Pure Health Store
Magareta
Fijne producten en snel geleverd!
Agnieszka
Alles gut! 👍
Hoe beoordeel je Pure Health Store?
S
Nette vlotte levering
Anke Haakma
Product op tijd ontvangen
Mrh Frbr
Helaas ben ik gedurende de periodes vlak na mijn bevallingen bekend met haarverlies/breuk en gezien mijn 4e bevalling eraan kwam leek het absoluut de moeite waard om preventief te starten met iets natuurlijks dat hopelijk helpt de schade te beperken. Eerlijk gezegd is het nu daarom nog iets te vroeg om te bepalen of deze kit de gewenste uitkomst biedt.
vinoth Veluppillai
Pakketje was snel binnen.
Kirsten van den Boomgaard
Prima zeep
M. Kan
Het product is magisch. Mijn haar glanst er door en voelt lekker aan en ik merk dat mijn haren minder uitvallen en lekker dikker aanvoelen. Ook zit er geen irriterende ingrediënten in, zeker een aanrader! Ik zal het verder kopen!
Ronald Ragunath
Keurig volgens aangegeven tijd ontvangen
Rosalinde Brand
Snel geleverd en kreeg zelfs een zeep erbij. Erg attent!
Louis
Snel geholpen goede service
Antwoord van Pure Health StoreHallo,
Bij de bevestiging van uw bestelling (deze middag) troffen wij een emailadres aan dat eindigde op .con. Dit had uiteraard moeten zijn .com. We hebben dit direct aangepast en u heeft nu als het goed is de bevestiging ontvangen. Uw order is uiteraard gewoon verwerkt. -
Hester Straatman
Heerlijke producten. Ze voldoen aan mijn verwachting. Goed en snel geleverd mét als extra een leuke verrassing!
Nelis Polfliet
Er stond gratis levering, dat was het dus niet. Bij het afrekenen lapt men dat er alsnog bij. Het was desondanks wel nog steeds goedkoper dan via bol en werd tijdig geleverd.
Edit: het bedrag werd inderdaad terug gestort na deze review. Top! een sterretje erbij dan 😊Antwoord van Pure Health StoreEr is inderdaad onterecht verzending berekend. Excuus daarvoor. We hebben de fout in de webshop hersteld en het verzendbedrag retour gestort.
J.
De bestelling was snel geleverd
k bihari
snelle levering.
Gokce Cakir
Een goede prijs voor een goed werkende product.
Fab
Mijn vriendin had de tonic shampoo besteld voor haarverlies.
Na 4 weken gebruiken begon haar kwaliteit van haar haar zwaar achteruit te gaan inmiddels heeft ze al meer dan 15 centimeter af moeten knippen. Gespelten haarpunten haaruitval. Ze heeft de helft van haar haar nog maar over. Terwijl zij naast de shampoo alleen maar natuurlijke producten gebruikt het beste van het beste.
Contact opgenomen met het bedrijf via de mail want ze zijn telefonisch niet bereikbaar.
Netjes alle foto's opgestuurd kom meneer ten eerst er op terug dat het niet aan hun producten kan liggen maar dat het komt omdat mijn vriendin hiervoor producten heeft gebruikt met siliconen erin.... als dit het geval zou zijn zou de helft van de wereld hier last van hebben en ten 2de waarom word dat dan niet vermeld op hun website? Betekend dat iedereen dus begint met haaruitval ipv van dat het haaruitval moet voorkomen.
Sta met een bek vol tanden van deze reactie.
Vervolgens 2de mail dat mijn vriendin zich maar niet zo druk moet maken en dat haar haar en prima uitziet en dat het in het begin wat droog kan worden het haar.... serieus? Er is 15 CENTIMER AL VANAF!!! Heeft niets met droogheid te maken. Kapsel is gewoon volledig naar de klote!
Te triets voor woorden dat er zo mee om word gegaan. En dan nog een pakketje na willen sturen. Mischien geld terug een optie?
Ik wil echt niet zeggen dat de producten slecht zijn absoluut niet maar de service ben ik totaal niet over te spreken! Ronduit Asociaal -
Marcel Van der Wal
Snelle service !!!