Preventiebox.nl

De Brandpreventie webwinkel voor al je rookmelders, brandblussers, hittemelders, koolmonoxidemelders, waterontharders en aanverwante artikelen.

Met een ruime voorraad zorg je ervoor dat je de juiste producten morgen al in huis haalt. Betaalbaar veilig wonen voor iedereen.
beveiliging koolmonoxidemelders brandblussers
9,4
Filter 937 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 694 met beschrijving

• Esther Melief
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Fijn geholpen en duidelijke opvolging. Producten zijn goed en snel bezorgd.

• Emiel
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Per ongeluk mijn e-mail verkeerd ingevuld maar dat is snel opgemerkt door de medewerker. Contact en het snelle handelen maakt mij een tevreden klant.

• Hoe beoordeel je Preventiebox.nl?

• Erik Snuverink
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Nette levering conform afspraak. Producten passen precies zoals afgestemd om het systeem en de rookmelders te vervangen. Positieve ervaring.

• Dirk de Walle
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Duidelijk verhaal aangehoord tijdens de bijeenkomst. De heren hebben ons goed geholpen en zijn aardig/eerlijk in het werk. Chapeau!!

• Noortje
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Positief en een snelle levering.

• Petra Koolen

Snel en goed geholpen

• Patricia H.
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Geweldige service!! Net buiten de garantieperiode ging de koolmonoxidemelder kapot... ik ontving zonder discussie een nieuwe! 👌

• Jeroen Koomen
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Snelle leveringen en schappelijke prijzen. Volgen van en de updates zijn kloppend.

• Mart Sanderink
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Meerdere malen een bestelling geplaatst. Vraag gesteld over het koppelen en ophangen, heb vrij snel antwoord gekregen. Dik tevreden.

• Wesley Boersma
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Melders en blussers zijn kwalitatief goed. Uitleg via de tekening is begrijpelijk

• Patryk Rogalski

👍super

• Wonen met Zorg - David
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

MJOP voor onze bewoners uitgevoerd en het e.e.a laten aanpakken in brandpreventie en koolmonoxidepreventie. Van start tot oplevering hebben wij als prettig en vertrouwd ervaren. Kortom een goede samenwerking met Preventiebox gehad.

• Joran
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Ruime keuze en goed advies ontvangen. Site is duidelijk

• Han de Ruiter
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Levering en de ontvangen producten zijn allemaal goed en zeker niet te duur, complimenten!!

• Bart

Prima rookmelders. Goede levering

• Ron Krijnen
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Snelle levering, service is goed.

• Robert van den Bosch

Prima service

• Gaby Zoelen
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Informatievoorzieningen, prijzen, producten zijn goed. Snel te monteren en te koppelen. Goed en deskundig geholpen.

• Fred
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Ik ben zeer tevreden met Preventiebox.nl. Een snelle bezorging. Snelle reactie na een vraag. En concurrerende tarieven. Kortom... Dik in orde!

• Karlien Eefting
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Spullen waren snel binnen en makkelijk te installeren. Duidelijk te volgen en goed geïnformeerd qua productkeuze.