Prima Diervoeding
Natascha De keersmaeker
Heel snel en correct geleverd dank u
Mariëlle Briek
Goede service, bij vragen snel antwoord. Pakketten worden snel verzonden.
Hoe beoordeel je Prima Diervoeding?
Wim Meijer
Goede producten , en een goede service
Cb
Prima service goed te bestellen en voor de klantenservice en 10 plus en soms ook wel gezellig kortingbon
Riez Heesters
Ruime keuze en snelle levering
Antwoord van Prima DiervoedingRuime keuze en snelle levering
Martin Kramer
Goede website, eerlijke prijs en snelle levering.
Antwoord van Prima DiervoedingBedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze website prettig vindt, de prijs eerlijk en de levering snel.
Carla
Altijd snel geleverd.
Antwoord van Prima DiervoedingBedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat de levering altijd snel verloopt.
André Abraham
Zoals steeds, snelle en correcte levering maar.. het gewenste product vaak niet beschikbaar in de kleine verpakking van 3 kg. Het betreft altijd graanvrije brokjes.
Antwoord van Prima DiervoedingBedankt voor je feedback! 😊 Fijn om te horen dat de levering steeds snel en correct verloopt. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de 3 kg-verpakking van de graanvrije brokjes vaak niet beschikbaar is. We doen ons best om deze zo goed mogelijk op voorraad te houden en nemen je opmerking zeker mee. Dank je wel voor het delen! 🐾
Patrick De Smet
Snelle levering,
Top service
Antwoord van Prima DiervoedingDank je wel, Patrick! 💚🐶🐾 Fijn dat de levering snel was en de service top!
Rene Rijnbergen
Top product
Angelica Van Dongen
Mijn hond reageert goed op deze overstap voeding.
GJE de Kort
Prima brokken, Snow is dol op de zalm met aardappel en heeft een mooie glanzende vacht. Ook heeft onze 9 jarige Snow voldoende energie voor lange wandelingen. Echt een prima brok 👍
Antwoord van Prima DiervoedingWat heerlijk om te horen dat Snow zo dol is op de zalm-aardappel brokken! 🐶✨
Jan Kruis
Ze lustrn het graag en hou dit voer aan
Antwoord van Prima DiervoedingWat fijn om te horen! 😺💛
Pukkie
Gewoon geweldig snelle levering nooit gedoe!
Antwoord van Prima DiervoedingWat super om te horen! Geweldig dat alles altijd snel en zonder gedoe verloopt. Bedankt voor je fijne review!
Bianca
Geweldige service, vragen worden goed en snel beantwoord. Snelle levering
Antwoord van Prima DiervoedingWat leuk om te horen Bianca, dankjewel! Fijn dat alles zo naar wens is verlopen.
Melissa Huygens
Na 5 vermoeiende jaren eindelijk voeding gevonden waar hij zowel het natvoer als de brokken wil opeten.
Antwoord van Prima DiervoedingWat een geweldig bericht, Melissa! Fantastisch dat jullie eindelijk voeding hebben gevonden waar hij zowel de brokken als het natvoer met plezier eet.
Ilona
Gewoon goed
Antwoord van Prima DiervoedingFijn om te horen, Ilona! Goed om te weten dat alles naar wens is.
Sindy Van Hemert
Helemaal top de hond vind het heerlijk
Antwoord van Prima DiervoedingWat fijn om te horen, Sindy! Geweldig dat je hond zo geniet van het voer.
PIERRE
Mijn hond knabbelt de brokken goed !!Tevreden erover.
Antwoord van Prima DiervoedingWat fijn om te horen, Pierre! Geweldig dat je hond de brokken zo lekker vindt en er goed op knabbelt.
Lola Vd groef
Zo jammer vroeger deden jullie nog wel eens een extra voor de hond in de pakketten
Antwoord van Prima DiervoedingDank voor je review, Lola. We voegen af en toe iets toe bij de bestellingen, maar dit is niet een standaard service. Het extraatje is altijd bedoeld als verrassing en niet iets waar klanten automatisch op kunnen rekenen. Wanneer er iets bijzit, is dat mooi meegenomen, maar het vormt geen onderdeel van de reguliere bestelling.