Projectaudio
Marion Huijskes
Geweldige service, inderdaad de volgende in huis.
Zeker een aanrader -
Rob
Snelle levering en goed werkend produkt.
Hoe beoordeel je Projectaudio?
Lana
Top klantendienst. Ik informeerde naar de productcode voor een specifiek onderdeel. Deze werd direct doorgegeven en er werd ook direct een bestelbon opgemaakt. Daarna ook snelle levering. Heel correct allemaal.
Frédéric Blondieau
Great prices, very fast delivery!
HWAZ
Scherpe prijs. Leveringstijd kan beter. Moest zelf bellen waar mijn product bleef. Het is voor mij geen probleem om wat langer te wachten op mijn bestelling, maar ik vind het prettig om daarvan op de hoogte te worden gebracht.
Marc
Snelle levering, apparaatje is accuraat en degelijk
Pete
Snelle levering. Het artikel was toch niet helemaal wat ik zocht. En dat had meer met mijn eigen referentie te maken dan met het product zelf. Mede door de klantvriendelijke en profesionele inzet van de klantenservice is het product uiteindelijk retour gegaan(opgehaald). Helemaal naar tevredenheid. Prima service !
Daan Divendal
De voorraad online klopte helaas niet, maar ze hebben het helemaal goed opgelost! Vriendelijk en snel. Dik tevreden dus.
John Saelmans
Diverse artikelen aangeschaft om de ervaring met mijn project platenspeler nog leuker te maken. Een extra schroef clamp en dempingsmateriaal gekocht. Uitstekende kwaliteit.
Jean Paul van Vliet
Prima service, vragen via de live chat snel en goed beantwoord. Product snel geleverd helaas zorgde de brakke service van DHL er voor dat ik toch nog een dag langer moest wachten.
Peter Zeedijk
Snel geleverd, tevreden met de werking.
Karel Mak
Pro-ject debut lll Phono OM5E - Mooie platenspeler in ontvangst genomen en inderdaad het opzetten was vrij snel en gemakkelijk. Na een kleine miscommunicatie van de bezorgdienst heb ik doormiddel van een uitermate goede en vriendelijke klantenservice van Project toch mijn gehele bestelling kunnen ontvangen. Top klantenservice en top product, dus zeker de 5 sterren waard.
John Brands
Project Sweep it E - Zwart is top eentje die blijft staan op je draaitafel en niet steeds over de plaat heen schiet super platenborstel. Beter dan een goedkopere platenborstel van ander merk.Is wat duur maar je hebt er wat voor terug super.Kan iedereen deze project Sweep it E - Zwart of grijs aanbevelen.Platen wordt goed stofvrij gemaakt.En snelle verzending en goed verpakt gewoon top
Hans Benthem
Uitstekend advies en begeleiding door Jitse.
Jose Kwakernaat
Goede service, bedrijf denkt mee over oplossingen wanneer een artikel niet (meer) leverbaar is!
Wouter van de Guchte
Snel geleverd, vriendelijk contact.
Bonne
Redelijke prijzen
Vlotte verzending
Goed verpakt. -
Robbert
Snelle zending, goed verpakt
Johan Volkers
Prima prijs, extra gratis product en snelle levering.
Rob van den Heuvel
Goed telefonisch bereikbaar, erg behulpzame en aardige kundige medewerkers en snelle reactie op vragen per email.