en snel in huis. Mooie werkende site en betrouwbaar dus ik beveel jullie aan.
Hrishikesh Phatangare
I received order one day late and all 3 smoke detectors are one year old i.e. from Nov 2024. Not satisfied with the overall purchase
Jan Jannink
Goed proces. Van bestellen tot afleveren opgevolgd wat ik in de notities had aangevuld. Geweldig blij mee en een top service bij Preventiebox.
Koen Haarhuis
Snel geleverd. Het was allemaal goed en duidelijk uitgelegd en geen poeha zoals je vaker hebt bij online webshops.
Daniel
Een paar producten besteld. Kon het traject goed volgen en letterlijk de enige leverancier die goed communiceert en de spulletjes netjes voor elkaar heeft vandaar ook mijn review.
Cor
Niet te duur en deskundig advies gekregen. Ik had een aantal vragen en die zijn goed en duidelijk beantwoord. Het klopte ook allemaal.
D Groothuis
Alles van verschillende merken bij elkaar gevonden. Goede producten en duidelijke uitleg. Bij Preventiebox was het al met al ook nog een stuk voordeliger. Na contact hebben wij ook nog een CO-melder voor de cv-ketel aangeschaft die de ketel uitschakelt want deze hang op de zelfde verdieping als waar wij slapen. Complimenten voor de snelle levering.
Wim Lager
Goede service en uitstekend advies ontvangen van Preventiebox. De aanbeveling heb ik gekregen via onze V.v.E beheerder waarmee zij samenwerken. Onze dank is groot.
JCW
Goede service, er kwam een actie aan, net nadat ik besteld had, maar ik kreeg wel volgens de actie geleverd! Snelle levering.
Petr Rusanov
Snelle efficiënte levering
Jan Lammers
Snelle levering.
Rob
Besteld en de volgende dag in huis. Ook nog de beste prijs die ik heb kunnen vinden.
Theo
Goed materiaal en snelle service
Aad van der Burg
De levering was erg snel en kwam mooi op tijd binnen. Laat ze zo verder gaan dan komt het wel goed.