Preventiebox.nl

Brandpreventie webwinkel voor iedereen. Al je rookmelders, brandblussers, hittemelders, koolmonoxidemelders, CO-Switch melders bestel je veilig online.

Uit ruime voorraad zorgen wij ervoor dat je de juiste producten morgen al in huis haalt. Betaalbaar veilig wonen voor iedereen.
rookmelders koolmonoxidemelders brandblussers
9,4
Filter 1084 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 823 met beschrijving

• Nico Schoonhoven
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Snelle service en vriendelijk geholpen.
    Wij hadden wat vragen over deze gateway Ei 1000 van Ei electronics en de opvolging daarvan. toch even telefonisch contact opgenomen na de vakantie omdat het instellen en gebruik moeilijk leek. Nu deze eenmaal geïnstalleerd is wat overigens vrij eenvoudig is zijn we er heel blij mee om op afstand alle zaken en taken in te kunnen zien en te beheren maar ook bij een calamiteit gewaarschuwd te worden. Dit hadden we ook al eerder willen hebben maar toen waren ze nog niet beschikbaar.

Onze dank alsnog voor zowel de uitleg, het geduld en de puike levering.

• Dani S.
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Mooie fatsoenlijke prijzen en duidelijke afbeeldingen. Ik heb de rookmelders van het merk Fireangel gebruikt voor de vervanging van de brk rookmelders. Resterende producten zijn voor kantoor en in de werkbus, (gelukkig) nog niet hoeven te gebruiken.

• Hoe beoordeel je Preventiebox.nl?

• Lieke
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Rookmelders zijn eenvoudig om te koppelen. Prima prijs/kwaliteit.

• Ronald
    Review voor Preventiebox.nl

Ik heb 11/3 een bestelling gedaan, deze is niet volledig geleverd.
    Telefonisch contact is niet mogelijk (technische oorzaak?), dit is volgens recensies op internet al langer het geval.
    Reageren op e-mails doen ze ook niet of nauwelijks.
    Na klagen via webwinkelkeur.nl is per e-mail gezegd dat hopelijk 15/4 het ontbrekende product geleverd kan worden, dit is ook weer niet gelukt.
    Op 29/4 heb ik per e-mail gevraagd om een alternatief of crediteren, uiteraard ook weer geen reactie.
    Eind april nogmaals geprobeerd via de website, geen resultaat.
    Dit bedrijf is absoluut geen aanrader.

Goedemiddag Ronald,

Wij hebben onze klanten waarvan de producten in back-order staan zoals dit bij u ook het geval is via het account en per e-mail op de hoogte gebracht omdat er door de fabrikant een nieuwe datum is afgegeven waarop deze bij ons afgeleverd zullen worden.

Door de vakantieperiode zoals wij dit ook duidelijk vermeld hebben zijn wij uiteraard ook niet bereikbaar. De vragen en aanvragen worden later verwerkt omdat wij aanvragen op volgorde van binnenkomst behandelen.

Wij zien uw reactie graag tegemoet en bij vragen graag een reactie op onze verzonden e-mail zodat wij deze aansluitend kunnen beantwoorden. Mochten wij geen reactie ontvangen dan worden de producten die in back-order staan zoals vermeld staat bij de producten die het betreffen ook op die datum worden uitgeleverd waarna deze uiteraard ook te volgens is middels nieuwe track and trace code.

Preventiebox

• Han Verschuren
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Gezamenlijk hebben we met een een aantal buren de retwist koolstofmonoxidemelders besteld en voor iedere woning 3 nieuwe koppelbare rookmelders die een 10-jaars batterij hebben. Dit alles hebben we in goed overleg afgestemd en is netjes verpakt op adresniveau. Je ontvangt service van de hoogste plank en duidelijke communicatie als klant.

Antwoord van Preventiebox.nl

Hartelijk bedankt voor de bestelling en de positieve terugkoppeling. Uiteraard zijn we hier heel blij mee zodat nieuwe klanten ook weten wat zij van ons kunnen verwachten en hoe wij een planmatige levering aan de eindgebruiker afstemmen met een klant. ^ PB

• Pien VD
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Mijn vragen over de verschillende soorten rookmelders en het nodige advies over de rookmelderplicht is duidelijk beantwoord. Kortom: behulpzaam, deskundig en razendsnel ontvangen.

