Preventiebox.nl

Preventiebox.nl

Preventiebox.nl

De winkel voor al je rookmelders, brandblussers, hittemelders, koolmonoxidemelders, waterontharders en aanverwante artikelen.

Met een ruime voorraad zorg je ervoor dat je de juiste producten morgen al in huis haalt.
Betaalbaar veilig wonen voor iedereen!
rookmelders brandblussers koolmonoxidemelders
De zekerheden van https://preventiebox.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Preventiebox.nl is er voor iedere woning, woningeigenaar en bewoner. Wij hanteren scherpe tarieven voor onze klanten om veilig wonen laagdrempelig te houden. Ook leveren wij aanverwante artikelen buiten onze webwinkel om. Naast de online verkoop beheren en onderhouden wij woningenen, woongebouwen door heel Nederland. Bestel rookmelders, brandblussers, koolmonoxidemelders, waterontharders en meer in onze webwinkel. Wij staan voor u klaar!

Een veilige woning voor iedereen!
Preventiebox.nl


Bekijk Manifest