Punt.
Bij Punt. vind je de mooiste posters en wanddecoratie passend bij je interieur. Of je nu op zoek bent naar een poster voor je kleurrijke kinderkamer, een metaalprint voor je industriële woonkamer of een houten wereldkaart je Scandinavische slaapkamer, bij ons ben je aan het juiste adres om je perfecte wand te shoppen!
9,2

• Kjell Wismans
    Geverifieerde klant van Punt.

Duurde wat langer met de bestelling.

• Huub
    Geverifieerde klant van Punt.

Geweldige service. Bedrijf denkt met je mee

Antwoord van Punt.

Wij zijn erg blij met deze mooie review!

• Hoe beoordeel je Punt.?

• Bertine
    Geverifieerde klant van Punt.

Mooie producten, snelle en correcte service!

• Rinie Polman-Gertsen
    Geverifieerde klant van Punt.

Geleverd zoals ze bij de bestelling hadden bericht. Netjes verpakt en alles aanwezig. Hangt nu aan de muur, ben er zeer blij mee.

Antwoord van Punt.

Dank je wel voor je mooie beoordeling! Daar zijn wij dan weer heel blij mee.
    Veel plezier van jouw 4-luik

• Caroline Van leeuwen
    Geverifieerde klant van Punt.

Goede service en werd netjes op dehoogte gehouden van mijn pakket. Mijn poster werd apart geleverd van de lijst die ik ook besteld had. Werd netjes gemaild.

Antwoord van Punt.

Dank je wel voor deze mooi review!

• Heleen
    Geverifieerde klant van Punt.

Poster op aluminium besteld. Top kwaliteit. Snelle en nette levering.

Antwoord van Punt.

Dank je wel voor deze mooie review!

• Sofie
    Geverifieerde klant van Punt.

Service was fantastisch, het product precies zoals we hem besteld hebben! Echt top :)

• Feike Van den Heuvel
    Geverifieerde klant van Punt.

Wat een fijne klantenservice, het probleem werd naar alle tevredenheid opgelost, dank je wel Willy

Graag gedaan!

• Daphne Wagemans
    Geverifieerde klant van Punt.

Kwam snel binnen, mooie kwaliteit, netjes ingepakt en handig/snel in elkaar te zetten. Mega blij mee, het is even een aankoop maar zeker het geld waard.

• Shirley Redegeld
    Geverifieerde klant van Punt.

Prachtige wereldkaart! Was binnen een week in huis :)

Dank je wel

• Marlinde de Vries
    Geverifieerde klant van Punt.

Super goede service en snelle levering

Antwoord van Punt.

Dank je wel en graag gedaan

• Esther
    Geverifieerde klant van Punt.

Mooi product, goede levering. Het was een cadeau voor een verjaardag en de jarige was er erg blij mee!

Fijn om te horen

• Jose
    Geverifieerde klant van Punt.

Mooie kwaliteit. Fijn contact met de medewerkers. Aan te raden.

• Anita Timmermans
    Geverifieerde klant van Punt.

Mooie afbeelding zelfs een tweede erbij

• Andy Verwoerd
    Geverifieerde klant van Punt.

Ruim 10 dagen op bestelling moeten wachten. Krijgt geen bericht dat het verzonden is. 29 maart besteld en 8 maart stond opeens post.nl voor de deur. Gelukkig was er net iemand thuis want krijg geen email met status van bestelling.

Antwoord van Punt.

Hi Andy, we hebben inderdaad wat serverproblemen gehad waardoor orders niet doorgeschoten werden en ook de trackingmails niet automatisch verstuurd werden. De volgende keer mag je ons best even bellen om het te bespreken :-) Hopelijk heb je wel veel plezier van de mooie poster! Gr Rick

• Annemarieke Bos

Goede kwaliteit!

• Marjan Maassen
    Geverifieerde klant van Punt.

Het product voldoet aan alle wensen. Echter de levering was teleurstellend. Vriendelijk app contact gehad. Daarin werd gezegd dat ze ernaar streefden diezelfde dag de levering nog te verzenden. Dit werd drie dagen later! Jammer!

Antwoord van Punt.

Hi Marjan, op onze webshop staat duidelijk vermeld dat de gemiddelde levertijd 2-3 werkdagen is. We doen inderdaad ons best (zoals ik ook gezegd heb) om posters dezelfde dag te versturen. Wat PostNL of DHL er daarna mee doet is niet helemaal binnen onze macht. Jammer dat er dan zo'n review moet komen. Ik hoop alsnog dat je veel plezier hebt van de poster. Gr Rick

• EP
    Geverifieerde klant van Punt.

Wij vonden de verzending erg lang duren maar toen onze bestelling er dan uiteindelijk was was het keurig verpakt. Alles zag er mooi uit en de houten wereldkaart hangt na wat uurtjes puzzelen en plakken super mooi aan onze woonkamer muur.

• A. Strietman
    Geverifieerde klant van Punt.

Snelle levering, sneller in huis dan gedacht en heel mooi geworden. Aanrader.

• Steve Van Der Haegen

Alles top verlopen....!!!