Projectaudio

Projectaudio

Met geavanceerde technologieën is Pro-Ject in staat om visueel aantrekkelijke producten te creëren zonder het oog voor de kleinste details te verliezen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste componenten voor de prijs. Daarnaast worden deze handgemaakte producten uitsluitend in Europa geproduceerd. Met een oog voor toekomstige trends probeert Pro-Ject in te spelen op de behoeften van de markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat Pro-Ject in de loop van de jaren meerdere prijzen in ontvangst heeft mogen nemen.
8,9

• Bert Reindertsen

Goede service en advies.

• Jos Ramakers
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Goede info op de website en snel geleverd.

• Hoe beoordeel je Projectaudio?

• Dreijer Lisse.
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Door mij werd een platenspeler bestelt. Helaas merkten wij na installatie dat de motorisering niet in orde was. Na contact werd de eerst geleverde platenspeler opgehaald en een nieuwe aangeleverd. Probleem opgelost.
    Dus optimale service van Projectaudio.

• Dayron Leito
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Bestelling iets later dan verwacht, maar goede service en alternatief geboden.

• Nick Hoogen
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Prettig, persoonlijk contact. Ivm de langere levertijd werd mij een alternatief product aangeboden voor dezelfde prijs maar ik had geen haast. Goed geleverd en fijne luidsprekers.

• Mattie
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Product was te laat leverbaar, Pro-Ject heeft heel fijn meegedacht en een beter alternatief verstuurd. Erg fijn geholpen!

• Roger
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Het product was er na meerdere mails pas na een half jaar?
    Voor de rest werkt alles weer en was het goed.

• Richard Hodges

Perfect! 👌

• Peter Terstall

• JB BRUINS

Top💥

• Jacco
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Zeer fijne en snelle service, complimenten voor al het personeel.

• René Dentro
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Moest zeer lang wachten op mijn bestelling. Is uiteindelijk toch in goede orde afgeleverd.

• Mike Platvoet
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Product is netjes bezorgd, goed verpakt. De levering duurde wel wat lang (twee weken) maar dit was ook op de site aangekondigd bij het bestellen.

• Bas Horneman
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Vlot geleverd. Goed verpakt.

• Sybren Kuiper

Snelle verzending en levering

• Edwin Jacobse
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Product zou binnen 1 a 2 weken geleverd worden.
    Na 2 weken gemaild wanneer het zou komen. Geen reactie.
    Product is wel geleverd maar het kwam
    Als een verrassing.

• Rogier Termaat

Beschrijving *

• Hans
    Geverifieerde klant van Projectaudio

Zat sinds 18/2 te wachten op een Measure it E. Was wat vertraging. Maar vind na ruim 6 weken het raar dat er nog steeds staat levertijd 1 a 2 weken. Ik wachtte maar even af. Na aanbod van een Measure it DS akkoord gegaan. Maar pakket wordt via DHL aangeboden zonder tijdslot wanneer ze ongeveer arriveren. Tussen 8.00 uur en 18.00 uur! Kan toch niet! Hele dag thuis geweest. Niets! Maar wel een kaartje. Poging exacte tijd te krijgen is zinloos. DHL reageert niet. Weer kaartje DHL! Kan het nu ophalen in Den Haag! Ga ik niet doen. Geld maar teruggevraagd.

• frederick colat
    Geverifieerde klant van Projectaudio

délai respecté produit bien protégé belle qualité sonore. Le négatif c'est que le bluetooth ne fonctionne pas sur le streamer sur l'ampli. c'est très embêtant. Celui ci n'a pas de nom et est censé se connecter automatiquement ce qui n'est pour lors pas le cas.

• Jan

Heel mooi geluid.