Prikkabelwinkel
Jarno
Erg fijne en snelle levering, ook de 1watt 2000k lampjes stralen een mooi warm licht uit. goede service. Alleen de product informatie op website zou wat beter kunnen en beter nakijken of dit ook echt met product klopt.
Stephan
Super service
Hoe beoordeel je Prikkabelwinkel?
Thijs
Goede producten en vooral een uitstekende klantenservice.
Na het bestellen van nieuwe fittingen en lampen monteerden we deze op een eerder door ons gebruikt snoer, die hadden we nog liggen. Omdat we er niet helemaal uitkwamen zochten we advies bij de klantenservice. Over de app zijn we perfect geholpen met een heldere uitleg en veel technische kennis. Uiteindelijk dus over een product (het snoer) wat we niet eens daar gekocht hebben.Antwoord van PrikkabelwinkelDank je wel voor de mooie woorden Thijs. We hebben een prettig contact gehad. Daardoor willen we graag een stapje verder gaan ook al gaat het om producten die niet bij ons gekocht zijn. We zijn dan ook blij dat we iets voor je hebben kunnen betekenen.
Gerda Stolk
Hartstikke fijne lampen niet te fel een heel warm aanzicht in de woonkamer. Ik ben er superblij mee . Had de lampen ook voor mijn vader besteld. We zijn reuze tevreden. Bij deze site ga ik voortaan al mijn lampen bestellen. De dag erna hadden we ze al in huis. Super blij ermee. Voorral boor deze prijs.
Robbie
Alles super goed gegaan. Had een vraagje en werd keurig netjes via whatsapp geholpen
Bart
Snelle levering, goede kwaliteit prikkabel, mooie lampjes.
m Kasper
Krijg een niet werkend product , en geen oplossing , en of reactie meer.
Koop elders 10 nieuwe lampen en probleem is opgelost , maar geen reactie meer . dus als je service wil , sla dan dit bedrijf overAntwoord van PrikkabelwinkelBeste heer Kasper, Volgens mij zijn wij juist heel erg bezig om te kijken wat er mis is met de lampen. U geeft aan dat 6 van de 10 lampen het niet doen. Het kan wel eens voorkomen dat er een lamp defect is maar 6 op de 10 is heel vreemd. Vaak is het een klein dingetje wat makkelijk kan worden opgelost (bijv. door een contactje te verbuigen of even de ring van de fitting af te halen om te kijken of het dan wel werkt) maar hier had u niet veel zin in waardoor u elders lampen koopt en ons niet de gelegenheid geeft om dit fatsoenlijk op te lossen. Jammer maar geen probleem.
JR
Nadeel terug sturen op eigen kosten
Antwoord van PrikkabelwinkelBeste JR, wat jammer dat u wel tijd besteed om een 1-ster beoordeling te geven, omdat u de retourkosten zelf moet betalen, maar niet de tijd neemt om vooraf te lezen dat de retourkosten voor uzelf zijn zoals bij 99% van alle webwinkels. U krijgt al een flinke korting op de verzendkosten en verwacht ook nog dat wij retourkosten gaan betalen voor een product van €9.95 ? Krijgt u ook uw brandstof vergoed als u een product naar bijv. de Gamma brengt?
Ook geeft u aan dat u deze elders goedkoper kan vinden, dat zou bijzonder zijn omdat wij de enige zijn die dit product verkopen.
U bent voor bestellen akkoord gegaan met de retourkosten en met de prijs en geeft achteraf 1 ster omdat het te duur is?? Wij hebben u niet gedwongen om te bestellen. -
Viola Vos
Snelle levering en netjes verpakt
Marleen Faber
Snelle levering alleen aantal fittingen waren niet goed geplaatst waardoor lampen het niet deden. Moest zelf met schroevendraaier goed zetten
Rutger Jorna
B K
Snelle service, ondanks het weekend
Edwin
Miste 1 onderdeel van mijn bestelling. Er is slecht gereageerd op mijn mail. Als het goed is wordt het nu opgelost. Verder prima in orde.
Y, Noach
snel en correct service
Kuipers
Lampjes met water, na bellen en mail geen reactie
Barbara van Schaik
Snelle bezorging en een goede prijs.
Lizanne Bekkers
Mooie kleur wit
Ruud
Goede prijs kwaliteit
Jan Willem Jansen
Snel geleverd, goed prijs/kwaliteit
peterken
De bestelling en levering liepen vlotjes.
Ok, de lampjes op zich kosten niet zo veel maar het is wel jammer dat er meerdere stuk waren. Toevallig allemaal oranje waarvan het lampomhulsel afgekraakt was. Waarschijnlijk een slecht lot.