Pupa Style
Pupa Style is één van de vele aanbieders van Pupa Milano make-up op het internet. Daarom willen we ons onderscheiden, door ons te concentreren op de online verkoop van Pupa mascara en het verlenen van goede service. Wij geven standaard geen korting, maar bij ons betaald u nooit verzendkosten en achteraf betalen is ook mogelijk. Reken maar uit!

Bestel veilig en vertrouwd Vamp!, Diva's Lashes, Ultraflex en Sport Addicted mascara. Mist u toch andere Pupa producten dan mascara's in onze webshop? Geen punt! Wij zijn officieel Pupa depositair en kunnen het gehele Pupa assortiment leveren. En product is snel toegevoegd aan onze webshop.

In onze schoonheidssalon wordt al meer dan 20 jaar exclusief gewerkt met het merk Pupa. Hierdoor kunnen kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Voor vragen over een product, huidtype of bestelling, neem gerust contact met ons op.
De zekerheden van https://www.pupastyle.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.