Antwoord van Preventiebox.nl

Hartelijk bedankt voor de positieve terugkoppeling over het door ons gegeven advies over de rookmelderplicht met bijbehorende wet- en regelgeving in de woning. Ook bedankt voor de geplaatste bestelling. ^PB

• Patrick Gerritsen
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Volgens verwachting en vermelde informatie.

Antwoord van Preventiebox.nl

Bedankt voor de positieve terugkoppeling.

^DB

• JB uit Arnhem
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Handig te monteren deze rookmelders en koolmonoxidemelders. Ze paste direct op en in de al voorgeboorde gaten van huidige rookmelders. Idem voor de deurdranger i.c.m. de RFL fitting.

Antwoord van Preventiebox.nl

Hartelijk bedankt voor de terugkoppeling. Het is fijn om te zien dat zowel de informatie als de producten zelf passend en oplossingsgericht zijn geweest voor je situatie. ^MM

• Dave Klamer
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Duidelijke website met oog voor de medemens. Brandpreventiemiddelen met hun service is van topniveau!!

Super bedankt voor de 5-sterren review. ^MM

• Petra Laares
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Snel gehandeld. Kleine aanvulling via de mail van 3 koolmonoxidemelders op de bestelling die al geplaatst was is direct opgepakt via een betaalverzoek. Erg blij met de behulpzame snelle handelswijze.

Antwoord van Preventiebox.nl

Hallo Petra, Uiteraard is het geen probleem geweest en kunnen wij dit soort zaken heel snel oppakken doordat wij alles in eigen beheer hebben. Het snelle schakelen en oplossingsgericht werken daarin kunnen wij ons mede in onderscheiden. Bedankt voor de positieve ervaring en oplossing die wij snel hebben kunnen beiden. ^MM

• Willem Hogen
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Prima prijzen, duidelijke verzendinformatie ontvangen. Er is niets mis mee en ga vooral zo door… Dank jullie wel.

Antwoord van Preventiebox.nl

Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een positieve terugkoppeling over Preventiebox. Een fijne dag gewenst. ^MM

• Marleen

Snel bezorgd

Antwoord van Preventiebox.nl

Bedankt voor het nemen van de moeite voor het schrijven van een 5-sterren review. ^MM

• B. koenderink
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Artikelen die vervangen dienden te worden zijn snel te vervangen. Er zitten goede beschrijvingen bij de producten en Handige tips gekregen. Positief verrast.

• Ruben I Beheer Vastgoed
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Ze beschikken over veel praktijkkennis van brandpreventie- veiligheidsmiddelen voor in huis. Denken mee in het maken van de juiste keuzes voor het woningbestand. Goed geholpen!

• D. Langeveld
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Vlot en goedkoop wel. De koppelbare rookmelders zijn als set besteld, dat scheelt aanzienlijk t.o.v. enige concurrerende webshops. De brandblusser en koolmonoxidemelder zijn naar wens en verplichte norm.

• Roseann
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

I am very happy with the products from your company. Everything was delivered quickly and the items are of high quality. Thank you for the help and fast service.

• Groothuis Beheer en Onderhoud
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Offerte werd snel en transparant opgesteld. Het team denkt goed mee over de logistieke planning.

• Fam. Gangelen
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Makkelijk bestellen. Producten worden deskundig verpakt.

• Gerritjans installatiebedrijf
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

De rookmelders van FireAngel zijn bij Preventiebox stukken voordeliger dan elders. De draadloos koppelbare rookmelders goed met de Gateway en de uitleg daarover is volledig waardoor wij verder konden gegeven en de Dorma deurdrangers hebben jullie op vooraad. 3 redenen waarom wij op jullie bouwen of op Preventiebox dan. Advies πŸ‘πŸ» Service πŸ‘πŸ» Prijs πŸ‘πŸ»

• J.L Gerverink
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Weer frisse rookmelders. Onze oude waren al 14 jaar oud maar ze werkten toch nog. leuke vriendelijke service gekregen.