Preventiebox.nl

Brandpreventie webwinkel voor iedereen. Al je rookmelders, brandblussers, hittemelders, koolmonoxidemelders, CO-Switch melders bestel je veilig online.

Uit ruime voorraad zorgen wij ervoor dat je de juiste producten morgen al in huis haalt. Betaalbaar veilig wonen voor iedereen.
rookmelders koolmonoxidemelders brandblussers
9,4
Filter 998 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 749 met beschrijving

• Jonathan Voorhuis
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Koppelbare Ei rookmelders op het lichtnet en draadloze met batterij onderling gekoppeld met koolmonoxidemelders. Het werkt goed en ze zijn makkelijk te verbinden. Geweldig spul, top geholpen!

• Rob Schoon
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Goede ervaring met Preventie box mails worden binnen zeer korte tijd beantwoordt , dus preventie box is een aanrader.

• Hoe beoordeel je Preventiebox.nl?

• R. Ruepert
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Gevonden wat we nodig hadden ter vervanging van de huidige brandmelders

• Susan Spit
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Wij hebben snel een effectieve oplossing voor ons woningbestand ontvangen. Er werd duidelijk meegedacht vanuit de situatie en het advies met bijbehorende producten zijn oplossingsgericht. Daarvoor onze dank.

• Ruud van Werven

Snelle service top

• Harrie Meulman
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Duidelijke website, snelle service en snelle levering.

• Alexander
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Fijn contact en goede adviezen mogen ontvangen. De geleverde goederen zijn deskundig verpakt.

• Imke Nijkerk
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Aantal keer al brandpreventie spullen besteld. Altijd nette en keurige leveringen. Belangrijker nog: Je krijgt wat je besteld..

• Eddy Landzaat

Uitstekende hulp ontvangen.
    De producten zijn van kwaliteit. Bezorgd Snel.

• Wilco Troost

Snel geleverd

• P.D. Voorhuis namens VvE Kerksluis
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Ze denken goed mee. Voor onze huidige situatie in de appartementen mooie brandmelders van Fireangel geleverd gekregen in etappes wat wij ook afgesproken hebben. Het vervangen is inderdaad heel eenvoudig en de co switch voor de cv ketel raden wij ook zeker aan dat is werkelijk een goed product. Hartelijke groeten van de bewoners van Kerksluis.

• L. Graafland
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Goede producten, compleet en duidelijke tracking...

• Mandy Wolters
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Snelle reactie, duurzame levering. Rookmelders en koolmonoxidemelders zijn snel te koppelen. Brandblussers en dekens worden netjes verpakt, vlot geleverd ondanks de weersomstandigheden.

• Eduard
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Wat een topservice van zeer betrokken medewerkers ontvangen
    Zeer fijn contact gehad. Goed advies ontvangen over de brandveiligheid en koolmonoxide veiligheid en hoe het zit met de verplichte regelgeving. Geen vraag is teveel en denken ook goed mee. De prijs scheelt ook enorm met de bouwmarkten en de levering is uitstekend, Ik kan het iedereen aanbevelen. Ga zo door!!!!

• Merle Kooistra
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Overzichtelijke shop, snelle bezorging.

• Leerdam
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Superfijn en snel geholpen na wat vragen over het koppelen van de Gateway brandmelder installatie. De brandlbusser zijn goed, voldoen en stevig verzonden. Top service 👍🏻

• G. Kuipers
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Mooie maar vooral goede producten voor alledaags gebruik. Duidelijke overzichtelijke website, spullen waren snel bezorgd.

Antwoord van Preventiebox.nl

Bedankt voor de positieve terugkoppeling en uw reactie op de geleverde Gateway en blusdekens. ^KS Preventiebox

• Herma Woeltjes
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Ik ben keurig geholpen en goed op de hoogte gehouden. Alles hangt inmiddels weer netjes en op orde. We hebben 2 offertes opgevraagd en jullie zijn ruim 45 euro goedkoper voor 6 verschillende producten. Tel uit je winst, ik raad jullie daarom ook aan.

Antwoord van Preventiebox.nl

Bedankt voor de positieve terugkoppeling en uw reactie op de geleverde producten. Uiteraard is het in ons doel dat wij ons werk goed doen en de producten voor een zo goed mogelijke tarief kunnen aanbieden. zodat brandveilig wonen voor iedereen laagdrempelig beschikbaar is. ^KS Preventiebox

• C. van Dam
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Leuk bedrijf met duidelijke productinformatie. Reageren snel op mijn gestelde vragen.

Antwoord van Preventiebox.nl

Bedankt voor de positieve terugkoppeling en uw reactie op de geleverde producten. ^KS Preventiebox

• Jochem
    Geverifieerde klant van Preventiebox.nl

Slimme rookmelders gekocht van fireangel voor Zigbee en een co-switch besteld. Prima prijs, duidelijke informatie en goed verpakt ontvangen!